[newsimg=left]https://baza.seriale-asd.eu/upload_files/showmax.png[/newsimg]Już wkrótce ma się pojawić nowy serwis vod. Showmax Ciekawe co nam zaproponują? Cena na wynosić 19,99 za miesiąc.
Startuje piętnastego lutego więc już w przyszłym tygodniu.
Ale tak jak już gdzieś pisałem nie podoba mi się to, że każdy sam startuje ze swoją platformą i dojdzie do tego, że każda stacja będzie mieć swój Vod więc by oglądać np. pięć seriali trzeba będzie kupić dostęp do... pięciu Vodów itp... - bezsens.
Ja poczekam aż się dogadają i powstanie jeden zbiorczy operator, który udostępni zasoby ich wszystkich.
Startuje piętnastego lutego więc już w przyszłym tygodniu. Ale tak jak już gdzieś pisałem nie podoba mi się to, że każdy sam startuje ze swoją platformą i dojdzie do tego, że każda stacja będzie mieć swój Vod więc by oglądać np. pięć seriali trzeba będzie kupić dostęp do... pięciu Vodów itp... - bezsens. Ja poczekam aż się dogadają i powstanie jeden zbiorczy operator, który udostępni zasoby ich wszystkich.
asd pisze:
Ja poczekam aż się dogadają i powstanie jeden zbiorczy operator, który udostępni zasoby ich wszystkich.
Tez mi sie to marzy ale pytannie czy to możliwe w najblizszym czasie? Z muzyką sie udało. Ale z filmami i serialami to troche inna sprawa. A ktos zna tą platformę? Wie co mają w swojej ofercie? Czy to jest zależne od jakiejs stacji tv czy wytwórni? Czy coś takiego ja netflix?
EE juz troche doczytałem. Ze działaja na podobnej zasadzie jak netflix.
Tylko co oni wyprodukowali to nie wiem. Pierwsze o nich słysze.
[quote="asd"] Ja poczekam aż się dogadają i powstanie jeden zbiorczy operator, który udostępni zasoby ich wszystkich.[/quote] Tez mi sie to marzy ale pytannie czy to możliwe w najblizszym czasie? Z muzyką sie udało. Ale z filmami i serialami to troche inna sprawa. A ktos zna tą platformę? Wie co mają w swojej ofercie? Czy to jest zależne od jakiejs stacji tv czy wytwórni? Czy coś takiego ja netflix?
EE juz troche doczytałem. Ze działaja na podobnej zasadzie jak netflix. Tylko co oni wyprodukowali to nie wiem. Pierwsze o nich słysze.