grego1980 pisze:czy pierwszy odcinek to dokładnie ten sam który "wyciekł" wcześniej do sieci?
mikel2 pisze:Tak.
grego1980 pisze:czy są jakies zmiany?
mikel2 pisze:Tak.
Nie ma to jak precyzyjna odpowiedź. Ja niestety nie widziałem tego wcześniejszego odcinka więc nie wiem czy były jakieś zmiany czy nie. Sam odcinek był naprawdę fajny, klasyczny Dexter po raz czwarty. Można się tylko trochę pogubić kto jest kim, jak się dawno oglądało poprzedni sezon. Ja w każdym razie z niecierpliwością czekam na kolejne epizody, drugi widziałem już jest w 350tkach.
[quote="grego1980"]czy pierwszy odcinek to dokładnie ten sam który "wyciekł" wcześniej do sieci?[/quote]
[quote="mikel2"]Tak.[/quote]
[quote="grego1980"]czy są jakies zmiany?[/quote]
[quote="mikel2"]Tak.[/quote]
Nie ma to jak precyzyjna odpowiedź. :haha Ja niestety nie widziałem tego wcześniejszego odcinka więc nie wiem czy były jakieś zmiany czy nie. Sam odcinek był naprawdę fajny, klasyczny Dexter po raz czwarty. Można się tylko trochę pogubić kto jest kim, jak się dawno oglądało poprzedni sezon. Ja w każdym razie z niecierpliwością czekam na kolejne epizody, drugi widziałem już jest w 350tkach.
Po trailerze ten odcinek zapowiadał się lepiej, no ale i tak mi się podobał. Dextera zaczyna fascynować trinity, a to zwiastuje duże emocje w dalszej części sezonu.
Podobno w następnym stanie się coś wielkiego. Nie wiem za dużo, bo tylko przypadkiem zerknąłem, ale dzięki temu już chciałbym następny poniedziałek
Po trailerze ten odcinek zapowiadał się lepiej, no ale i tak mi się podobał. Dextera zaczyna fascynować trinity, a to zwiastuje duże emocje w dalszej części sezonu.
Podobno w następnym stanie się coś wielkiego. Nie wiem za dużo, bo tylko przypadkiem zerknąłem, ale dzięki temu już chciałbym następny poniedziałek ;)
Najnowszy S04E04 jest rewelacyjny!!! Od 2 lat żadna scena w serialu nie zrobiła na mnie tak wielkiego wrazenia jak ta z 5 ostatnich minut tego odcinka. A ogladam wszystkie najlepsze. CUDO. I te spojrzenie...
Najnowszy S04E04 jest rewelacyjny!!! Od 2 lat żadna scena w serialu nie zrobiła na mnie tak wielkiego wrazenia jak ta z 5 ostatnich minut tego odcinka. A ogladam wszystkie najlepsze. CUDO. I te spojrzenie...
Nawet te Wasze ogólniki na temat nowego odcinka sprawiają że rośnie strasznie ochota na nowy odcinek ,Dex i chyba tylko SuperN ostatnio mają u mnie tak wielkie hm.."notowania".Gdy wyskakują w asd nieważna jaka pora dnia jest ,wszystko inne idzie w kąt...
Nawet te Wasze ogólniki na temat nowego odcinka sprawiają że rośnie strasznie ochota na nowy odcinek :grin: ,Dex i chyba tylko SuperN ostatnio mają u mnie tak wielkie hm.."notowania".Gdy wyskakują w asd nieważna jaka pora dnia jest ,wszystko inne idzie w kąt...
A mnie tak naszło, że... Dex mogły się kiedyś wybrać na siłownie albo jakieś sztuki walki. Bo zawsze sobie radzi z przeciwnikami a wygląda na takiego mięczaka. Wiadomo, że udaje niepozornego ale jakoś brakuje mi tego choćby zasygnalizowania...
A mnie tak naszło, że... Dex mogły się kiedyś wybrać na siłownie albo jakieś sztuki walki. :P Bo zawsze sobie radzi z przeciwnikami a wygląda na takiego mięczaka. ;P Wiadomo, że udaje niepozornego ale jakoś brakuje mi tego choćby zasygnalizowania...
mikel2 pisze:A mnie tak naszło, że... Dex mogły się kiedyś wybrać na siłownie albo jakieś sztuki walki. Bo zawsze sobie radzi z przeciwnikami a wygląda na takiego mięczaka. Wiadomo, że udaje niepozornego ale jakoś brakuje mi tego choćby zasygnalizowania...
Wydaje mi sie ze niezbyt uwaznie ogladasz Dextera.
[quote="mikel2"]A mnie tak naszło, że... Dex mogły się kiedyś wybrać na siłownie albo jakieś sztuki walki. :P Bo zawsze sobie radzi z przeciwnikami a wygląda na takiego mięczaka. ;P Wiadomo, że udaje niepozornego ale jakoś brakuje mi tego choćby zasygnalizowania...[/quote] Wydaje mi sie ze niezbyt uwaznie ogladasz Dextera.