Ja ciagle siedze w Rescue Me (3ci sezon) oraz w Saab. NIe mialem jeszcze czasu zobaczyc.
A ana81, moze i nudny ale trzeba przebrnac przez niego by dojsc do podobno super 6tego odcinka
Ja ciagle siedze w Rescue Me (3ci sezon) oraz w Saab. NIe mialem jeszcze czasu zobaczyc. A ana81, moze i nudny ale trzeba przebrnac przez niego by dojsc do podobno super 6tego odcinka :D
grego1980 pisze:niewiem jak wy ale ja z kazdym odcinkiem jestem coraz bardzej sceptyczny do tego serialu
formuła powoli sie wyczerpuje moim zdaniem
porownanie do the unit wypada kiepsko
Zgadzam się w 100 %. The Unit jest o wiele ciekawszy, zwłaszcza drugi sezon.
Niestety twórcy serialu nie wykorzystali potencjału tkwiącego w samym pomyśle (skądinąd nie bardzo oryginalnego). Krótko mówiąc szkoda czasu na ten serial...
[quote="grego1980"]niewiem jak wy ale ja z kazdym odcinkiem jestem coraz bardzej sceptyczny do tego serialu formuła powoli sie wyczerpuje moim zdaniem porownanie do the unit wypada kiepsko :cry:[/quote]
Zgadzam się w 100 %. The Unit jest o wiele ciekawszy, zwłaszcza drugi sezon. Niestety twórcy serialu nie wykorzystali potencjału tkwiącego w samym pomyśle (skądinąd nie bardzo oryginalnego). Krótko mówiąc szkoda czasu na ten serial...
Przypadkiem trafiłem na ten serial i po 6 odcinkach nie wiem co o nim sądzić. Niby fajny ale zdecydowanie mało w nim akcji, brakuje mu tego czegoś. W każdym odcinku jest jakaś akcja ale nie jest on porywający. Po obejrzeniu pierwszego odcinka spodziewałem się szybszego tempa akcji, bo to które dostajemy w kolejnych odcinkach potrafi czasami znudzić.
Przypadkiem trafiłem na ten serial i po 6 odcinkach nie wiem co o nim sądzić. Niby fajny ale zdecydowanie mało w nim akcji, brakuje mu tego czegoś. W każdym odcinku jest jakaś akcja ale nie jest on porywający. Po obejrzeniu pierwszego odcinka spodziewałem się szybszego tempa akcji, bo to które dostajemy w kolejnych odcinkach potrafi czasami znudzić.
Wlasnie co jestem po 5 i 6 odcinku...
5ty naprawde nie jest porywajacy, a co do 6tego to nie wiem co ludzie w nim widza. :S Tlumacze napisow mowili ze jest super. Na forach uwazaja go za najlepszy odcinek. a mi wypadl tak srednio...
uuu zawiodlem sie na serialu. Dociagne do konca sezon, ale pozniej (jesli bedzie 2gi ) to nie bedzie mi sie chcialo go kompresowac
Wlasnie co jestem po 5 i 6 odcinku... 5ty naprawde nie jest porywajacy, a co do 6tego to nie wiem co ludzie w nim widza. :S Tlumacze napisow mowili ze jest super. Na forach uwazaja go za najlepszy odcinek. a mi wypadl tak srednio...
uuu zawiodlem sie na serialu. Dociagne do konca sezon, ale pozniej :P (jesli bedzie 2gi ) to nie bedzie mi sie chcialo go kompresowac
atathoth pisze:uuu zawiodlem sie na serialu. Dociagne do konca sezon, ale pozniej (jesli bedzie 2gi ) to nie bedzie mi sie chcialo go kompresowac
Szczerze mówic- ja też, średniaczek taki. z braku laku można obejrzeć, ale nic specjalnego. Przyznam, że nie widziałam jeszcze 5,6 i 7 odcinka, ale jakoś nie mam serca, żeby się za nie zabrać...
[quote="atathoth"]uuu zawiodlem sie na serialu. Dociagne do konca sezon, ale pozniej (jesli bedzie 2gi ) to nie bedzie mi sie chcialo go kompresowac[/quote]
Szczerze mówic- ja też, średniaczek taki. z braku laku można obejrzeć, ale nic specjalnego. Przyznam, że nie widziałam jeszcze 5,6 i 7 odcinka, ale jakoś nie mam serca, żeby się za nie zabrać...
Mi nadal się podoba, jednak monotonia budowania odcinków jest odpychająca:( Przydałby się jakiś zwrot akcji/trochę akcji (śmierć?? kogoś z oddziału, jakaś strzelanina etc..) trwam jednak dalej ponieważ serial do najgorszych nie należy:)
Mi nadal się podoba, jednak monotonia budowania odcinków jest odpychająca:( Przydałby się jakiś zwrot akcji/trochę akcji (śmierć?? kogoś z oddziału, jakaś strzelanina etc..) trwam jednak dalej ponieważ serial do najgorszych nie należy:)
Do najgorszych nie, ale do zmarnowanych pomysłów - tak...
Za mało w nim dynamiki, za dużo powtarzanych schematów i przewidywalności, przez co staje się nudnawy.
Poza tym mogli by w końcu mieć akcję inną niż z gatunku "nieporozumienia rodzinne"
Do najgorszych nie, ale do zmarnowanych pomysłów - tak... Za mało w nim dynamiki, za dużo powtarzanych schematów i przewidywalności, przez co staje się nudnawy. Poza tym mogli by w końcu mieć akcję inną niż z gatunku "nieporozumienia rodzinne" :P
Ok, [code]Season 1, Episode 8: Never Kissed a Girl Original Air Date: 11 September 2008[/code] To oznacza ze ja juz nie bede go wystawial.... nie bedzie mnie od poczatku wrzesnia. Musicie gadac z kims innym.