Ja od początku podszedłem z dobrym nastawieniem - odrzuciłem całą "legendę" BSG i potraktowałem go zupełnie jako osobną produkcję. Niestety nie spodobał mi się ani scenariusz ani klimatyka dziwnie nawiązująca ubiorem do zamierzchłych czasów (Untouchables).
Po prostu zły pomysł na serial mieli i niepotrzebnie próbowali żerować na tytule - nie lubię takiej "taniej reklamy"...
Caprica
-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- youtube Warszawa
- Ulubiony Serial: Rescue Me
-
sindar
Wskaż do odpowiedzi - Administrator
-
Expert
- Ulubiony Serial: No właśnie? Który?
Jestem po calym RIP serialu i moge tylko powiedziec,ze Caprika to byla udana produkcja, ale pewnie zostanie doceniona dopiero po latach. 
Dobrze, ze choc serial nie zakonczyl sie cliffhangerem, a dokretka na koncu (zapewne przygotowana po tym jak zapadla decyzja o cancelu) - troche w stylu zakonczenia 6FU - dala choc rzut oka na dalsze losy bohaterow Capriki w kolejnych seriach, gdyby takie serie mialy jeszcze powstac.
W migawkach powtarzaly sie takze juz blizsze czasowe nawiazania do BSG.
Koncze, bo zapewne bede w kolko powtarzal, ze zaluje tego cancela.... RIP...

Dobrze, ze choc serial nie zakonczyl sie cliffhangerem, a dokretka na koncu (zapewne przygotowana po tym jak zapadla decyzja o cancelu) - troche w stylu zakonczenia 6FU - dala choc rzut oka na dalsze losy bohaterow Capriki w kolejnych seriach, gdyby takie serie mialy jeszcze powstac.
W migawkach powtarzaly sie takze juz blizsze czasowe nawiazania do BSG.
Koncze, bo zapewne bede w kolko powtarzal, ze zaluje tego cancela.... RIP...

Oceń ten serial