Futurama
-
Wskaż do odpowiedzi - youtube Warszawa
-
grego1980
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- Ulubiony Serial: 2 i pół
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
Futurama powraca!!! Co Wy na to?
Powrót Futuramy w 6 sezonie potwierdzony:)

co o tym myslicie? czy serial utrzyma poziom po przerwie? lubicie te procukcje? jaka jest Wasza ulubiona postać?
http://ccinsider.comedycentral.com/tag/ ... -futurama/

co o tym myslicie? czy serial utrzyma poziom po przerwie? lubicie te procukcje? jaka jest Wasza ulubiona postać?
http://ccinsider.comedycentral.com/tag/ ... -futurama/
-
Wskaż do odpowiedzi
No to ja tyle dodam, bo z jakiś tajemniczych powodów u nas - serial wychwalany na całym świecie przez krytykę i widzów - nie zyskał popularności, że nowe odcinki są kapitalne
I tak praktycznie nikt ich nie zobaczy, to mogę pisać, co chcę 
Ale przecież Gwiazda Śmierci, która cenzuruje planety, bardzo nonszalancko potraktowana Biblia, brak poprawności politycznej i religijnej w związku z komórkami macierzystymi - to jest możliwe właśnie w tym serialu
Kto nie ogląda, ten traci 
I ten uroczy początek - "Futurama" zdjęta z anteny przez idiotów i przywrócona przez jeszcze większych idiotów - mocne wejście hipnotyzującej żaby

Ale przecież Gwiazda Śmierci, która cenzuruje planety, bardzo nonszalancko potraktowana Biblia, brak poprawności politycznej i religijnej w związku z komórkami macierzystymi - to jest możliwe właśnie w tym serialu

I ten uroczy początek - "Futurama" zdjęta z anteny przez idiotów i przywrócona przez jeszcze większych idiotów - mocne wejście hipnotyzującej żaby

-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
No widzisz, tamte dwa były świetne, to co powiesz o najnowszym? Księga antycznej wiedzy - "Kod Leonarda da Vinci"
Added after 1 minutes:
Mi się akurat nie podobał odcinek, za bardzo dydaktyczny - ta końcówka jakaś taka zbyt umoralniająca jak na ten serial...
Added after 1 minutes:
Ja w ogóle nie rozumiem, po co to oglądać... Żenujący serial.
Added after 2 minutes:
Najnowszy odcinek - perełka
Bender z oryginałem Ostatniej Wieczerzy i największa tajemnica Leonarda (di Capiro)
Nadal uważam, że to jakaś wielka strata, że tego nikt nie ogląda

Added after 1 minutes:
Mi się akurat nie podobał odcinek, za bardzo dydaktyczny - ta końcówka jakaś taka zbyt umoralniająca jak na ten serial...
Added after 1 minutes:
Ja w ogóle nie rozumiem, po co to oglądać... Żenujący serial.
Added after 2 minutes:
Najnowszy odcinek - perełka

Nadal uważam, że to jakaś wielka strata, że tego nikt nie ogląda

-
AreQ_BAH
- Kontakt:
-
Wskaż do odpowiedzi
-
grego1980
-
Wskaż do odpowiedzi
-
gala444
Wskaż do odpowiedzi - znam się
Kod: Zaznacz cały
http://www.google.pl/search?client=opera&rls=pl&q=futurama+online&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8&channel=suggest
Nadzieja to melodia, której nie tańczy się
-
Wskaż do odpowiedzi
Re: Futurama
Z ciekawości spytam - ktoś ogląda? To już pewna tradycja nasza, że ten świetny serial nie cieszy się zasłużoną popularnością
A szkoda, bo najnowszy sezon bardzo fajny, twórcy nadal mają ciekawe pomysły, jak choćby ten z "grzybowym" ego znanego aktora
Może jednak się mylę i ktoś sobie popatruje?

-
grego1980
Przymierzam się do tego serialu od kilku lat i jakoś nie mogę się zebrać. Widziałem kiedyś tylko kilka odcinków i tyle.
-
Wskaż do odpowiedzi
Ja bym zachęcał, a że parę rzeczy podobnie nam się podobało, to można liczyć, choć bez stu procentowej pewności oczywiście, że i tu będzie podobnie 
Ja nie przepadam za serialami tego typu, jakoś ominęła mnie popularność np. "Simpsonów", ale "Futuramę" uwielbiam, kapitalna gra z kliszami s-f, mnóstwo niepoprawności politycznej, pełno odwołań do współczesnej rzeczywistości, a przy tym rzadko kiedy dowcipy stają się "kloaczne". Pewnie, nie każdy epizod jest równie błyskotliwy, ale w większości to czysta przyjemność

Ja nie przepadam za serialami tego typu, jakoś ominęła mnie popularność np. "Simpsonów", ale "Futuramę" uwielbiam, kapitalna gra z kliszami s-f, mnóstwo niepoprawności politycznej, pełno odwołań do współczesnej rzeczywistości, a przy tym rzadko kiedy dowcipy stają się "kloaczne". Pewnie, nie każdy epizod jest równie błyskotliwy, ale w większości to czysta przyjemność

-
Yugi_2142
- Kontakt:
Wpadłem na to kilka razy w telewizji, ale nigdy nie zatrzymało mnie na dłużej, podobnie z resztą jak Simpsoni. Nie moja bajka... Myślę że zostanę przy Yu-Gi-Oh i Pokemonach 

Ignorance is a virtue.
-
Wskaż do odpowiedzi
Najnowszy sezon super, ze szczególnym uwzględnieniem ostatniego odcinka, w którym to mieliśmy okazję przyjrzeć się przyrodzie ziemskiej z perspektywy kosmity
I moja ulubiona pointa: przyroda nie uczy nas absolutnie niczego
Zawsze mnie bawiło, ale i trochę przerażało, powoływanie się różnej maści przeciwników np. in vitro, że to niezgodne z naturą. No cóż, z naturą zgodne jest to, że urocze gołębie wyrzucają z gniazd co słabsze pisklęta, żeby dać szansę rozwoju tym silniejszym. A z tego jakoś miłośnicy praw naturalnych nie śpieszą się czerpać...

-
Wskaż do odpowiedzi
http://www.ismyshowcancelled.com/articl ... n-seasons/
No ale zawsze jeszcze trochę będzie do obejrzenia 

Oceń ten serial