sindar pisze: 18 sierpnia 2022, 20:25
Z tym 2, to chyba nieco na wyrost.
Niedawno dopiero angielskie napki się pojawiły.
nie na wyrost częstość polskich napisów znakomita, dzięki dla całej trójki. Co do serialu to poszedł w mocną sensację a może nawet thriller. Mi trochę brakuje tych siermiężnych klimatów z pierwszych serii ale generalnie jak na serial z tak długim stażem jest b. dobrze.
[quote=sindar post_id=121378 time=1660847128 user_id=5739] Z tym 2, to chyba nieco na wyrost. :D Niedawno dopiero angielskie napki się pojawiły. :D [/quote] nie na wyrost :) częstość polskich napisów znakomita, dzięki dla całej trójki. Co do serialu to poszedł w mocną sensację a może nawet thriller. Mi trochę brakuje tych siermiężnych klimatów z pierwszych serii ale generalnie jak na serial z tak długim stażem jest b. dobrze.
Tak, było wiadomo, że będzie kolejny sezon bez niego.
A Pereza zastapi nowa komisarz, którą zagra Ashley Jensen.
Co prawda nie napiszę, jak do tego doszło, ale chyba Perez dostał to, na co zapracował przez tyle sezonow.
IMHO 7 ciut słabsza od sezonu, ale nadal na poziomie.
Tak, było wiadomo, że będzie kolejny sezon bez niego. A Pereza zastapi nowa komisarz, którą zagra Ashley Jensen. Co prawda nie napiszę, jak do tego doszło, ale chyba Perez dostał to, na co zapracował przez tyle sezonow. ;) IMHO 7 ciut słabsza od sezonu, ale nadal na poziomie.
sindar pisze: 27 listopada 2022, 11:14
Tak, było wiadomo, że będzie kolejny sezon bez niego.
A Pereza zastapi nowa komisarz, którą zagra Ashley Jensen.
Co prawda nie napiszę, jak do tego doszło, ale chyba Perez dostał to, na co zapracował przez tyle sezonow.
IMHO 7 ciut słabsza od sezonu, ale nadal na poziomie.
ciekawe jak nowa pani komisarz sobie poradzi .... myślę, że Shetland warto oglądać dla samych Szetlandów
“Jesus, Mary and Joseph and the wee donkey, can we just move this thing along before it drives us all round the bloody bend?”
[quote=sindar post_id=121763 time=1669544096 user_id=5739] Tak, było wiadomo, że będzie kolejny sezon bez niego. A Pereza zastapi nowa komisarz, którą zagra Ashley Jensen. Co prawda nie napiszę, jak do tego doszło, ale chyba Perez dostał to, na co zapracował przez tyle sezonow. ;) IMHO 7 ciut słabsza od sezonu, ale nadal na poziomie. [/quote]
ciekawe jak nowa pani komisarz sobie poradzi .... myślę, że Shetland warto oglądać dla samych Szetlandów :D
Skalpel pisze: 18 października 2023, 22:14
bardzo dobra wiadomość tęskniłem za tym serialem rozumiem, że ekipa PH dalej jest zainteresowana tłumaczeniem ?
Reanimujemy klawiatury
Make a plan. Set a goal.
Work toward it.
But every now and then,
look around, drink it in... 'cause this is it.
[quote=Skalpel post_id=123675 time=1697660087 user_id=152772] bardzo dobra wiadomość :) tęskniłem za tym serialem :) rozumiem, że ekipa PH dalej jest zainteresowana tłumaczeniem ? :] [/quote] Reanimujemy klawiatury :D
hmmm będzie mi brakowało Douglasa Henshalla, ale czekam na te krajobrazy, atmosferę i mam nadzieję ciekawe opowieści z Szetlandów, a nowa pani komisarz zasługuje na szansę
“Jesus, Mary and Joseph and the wee donkey, can we just move this thing along before it drives us all round the bloody bend?”
hmmm będzie mi brakowało Douglasa Henshalla, ale czekam na te krajobrazy, atmosferę i mam nadzieję ciekawe opowieści z Szetlandów, a nowa pani komisarz zasługuje na szansę :)
Nazgulka widzę info, że napisy 8x01 nie będą pasować do wersji 1080p tylko 720p. Jest jakiś konkretny powód dlaczego tłumaczycie do wersji 720p? Pytam z ciekawości staram zawsze się wybierać najlepszą dostępną jakość rlsów do filmów czy seriali. Jest szansa, że kolejne odcinki będą dopasowane do wydań 1080p?
Nazgulka widzę info, że napisy 8x01 nie będą pasować do wersji 1080p tylko 720p. Jest jakiś konkretny powód dlaczego tłumaczycie do wersji 720p? Pytam z ciekawości :) staram zawsze się wybierać najlepszą dostępną jakość rlsów do filmów czy seriali. Jest szansa, że kolejne odcinki będą dopasowane do wydań 1080p?