Największy błąd w historii małego ekranu , był taki że ten wspaniały serial został anulowany a film niby zakończenie pozostawiał pewien niedosmak całego uniwersum . Trudno morze kiedyś znów pojawi się ciekawy serial sci-fi bo te obecne są średnie ( z wyjątkiem BSG ) poczekamy zobaczymy .
Największy błąd w historii małego ekranu , był taki że ten wspaniały serial został anulowany a film niby zakończenie pozostawiał pewien niedosmak całego uniwersum . Trudno morze kiedyś znów pojawi się ciekawy serial sci-fi bo te obecne są średnie ( z wyjątkiem BSG ) poczekamy zobaczymy .
Dużo po czasie ale dołączam się do zachwytów i rozczarowania, że tylko jeden sezon. Padł podobnie jak jak Drive. Chociaż oczywiście seriale z zupełnie innej półki.
Dużo po czasie ale dołączam się do zachwytów i rozczarowania, że tylko jeden sezon. Padł podobnie jak jak Drive. Chociaż oczywiście seriale z zupełnie innej półki.
Fani serialu rozpaczali po jego anulowaniu i wcale się nie dziwię. Było kilka prób wywarcia wpływu na włodarzy FOXa aby serial przywrócić niestety bez skutku.
A serial bardzo dobry. Znajoma po dwóch odcinkach stwierdziła że serial taki sobie "trochę dziwny", ale zmieniła zdanie i dosłownie w jedną noc obejrzała
Jak najbardziej namawiam do obejrzenia serialu.
Fani serialu rozpaczali po jego anulowaniu i wcale się nie dziwię. Było kilka prób wywarcia wpływu na włodarzy FOXa aby serial przywrócić niestety bez skutku. A serial bardzo dobry. Znajoma po dwóch odcinkach stwierdziła że serial taki sobie "trochę dziwny", ale zmieniła zdanie i dosłownie w jedną noc obejrzała :) Jak najbardziej namawiam do obejrzenia serialu.
Ja oglądałem go kilka razy, za każdym razem swietny.
Elementy westernu nie są jakieś narzucające się, więc radze Ci nadrobić zaległości xvid:-)
Sprawdź 1 odcinek i sam oceń.
Ja oglądałem go kilka razy, za każdym razem swietny. Elementy westernu nie są jakieś narzucające się, więc radze Ci nadrobić zaległości xvid:-) Sprawdź 1 odcinek i sam oceń.
A oglądałeś [b]gracek17[/b] [url=http://xvidasd.com/phpbb2/podstronapl.php?zmienna=outcasts]Outcasts??[/url] hę? Takie sci-fi mnie kręcą a nie westernowe bajeczki :D
A tak serio to wyczytałem, że kończy się nijako więc nie chce mi się za niego zabierać (nie lubię uczucia niedosytu).
Outcasts jeszcze nie oglądałem, ale się przymierzam.
No niestety po Firefly zostaje spory niedosyt, ale lepiej mieć niedosyt niż nie widzieć tak znakomitego serialu.
Chcesz obejrzeć ciekawe i oryginalne oraz dobre sci-fi, obejrzyj Firefly
Outcasts jeszcze nie oglądałem, ale się przymierzam. :-p No niestety po Firefly zostaje spory niedosyt, ale lepiej mieć niedosyt niż nie widzieć tak znakomitego serialu. Chcesz obejrzeć ciekawe i oryginalne oraz dobre sci-fi, obejrzyj Firefly :)
Oryginalne to było [url=http://xvidasd.com/phpbb2/podstronapl.php?zmienna=odyssey5]Odyssey5[/url]. Może jak kiedyś znajdę chwilę to zobaczę ale wątpię - chyba, że wznowią produkcję - wtedy od razu oglądnę.
najphil pisze:Ooo, a to Odyssey 5 wyszło w formacie? Coś znaleźć nie mogę.
Wyszło w formacie, ale wszelkie tego ślady zaginęły w odmętach sieci, sam musiałem oglądać w 350-tkach, a było to 2 lata temu.
A sam serial naprawdę przedni i jak najbardziej godny polecenia, tak samo jak Firefly.
[quote="najphil"]Ooo, a to Odyssey 5 wyszło w formacie? Coś znaleźć nie mogę.[/quote] Wyszło w formacie, ale wszelkie tego ślady zaginęły w odmętach sieci, sam musiałem oglądać w 350-tkach, a było to 2 lata temu. A sam serial naprawdę przedni i jak najbardziej godny polecenia, tak samo jak Firefly. :)