Ludzie angażują w to, co im odpowiada. Nie ma żadnego sensu naciskać, by każdy był odpowiedzialny za wszystko.
Prowadziłem kiedyś Stronę grupy tłumaczy, gdzie pracowało w porywach do 30 osób, a robić musiałem sam.
Jednak chciało mi się, więc nie było żadnego problemu. Demokracja jest przereklamowana.
Myślę, że najlepszym postem byłoby coś o serialu, który tłumaczy GH. Nikt się wtedy nie będzie czepiał.
Ludzie angażują w to, co im odpowiada. Nie ma żadnego sensu naciskać, by każdy był odpowiedzialny za wszystko. Prowadziłem kiedyś Stronę grupy tłumaczy, gdzie pracowało w porywach do 30 osób, a robić musiałem sam. :) Jednak chciało mi się, więc nie było żadnego problemu. Demokracja jest przereklamowana.
Myślę, że najlepszym postem byłoby coś o serialu, który tłumaczy GH. Nikt się wtedy nie będzie czepiał.
05.04-12.04 najphil
12.04-19.04 Lubec
19.04-26.04 asd (? - prosze o potwierdzenie)
26.04 - 03.05 Lubec
03.05-10.05 joana (celem wyrownania garfiku przesunalem z 5.05 na 3.05 - czy można przesunąć z 11.05 na 10.05 czy tez 11 ma jakies znaczenie?)
...
05.04-12.04 najphil 12.04-19.04 Lubec 19.04-26.04 asd (? - prosze o potwierdzenie) 26.04 - 03.05 Lubec 03.05-10.05 joana (celem wyrownania garfiku przesunalem z 5.05 na 3.05 - czy można przesunąć z 11.05 na 10.05 czy tez 11 ma jakies znaczenie?) ...
Pierwsze koty za ploty - ale nie wiem czy cos z reklama naphila jednak tez nie zadzialalo, bo chcialem szanowne kolezanki i szanownych kolegow poinformowac, ze zblizamy sie szybko do 100 lajka!
Tak, asd posluchal, mamy juz tez pierwze wypowiedzi bez logowania, nie liczac Pani od miotly
Jedna musialem usunac, bo jakis spam byl.
Pierwsze koty za ploty - ale nie wiem czy cos z reklama naphila jednak tez nie zadzialalo, bo chcialem szanowne kolezanki i szanownych kolegow poinformowac, ze zblizamy sie szybko do 100 lajka! :)
Tak, asd posluchal, mamy juz tez pierwze wypowiedzi bez logowania, nie liczac Pani od miotly ;) Jedna musialem usunac, bo jakis spam byl.
Jakby ktoś przygotował i dodał news o jakimś brytyjskim serialu. W nieco dłuższej formie zamieszczony na fejsie - ze zdjęciem, ale bez filmiku. To pogadam z chłopakami z https://www.facebook.com/serialebrytyjskie?fref=ts
Może się wymienią postami. Ja w ten weekend nie mam czasu, ale jak Wy go też nie znajdziecie, to coś przygotuję po powrocie.
Jakby ktoś przygotował i dodał news o jakimś brytyjskim serialu. W nieco dłuższej formie zamieszczony na fejsie - ze zdjęciem, ale bez filmiku. To pogadam z chłopakami z https://www.facebook.com/serialebrytyjskie?fref=ts Może się wymienią postami. Ja w ten weekend nie mam czasu, ale jak Wy go też nie znajdziecie, to coś przygotuję po powrocie.
NajPhil, "brytyjczycy" ostatnie info o serialu zamieścili na swojej stronie 14 marca.
Obawiam się, że u nas jest więcej informacji o nowych serialach z Wysp, zarówno na forum i na facebooku.
Oni Cię olali, a ja coraz rzadziej do nich zaglądam, bo coraz mniej tam ciekawych informacji.
Nazwę strony mają chwytliwą i archiwum niezłe (na pewien moment). Fakt, włożyli w nie sporo pracy.
Nie wiem, czy chętnych na umożliwienie "podczepiania" się, pod stronę o podobnej tematyce, znajdziesz.
Nie znam wielu stron o serialach/filmach. Wchodzę do Hataków, Havenów, Release24 i KMF, i korzystam z serwisów zagranicznych.
Może nasza wytrwałość zostanie kiedyś doceniona, jak dzieła dawnych mistrzów, którzy głodem przymierali.
NajPhil, "brytyjczycy" ostatnie info o serialu zamieścili na swojej stronie 14 marca. Obawiam się, że u nas jest więcej informacji o nowych serialach z Wysp, zarówno na forum i na facebooku. Oni Cię olali, a ja coraz rzadziej do nich zaglądam, bo coraz mniej tam ciekawych informacji. Nazwę strony mają chwytliwą i archiwum niezłe (na pewien moment). Fakt, włożyli w nie sporo pracy. Nie wiem, czy chętnych na umożliwienie "podczepiania" się, pod stronę o podobnej tematyce, znajdziesz. Nie znam wielu stron o serialach/filmach. Wchodzę do Hataków, Havenów, Release24 i KMF, i korzystam z serwisów zagranicznych. Może nasza wytrwałość zostanie kiedyś doceniona, jak dzieła dawnych mistrzów, którzy głodem przymierali. :D
Jeszcze widzialem, ze dosc aktywne sa Serialowa oraz ShowTV,pl, ale to raczej bezposrednia konkurenacja.
Mysle, ze trzeba byc konsekwentnym i wazne, by na FB pojawialy sie nowe rzeczy - przynajmniej ze 2 dziennie.
Stopniowo liczba lajkow przyrasta - mysle, ze ok. 50 mamy zdobyte na nowo - bez spadku po xvidasd.
Od czasu do czasu bede powtarzal tez akcje z promowaniem jakiegos postu - ze 2-3 lajki dochodza.
Jeszcze widzialem, ze dosc aktywne sa Serialowa oraz ShowTV,pl, ale to raczej bezposrednia konkurenacja. Mysle, ze trzeba byc konsekwentnym i wazne, by na FB pojawialy sie nowe rzeczy - przynajmniej ze 2 dziennie. Stopniowo liczba lajkow przyrasta - mysle, ze ok. 50 mamy zdobyte na nowo - bez spadku po xvidasd.
Od czasu do czasu bede powtarzal tez akcje z promowaniem jakiegos postu - ze 2-3 lajki dochodza.