ja zaczlem przygode z csi jak polsat zaczal emitowac miami...wtedy sie jako tako tym zaintersowalem i nic do siebie innego nie przyjmowalem jak tylko csi miami... jednak pare miesiecy po tym zainwestowalem w telewizje i sprawilem sobie axn..i wtedy odznalazlem New York od tamtej pory ogladam tylko to zostaly mi 3 odcinki 4 sezonu do obejrzenia xD ale i tak najbardziej mi sie podoba...w miedzy czasie obejrzalem csi: las vegas, moze ze 3-4 sezony..ma co prawda swoj klimat i tak dalej, ale jezeli o rozwiazywanie i ciekawosc zafadek to NY jest u mnie na pierwszym miejscu. Juz nie dlugo kolejne sezony w USA dlatego msuze nadgonic i obejrzec pozsotale brakujace epki z ny/miami i lv
ja zaczlem przygode z csi jak polsat zaczal emitowac miami...wtedy sie jako tako tym zaintersowalem i nic do siebie innego nie przyjmowalem jak tylko csi miami... jednak pare miesiecy po tym zainwestowalem w telewizje i sprawilem sobie axn..i wtedy odznalazlem New York :D od tamtej pory ogladam tylko to :D zostaly mi 3 odcinki 4 sezonu do obejrzenia xD ale i tak najbardziej mi sie podoba...w miedzy czasie obejrzalem csi: las vegas, moze ze 3-4 sezony..ma co prawda swoj klimat i tak dalej, ale jezeli o rozwiazywanie i ciekawosc zafadek to NY jest u mnie na pierwszym miejscu. Juz nie dlugo kolejne sezony w USA dlatego msuze nadgonic i obejrzec pozsotale brakujace epki z ny/miami i lv
Teoretycznie mozna bez problemu ogladac je oddzielnie. Czy to sa klasyczne spin-offy to raczej nie (ale pewien nie jestem czy mozna tak nazwac)
Natomiast, ktory jest epszy... To klasycznie kazdy ma swoje zdanie :)Wedle mojej oceny (podkreslam, mojej) kolejnosc wyglada tak:
CSI LV; CSI Miami (1-2 sezon i czesc 6 sezonu); CSI NY; CSI Miami (3-5 sezon) Wiem, ze trudno sie polapac
Ja zaczynalem od CSI NY (najszybciej mi sie sciagnal), potem cale CSI, a potem dopiero Miami
Teoretycznie mozna bez problemu ogladac je oddzielnie. Czy to sa klasyczne spin-offy to raczej nie (ale pewien nie jestem czy mozna tak nazwac) Natomiast, ktory jest epszy... To klasycznie kazdy ma swoje zdanie :)Wedle mojej oceny (podkreslam, mojej) kolejnosc wyglada tak: CSI LV; CSI Miami (1-2 sezon i czesc 6 sezonu); CSI NY; CSI Miami (3-5 sezon) :) Wiem, ze trudno sie polapac :D
Ja zaczynalem od CSI NY (najszybciej mi sie sciagnal), potem cale CSI, a potem dopiero Miami
hejka, wiem, że ryzykuję tu "warnem", ale serio nie ma nikogo kto by mógł wystawić odcinki 15-21 sezonu 4? Może jednak ktoś znajdzie chwilę :alien: dzięki
Ja sie przyłacze do pytania i prośby powyżej. Kilka dni temu skończyłam odgladać dostępne odcinki 4 sezonu i myślę że to chyba jak dotąd najlepszy sezon
Spoiler:
Troche nie podoba mi się związek Dannego z Lindsey, bo ta postac generalnie nie przypadła mi do gustu, ale cała reszta. Seryjni zabójcy, nowe ciekawe informacje o dotychczasowych i nowo wprowadzonych bohaterach, coraz częstsze cięte i zabawne kwestie, to wszystko powoduje że NY coraz bardziej mi się podoba i nie mam wątpliwości że jest na szczycie z pozostałych CSI.
Ewentualnie czy wiecie może gdzie można znaleźć 4 z angielskim lektorem. Ja wszędzie znajduję tylko wersję włoską, hiszpańską czy francuską :?
Ja sie przyłacze do pytania i prośby powyżej. Kilka dni temu skończyłam odgladać dostępne odcinki 4 sezonu i myślę że to chyba jak dotąd najlepszy sezon :) [spoiler]Troche nie podoba mi się związek Dannego z Lindsey, bo ta postac generalnie nie przypadła mi do gustu, ale cała reszta. Seryjni zabójcy, nowe ciekawe informacje o dotychczasowych i nowo wprowadzonych bohaterach, coraz częstsze cięte i zabawne kwestie, to wszystko powoduje że NY coraz bardziej mi się podoba i nie mam wątpliwości że jest na szczycie z pozostałych CSI.[/spoiler] Ewentualnie czy wiecie może gdzie można znaleźć 4 z angielskim lektorem. Ja wszędzie znajduję tylko wersję włoską, hiszpańską czy francuską :?
No podobno tak. A czy TV sie dostosuje do nas to sie zobaczy pozniej. Mam nadzieje, ze nie bedzie problemow z tlumaczami, ze strajkami, itp i ze w tym sezonie seriale beda normalnie pokazywane
No podobno tak. A czy TV sie dostosuje do nas ;) to sie zobaczy pozniej. Mam nadzieje, ze nie bedzie problemow z tlumaczami, ze strajkami, itp i ze w tym sezonie seriale beda normalnie pokazywane :)
[quote="Bostonq"]Kolejny serial, który ruszył. A każdy, kto widział zakończenie sezonu poprzedniego, z pewnością czeka na to, co się stanie z ... :)[/quote]
Czeka, czeka! już mam na dysku tylko czekam na weekend :tongue:
A ja niestey nie widziałem zakończenia czwartego sezonu. Cały czas miałem (i ciągle mam) nadzieję, że brakujące odcinki w końcu zostaną wstawione. Zwłaszcza, że linki do poszczególnych odcinków 4 sezonu (mówię nie o wersji asd) już dawno są martwe
A ja niestey nie widziałem zakończenia czwartego sezonu. Cały czas miałem (i ciągle mam) nadzieję, że brakujące odcinki w końcu zostaną wstawione. Zwłaszcza, że linki do poszczególnych odcinków 4 sezonu (mówię nie o wersji asd) już dawno są martwe :cry: