[mini] Kidnap and Ransom

"Zabili go i uciekł" w wielu odsłonach!
nova.nike
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Re: [mini] Kidnap and Ransom

Post autor: nova.nike »

Jeśli chodzi o oczekiwanie na ostatni odcinek to rzeczywiście było przegięcie. Ja nigdy nie pośpieszam tłumaczących, to swego rodzaju wolontariat, nikt im za to nie płaci, tracą na to swój czas, w którym mogliby robić coś innego, pomagają tym, którzy w ogóle nie rozumieją języka lub takim którzy nie zrozumieliby bardziej specjalistycznego słownictwa. Ale to były kurcze tylko trzy odcinki, jak można było tak bardzo rozciągnąć w czasie ich wydanie :(
Mimo to serial obejrzałam w całości, tak jak i pierwszy bardzo fajnie rozegrana cała historia. Skoro już jest całość to polecam jego obejrzenie.
Awatar użytkownika
grego1980
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Ulubiony Serial: 2 i pół

Post autor: grego1980 »

Drugi sezon jednak gorszy od pierwszego. Liczyłem jednak na jakąś bardziej skomplikowaną historie. Drugi sezon ocenił bym na 6/10. Za pierwszy 8/10.
Więc całość na 7/10.
Awatar użytkownika
delta1908
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Ulubiony Serial: The Shield

Post autor: delta1908 »

Obejrzałem właśnie pierwszy sezon i muszę stwierdzić, że to naprawdę bardzo dobry serial. Aż się dziwię, że tak długo zwlekałem z obejrzeniem. Trochę mi to przypominało Strike Back, ale bez tej całej strzelaniny. Świetny główny bohater, taki opanowany w każdej sytuacji.
Jedynym minusem są dość kiepskie napisy, po 15 minutach 1 odcinka przerzuciłem się na angielskie.
Awatar użytkownika
grego1980
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Ulubiony Serial: 2 i pół

Post autor: grego1980 »

Awatar użytkownika
delta1908
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Ulubiony Serial: The Shield

Post autor: delta1908 »

Drugi sezon poziomem nie odbiegał od pierwszego, a nawet bym powiedział, że początek dużo lepszy niż w sezonie pierwszym. Sprawa może i niezbyt skomplikowana, ale oglądałem z przyjemnością i nie dłużyło mi się, co jest dużym plusem.
Szkoda, że serial został anulowany, chętnie obejrzałbym kolejne zmagania Dominika.

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ