Witam!
Własnie zacząłem oglądać Star Treka Voyager.... niestety po sciagnieciu 3 sezonow z czwartym mam klopot .... nie umiem znalezc torrenta :oops: wygooglalem kilka stron , ale niestety pliki jakby poznikały ... mozliwe , ze na pewnej polskiej stronie jest dostepny ale tam sama rejestracja kosztuje :/
Jezeli moje zdolnosci poszukiwawcze są zbyt niedoskonałe to kajam sie , jak ktos znajdzie pliczek do czwartego sezonu to prosze o zamieszczenie linka do niego...
edit :
udalo mi sie znalezc .... dziwne przez caly dzien szukalem , postanowilem napisac na forum i chwilke pozniej udalo mi sie sciagnac plik to chyba wszystko magia Arsenalu w dzisiejszym meczu
Witam! Własnie zacząłem oglądać Star Treka Voyager.... niestety po sciagnieciu 3 sezonow z czwartym mam klopot .... nie umiem znalezc torrenta :oops: wygooglalem kilka stron , ale niestety pliki jakby poznikały ... mozliwe , ze na pewnej polskiej stronie jest dostepny ale tam sama rejestracja kosztuje :/
Jezeli moje zdolnosci poszukiwawcze są zbyt niedoskonałe to kajam sie , jak ktos znajdzie pliczek do czwartego sezonu to prosze o zamieszczenie linka do niego...
edit : udalo mi sie znalezc .... dziwne przez caly dzien szukalem , postanowilem napisac na forum i chwilke pozniej udalo mi sie sciagnac plik :P to chyba wszystko magia Arsenalu w dzisiejszym meczu :)
a mógłby mi ktoś powiedzieć jak się trzymają Voyagery?? w odróżnieniu od DS9 zawsze miały sporo seedów( od 10 wzwyż) ale przez te problemy z trackerem demonoidu znikneły z wielu stron
a mógłby mi ktoś powiedzieć jak się trzymają Voyagery?? w odróżnieniu od DS9 zawsze miały sporo seedów( od 10 wzwyż) ale przez te problemy z trackerem demonoidu znikneły z wielu stron
sezony 1-3 mają sie swietnie .... Czwarty ma kilku seedów , ale niepelnych wersji jest sporo , wiec wszystko sie działa bez zarzutu jak bede szukał kolejnych to moge zdać raport
sezony 1-3 mają sie swietnie .... Czwarty ma kilku seedów , ale niepelnych wersji jest sporo , wiec wszystko sie działa bez zarzutu :) jak bede szukał kolejnych to moge zdać raport :P
kiedy i czy pojawi sie Xvid asd Star Trek The Next Generation?
Widze, ze na glownej stronie dodaliscie ten serial, ale juz go nie ma dlugo dlugo dlugo dlugo // Strona jest bazą seriali, nie wszytkie seriale z głównej są przez nas wystawione. Co do tego kiedy będzie polecam zaznajomić się z regulaminem// Merlin_
kiedy i czy pojawi sie Xvid asd Star Trek The Next Generation?
Widze, ze na glownej stronie dodaliscie ten serial, ale juz go nie ma dlugo dlugo dlugo dlugo [color=red]// Strona jest bazą seriali, nie wszytkie seriale z głównej są przez nas wystawione. Co do tego kiedy będzie polecam zaznajomić się z regulaminem// Merlin_[/color]
Już się nie mogę doczekać kiedy wyjdzie 11. część gwiezdnej sagi. już od lat nie byłem w kinie ale na ten film z pewnością pójdę. szkoda że nie wyrobili się w terminach bo film ten miał wyjść w grudniu ale przynajmniej wzrośnie napięcie widzów oczekujących na niego. moje napewno osiągnie apogeum
Już się nie mogę doczekać kiedy wyjdzie 11. część gwiezdnej sagi. już od lat nie byłem w kinie ale na ten film z pewnością pójdę. szkoda że nie wyrobili się w terminach bo film ten miał wyjść w grudniu ale przynajmniej wzrośnie napięcie widzów oczekujących na niego. moje napewno osiągnie apogeum
Na wstępie chciałbym się przywitać ze wszystkimi znajomymi oraz nowymi osobami. Nie było mnie ponad rok czasu lecz już wróciłem do Naszej społeczności fanów seriali
Od razu chciałbym zacząć od Star Trek The Original Series Season 1. Potrzeba zrobic RS`a bo nie idzie go zassać w wersji asd. Dałem radę z 2 i 3 sezonem lecz 1 praktycznie jest martwy. No i musiałem wybrać wersję 9 giga !
Na wstępie chciałbym się przywitać ze wszystkimi znajomymi oraz nowymi osobami. Nie było mnie ponad rok czasu lecz już wróciłem do Naszej społeczności fanów seriali :) Od razu chciałbym zacząć od Star Trek The Original Series Season 1. Potrzeba zrobic RS`a bo nie idzie go zassać w wersji asd. Dałem radę z 2 i 3 sezonem lecz 1 praktycznie jest martwy. No i musiałem wybrać wersję 9 giga !
No faktycznie pierwszy sezon może być troche zaniedbany przez seedujących ale pozwól że pokazę ci wstawkę która zostałą ostatnio wstawiona: http://www.mininova.org/tor/2042411
pliki pochodzą z mojego releasu i torrent ten jest dobrze seedowany. skoro od razu ściągasz całą sagę to radziłbym ci pobrać sobię to. od razu masz całość.. jeśli nie to wystarczy wybrać odcinki które się chce i tyle
No faktycznie pierwszy sezon może być troche zaniedbany przez seedujących ale pozwól że pokazę ci wstawkę która zostałą ostatnio wstawiona: http://www.mininova.org/tor/2042411 pliki pochodzą z mojego releasu i torrent ten jest dobrze seedowany. skoro od razu ściągasz całą sagę to radziłbym ci pobrać sobię to. od razu masz całość.. jeśli nie to wystarczy wybrać odcinki które się chce i tyle
Kurczę trochę już po fakcie. 1 sezon 9 giga już obejrzałem, a 2-3 w formacie asd mam tez już na kompie.
Mam pytanie związane z TNG. Czy będzie w najbliższym okresie release asd tej serii? Wyczytałem, że niby już ktoś ma skompresowany i ma wstawić lecz te posty są dość stare, a TNG jak nie było tak nie ma. No i stoję przed dylematem czy brać się za sciąganie wersji 60 giga (!!OMG!!) czy jeszcze się wstrzymać i liczyć, że jednak się ukaże.
Jakieś sugestie?
Kurczę trochę już po fakcie. 1 sezon 9 giga już obejrzałem, a 2-3 w formacie asd mam tez już na kompie. Mam pytanie związane z TNG. Czy będzie w najbliższym okresie release asd tej serii? Wyczytałem, że niby już ktoś ma skompresowany i ma wstawić lecz te posty są dość stare, a TNG jak nie było tak nie ma. No i stoję przed dylematem czy brać się za sciąganie wersji 60 giga (!!OMG!!) czy jeszcze się wstrzymać i liczyć, że jednak się ukaże. Jakieś sugestie?