podepne sie pod temat
Jezeli wzrusza cie los biednego fluida ktory nie ma pieniedzy na dobry alkohol niezbedny mu do zycia przekaz swoje 1% podatku na szczytna akcje - "Podaruj kielicha fluidowi"
Tak niewiele potrzeba aby na tej niewinnej anielskiej twarzy
pojawil sie usmiech... :cheers: :cheers: :cheers:
We crawl out from the wreckage
Fingers dig into the sands of the shores
Everything we worked for
Is ripped apart and ruined, drowned...
podepne sie pod temat :D Jezeli wzrusza cie los biednego fluida ktory nie ma pieniedzy na dobry alkohol niezbedny mu do zycia przekaz swoje 1% podatku na szczytna akcje - "Podaruj kielicha fluidowi" :pig: :pig: Tak niewiele potrzeba aby na tej niewinnej anielskiej twarzy
A ja proponuję oddac 1% podatku biednemu studentowi (czyli mi) na jedzenie. Gdyż jeśli chodzi o alkohol to nie jest źle. W szczególności, że mam darmowy
A ja proponuję oddac 1% podatku biednemu studentowi (czyli mi) na jedzenie. Gdyż jeśli chodzi o alkohol to nie jest źle. W szczególności, że mam darmowy ;)
djjasiek pisze:A ja proponuję oddac 1% podatku biednemu studentowi (czyli mi) na jedzenie. Gdyż jeśli chodzi o alkohol to nie jest źle. W szczególności, że mam darmowy
Gdzie co jak? To ja proponuje wymianę między studencką. Moge zamienić alko za jedzenie, pod warunkiem, że to nie jakieś sikacze
[quote="djjasiek"]A ja proponuję oddac 1% podatku biednemu studentowi (czyli mi) na jedzenie. Gdyż jeśli chodzi o alkohol to nie jest źle. W szczególności, że mam darmowy ;)[/quote] Gdzie co jak? To ja proponuje wymianę między studencką. Moge zamienić alko za jedzenie, pod warunkiem, że to nie jakieś sikacze :D
Co rozumiesz w sensie sikacz? Alko sprawdzone, kupowane w sklepie. A, że mam w pokoju melinę i czasem jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma to inna sprawa
[quote="Merlin_"]że to nie jakieś sikacze[/quote] Co rozumiesz w sensie sikacz? Alko sprawdzone, kupowane w sklepie. A, że mam w pokoju melinę i czasem jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma to inna sprawa ;)
Nie w temacie, ale poniekad kontynuacja wypowiedzi ( a raczej fotki) fluida I jeszcze raz okazało sie, że nie ma nic bardziej mylącego niż avatar. Szczerze mówiąc wyobrażałam sobie ciebie jako bladego mózgowca w okularach
Brita pisze:Jeśli nei macie pomyslu na co przekazac 1% swojego podatku, mozecie wspomoc fundacje aurea i pomoc Goldenom w potrzebie
Brita, ja zawsze (przynajmniej od momentu, kiedy jest to możliwe, przekazuje 1% Towarzystwu opieki nad Zwierzętami w moim mieście. Ale przemyślę w tym roku. w końcu to podobny cel
Nie w temacie, ale poniekad kontynuacja wypowiedzi ( a raczej fotki) fluida :) I jeszcze raz okazało sie, że nie ma nic bardziej mylącego niż avatar. Szczerze mówiąc wyobrażałam sobie ciebie jako bladego mózgowca w okularach :D :D :D
[quote="Brita"]Jeśli nei macie pomyslu na co przekazac 1% swojego podatku, mozecie wspomoc fundacje aurea i pomoc Goldenom w potrzebie[/quote] Brita, ja zawsze (przynajmniej od momentu, kiedy jest to możliwe, przekazuje 1% Towarzystwu opieki nad Zwierzętami w moim mieście. Ale przemyślę w tym roku. w końcu to podobny cel :salut:
beata101 pisze:Nie w temacie, ale poniekad kontynuacja wypowiedzi ( a raczej fotki) fluida I jeszcze raz okazało sie, że nie ma nic bardziej mylącego niż avatar. Szczerze mówiąc wyobrażałam sobie ciebie jako bladego mózgowca w okularach
A ja wiedziałem jak wygląda fluid bo go kiedyś na naszej-klasie wyczaiłem...
[quote="beata101"]Nie w temacie, ale poniekad kontynuacja wypowiedzi ( a raczej fotki) fluida :) I jeszcze raz okazało sie, że nie ma nic bardziej mylącego niż avatar. Szczerze mówiąc wyobrażałam sobie ciebie jako bladego mózgowca w okularach :D :D :D [/quote]
A ja wiedziałem jak wygląda fluid bo go kiedyś na naszej-klasie wyczaiłem...
Co rozumiesz w sensie sikacz? Alko sprawdzone, kupowane w sklepie. A, że mam w pokoju melinę i czasem jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma to inna sprawa
Sikacz czyli wiesz takie mało %, co moża pić jak sok ;]
[quote="djjasiek"][quote="Merlin_"]że to nie jakieś sikacze[/quote] Co rozumiesz w sensie sikacz? Alko sprawdzone, kupowane w sklepie. A, że mam w pokoju melinę i czasem jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma to inna sprawa ;)[/quote] Sikacz czyli wiesz takie mało %, co moża pić jak sok ;]
[quote="djjasiek"][quote="Merlin_"]Sikacz czyli wiesz takie mało %[/quote] My to mówimy o przedziałach 40-70% :)[/quote] Nie określiłeś się wcześniej, teraz mówisz rozsądnie :D