Obejrzałem ten odcinek i sie załamałem.Kolejny nie udany scenariusz, wg ten odcinek mógłby nie powstać.
Spoiler:
Keller przez przypadek zamienia sie umysłami ze złodziejka artefaktów przy pomocy urządzenia pradawnych. Super ale gdyby to było pokazane poraz pierwszy. Przecież w SG-1 juzto bylo i nie chodzi mi o powtórzenie tego pomysłu ale o samo jego wykonanie. Ocinek kompletnie nic nie wniosł do fabuły, absolutnie można sie bez niego obyć. Nawet większosć "zapychaczy" była ciekawsza i przynajmniej miała jakąś ciekawą fabułe
Obejrzałem ten odcinek i sie załamałem.Kolejny nie udany scenariusz, wg ten odcinek mógłby nie powstać.
[spoiler]Keller przez przypadek zamienia sie umysłami ze złodziejka artefaktów przy pomocy urządzenia pradawnych. Super ale gdyby to było pokazane poraz pierwszy. Przecież w SG-1 juzto bylo i nie chodzi mi o powtórzenie tego pomysłu ale o samo jego wykonanie. Ocinek kompletnie nic nie wniosł do fabuły, absolutnie można sie bez niego obyć. Nawet większosć "zapychaczy" była ciekawsza i przynajmniej miała jakąś ciekawą fabułe[/spoiler]
Chyba pierwszy odcinek którego nie obejrzałem całego i wyłączyłem w połowie. Końcówka sezonu a oni mi tu serwują odgrzewane kotlety i jeszcze się do tego przyznają otwarcie..:|
Chyba pierwszy odcinek którego nie obejrzałem całego i wyłączyłem w połowie. Końcówka sezonu a oni mi tu serwują odgrzewane kotlety i jeszcze się do tego przyznają otwarcie..:|
Skończyłem właśnie 19 i musze przyznać, że przez wiekszość odcinka miałem lekkie zdziwienie na twarzy. Z początku byłem CAŁKOWICIE PRZEKONANY, że uploader zrobił ludzi w kakao, i że oglądam jakiś odcinek CSI. Wiecej nie powiem, przekonajcie sie sami
Kończy się interesująco i ciekawie zapowiada 5x20. Nie widze na razie napisów na napisy24, ale postaram sie obejrzec jak tylko wyjda.
Skończyłem właśnie 19 i musze przyznać, że przez wiekszość odcinka miałem lekkie zdziwienie na twarzy. Z początku byłem CAŁKOWICIE PRZEKONANY, że uploader zrobił ludzi w kakao, i że oglądam jakiś odcinek CSI. Wiecej nie powiem, przekonajcie sie sami :D
Kończy się interesująco i ciekawie zapowiada 5x20. Nie widze na razie napisów na napisy24, ale postaram sie obejrzec jak tylko wyjda.
Czy po ukazaniu się odcinka 5x20 z dopracowanymi efektami specjalnymi pojawi się jego nowa wersja Xvid asd? Pytam, bo nie wiem czy już nagrywać całość, czy się wstrzymać.
Czy po ukazaniu się odcinka 5x20 z dopracowanymi efektami specjalnymi pojawi się jego nowa wersja Xvid asd? Pytam, bo nie wiem czy już nagrywać całość, czy się wstrzymać.
Świetny finał ! Choć stanowczo za krótki, jak Ronon umarł to aż mi się łezka w oku zakręciła. Decyzja Sheparda o opaleniu atomówki też dała do myślenia, walka z dartami, powrót do SGC, wzmianka o Ś.P. Hammondzie za co należą się wielkie brawa dla całej ekipy i wreszcie powrót na Ziemię oraz Happy End:)
..11stu latach z serialami SG
Spoiler:
O całości SG: wspaniałe dwa seriale które na zawsze pozostaną w mojej pamięci . Czekam na kolejne filmy z tego Uniwersum oraz nowy serial. Mam nadzieję, ze podniesie poprzeczkę jeszcze wyżej. Nam fanom pozostaję tylko płakać, że ta przygoda już się skończyła.. do czasu
[spoiler][i]Świetny finał [/i]! Choć stanowczo za [u]krótki[/u], jak Ronon umarł to aż mi się łezka w oku zakręciła. Decyzja Sheparda o opaleniu atomówki też dała do myślenia, walka z dartami, powrót do SGC, wzmianka o Ś.P. Hammondzie za co należą się wielkie brawa dla całej ekipy i wreszcie powrót na Ziemię oraz Happy End:) [/spoiler]
[b]..11stu latach z serialami SG[/b] [spoiler]O całości SG: wspaniałe dwa seriale które na zawsze pozostaną w mojej pamięci . Czekam na kolejne filmy z tego Uniwersum oraz nowy serial. Mam nadzieję, ze podniesie poprzeczkę jeszcze wyżej. Nam fanom pozostaję tylko płakać, że ta przygoda już się skończyła.. do czasu ;)
Pozdrawiam WSZYSTKICH fanów obu seriali :)[/spoiler]
Właśnie skończyłem oglądać SGA 5x19-20... Na dopracowane efekty specjalne w odcinku finałowym trzeba będzie poczekać do oficjalnej premiery ale i bez nich widać że dostaliśmy dwa LEGENDARNE odcinki SGA. :res
Właśnie skończyłem oglądać SGA 5x19-20... Na dopracowane efekty specjalne w odcinku finałowym trzeba będzie poczekać do oficjalnej premiery ale i bez nich widać że dostaliśmy dwa [b]LEGENDARNE[/b] odcinki SGA. :res
Valorum pisze:Czy po ukazaniu się odcinka 5x20 z dopracowanymi efektami specjalnymi pojawi się jego nowa wersja Xvid asd? Pytam, bo nie wiem czy już nagrywać całość, czy się wstrzymać.
Tylko jeśli różnice będą faktycznie znaczne.
Jeśli okaże się, że to tylko kwestia kilku sekund to nie będzie.
[quote="Valorum"]Czy po ukazaniu się odcinka 5x20 z dopracowanymi efektami specjalnymi pojawi się jego nowa wersja Xvid asd? Pytam, bo nie wiem czy już nagrywać całość, czy się wstrzymać.[/quote]
Tylko jeśli różnice będą faktycznie znaczne. Jeśli okaże się, że to tylko kwestia kilku sekund to nie będzie.