hmmm...
Pierwszy odcinek jest nieco nudny wg mnie, ale drugi już lepszy...
(Horatio wchodzi do kontenera z dziewczynami, po czym zamyka go od zewnątrz) :tongue: (oczywiście żart)
Uważam podobnie, już tytuł odcinka zdradza nam część fabuły. Oraz ogólnie cały jest mocno przewidywalny. 2 już według mnie lepszy, chociaż teksty i zachowanie Horatio czasem mnie rozbrajają.
Ciekawe czy Crime Lab z Miami naprawdę dysponuje taką technologią jaką pokazują w serialu? Chodzi mi na przykład o ten
Spoiler:
superkomputer z holograficznym wyświetlaczem :D.
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.
Douglas Adams
[quote="Anonymous992"][spoiler] hmmm... Pierwszy odcinek jest nieco nudny wg mnie, ale drugi już lepszy... (Horatio wchodzi do kontenera z dziewczynami, po czym zamyka go od zewnątrz) :tongue: (oczywiście żart) [/spoiler][/quote]
Uważam podobnie, już tytuł odcinka zdradza nam część fabuły. Oraz ogólnie cały jest mocno przewidywalny. 2 już według mnie lepszy, chociaż teksty i zachowanie Horatio czasem mnie rozbrajają.
Ciekawe czy Crime Lab z Miami naprawdę dysponuje taką technologią jaką pokazują w serialu? Chodzi mi na przykład o ten [spoiler]superkomputer z holograficznym wyświetlaczem :D.[/spoiler]
powiem ze ja i moja ukochana poprostu zauroczylismy sie tym serialem...w tempie ekspresowym przelecielismy przez 6 sezonow...wielkim plusem jest tutaj fabula i gra glownego aktora i jego kultowe teksty, ktore juz nie jeden raz doprowadzily mnie do lez serial rewelacja poczekam teraz do konca sezonu bo doswiadczenie nauczylo mnie ze ten serial warto ogladac hurtowo
powiem ze ja i moja ukochana poprostu zauroczylismy sie tym serialem...w tempie ekspresowym przelecielismy przez 6 sezonow...wielkim plusem jest tutaj fabula i gra glownego aktora i jego kultowe teksty, ktore juz nie jeden raz doprowadzily mnie do lez :D serial rewelacja :D poczekam teraz do konca sezonu bo doswiadczenie nauczylo mnie ze ten serial warto ogladac hurtowo :D
Ach ten Horatio. . . [spoiler]On chyba uwielbia kolekcjonować wrogów. Najpierw był Clavo, później Mala Noche, a teraz będzie zwalczał ruską mafię. . . eh. . . cały on :P[/spoiler]
Wiecie, że David Caruso (Horatio Caine) grał w pierwszym filmie z serii Rambo (niejakiego Mitcha). Oglądałem wiele razy, ale jego nie pamiętam. Chyba sobie ściągnę ten film, żeby zobaczyć
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.
Douglas Adams
Wiecie, że David Caruso (Horatio Caine) grał w pierwszym filmie z serii Rambo (niejakiego Mitcha). Oglądałem wiele razy, ale jego nie pamiętam. Chyba sobie ściągnę ten film, żeby zobaczyć :D
Kurczę, ja śledzę serial na Polsacie, uparłem się by dokończyć go w ten sposób. A tam zaczął się właśnie 6 sezon. Jestem więc o sezon i kawałek do tyłu. Ale nie o tym chciałem. Rzecz w tym, że to jak na Polsat spore osiągnięcie - tyle sezonów, bez większych przerw To, co zrobili przecież z "24 godziny" woła o pomstę do nieba. A żeby było weselej, oni te sezony mają zakupione, lecz z tajemniczych - ekonomicznych - powodów nie puszczają.
Kurczę, ja śledzę serial na Polsacie, uparłem się by dokończyć go w ten sposób. A tam zaczął się właśnie 6 sezon. Jestem więc o sezon i kawałek do tyłu. Ale nie o tym chciałem. Rzecz w tym, że to jak na Polsat spore osiągnięcie - tyle sezonów, bez większych przerw :) To, co zrobili przecież z "24 godziny" woła o pomstę do nieba. A żeby było weselej, oni te sezony mają zakupione, lecz z tajemniczych - ekonomicznych - powodów nie puszczają.