CSI Nowy Jork

"Zabili go i uciekł" w wielu odsłonach!
ogame
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Post autor: ogame »

ja zaczlem przygode z csi jak polsat zaczal emitowac miami...wtedy sie jako tako tym zaintersowalem i nic do siebie innego nie przyjmowalem jak tylko csi miami... jednak pare miesiecy po tym zainwestowalem w telewizje i sprawilem sobie axn..i wtedy odznalazlem New York :D od tamtej pory ogladam tylko to :D zostaly mi 3 odcinki 4 sezonu do obejrzenia xD ale i tak najbardziej mi sie podoba...w miedzy czasie obejrzalem csi: las vegas, moze ze 3-4 sezony..ma co prawda swoj klimat i tak dalej, ale jezeli o rozwiazywanie i ciekawosc zafadek to NY jest u mnie na pierwszym miejscu. Juz nie dlugo kolejne sezony w USA dlatego msuze nadgonic i obejrzec pozsotale brakujace epki z ny/miami i lv
zorg99
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: zorg99 »

Czy jest jeszcze szansa na link do 1 i 2 sezonu CSI New York ?
Awatar użytkownika
Krzychu
Wskaż do odpowiedzi
zawodowiec
zawodowiec

Post autor: Krzychu »

zorg99 pisze:Czy jest jeszcze szansa na link do 1 i 2 sezonu CSI New York ?
google Twoim przyjacielem jest :)
„Ludzie mają skłonności matematyczne i zawsze na coś liczą” - T. Szyfer
szmicio
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: szmicio »

hejka sorki za głupie pytanie, ale ciężko się w tym kapnąć.
CSI Las Vegas
CSI Miami
CSI NY

Czy te seriale są ze sobą jakoś ściśle związane, wiecie nie można oglądać jednego bez oglądnięcia drugiego. Czy CSI NY i Miami to spin-offy Las Vegas.

Czy mogę sobie ot tak zacząć oglądać CSI NY?
Który z nich jest najlepszy?
Czerwek
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Czerwek »

Teoretycznie mozna bez problemu ogladac je oddzielnie. Czy to sa klasyczne spin-offy to raczej nie (ale pewien nie jestem czy mozna tak nazwac)
Natomiast, ktory jest epszy... To klasycznie kazdy ma swoje zdanie :)Wedle mojej oceny (podkreslam, mojej) kolejnosc wyglada tak:
CSI LV; CSI Miami (1-2 sezon i czesc 6 sezonu); CSI NY; CSI Miami (3-5 sezon) :) Wiem, ze trudno sie polapac :D

Ja zaczynalem od CSI NY (najszybciej mi sie sciagnal), potem cale CSI, a potem dopiero Miami
spiderpp
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: spiderpp »

Czy zmieniła się sytuacja jeśli chodzi o wystawienie całego sezonu serialu?
cisco
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: cisco »

hejka, wiem, że ryzykuję tu "warnem", ale serio nie ma nikogo kto by mógł wystawić odcinki 15-21 sezonu 4? Może jednak ktoś znajdzie chwilę :alien:
dzięki
nova.nike
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: nova.nike »

Ja sie przyłacze do pytania i prośby powyżej. Kilka dni temu skończyłam odgladać dostępne odcinki 4 sezonu i myślę że to chyba jak dotąd najlepszy sezon :)
Spoiler:
Ewentualnie czy wiecie może gdzie można znaleźć 4 z angielskim lektorem. Ja wszędzie znajduję tylko wersję włoską, hiszpańską czy francuską :?
Awatar użytkownika
Anonymous992
Wskaż do odpowiedzi
znam się
znam się

Post autor: Anonymous992 »

Ja z isohunta sciągnąłem 4x15-21. One opisane były (jeśli się nie mylę): HDTV-LOL)
nova.nike
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: nova.nike »

Anonymous992 :smt041 Bardzo, bardzo, bardzo dziękuję :grin:
Awatar użytkownika
Anonymous992
Wskaż do odpowiedzi
znam się
znam się

nova.nike pisze:Anonymous992 :smt041 Bardzo, bardzo, bardzo dziękuję :grin:
No Prob. :grin:
A NY s5 zaczynamy 23.09? (tak podają niektóre źródła)
Czerwek
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Czerwek »

No podobno tak. A czy TV sie dostosuje do nas ;) to sie zobaczy pozniej. Mam nadzieje, ze nie bedzie problemow z tlumaczami, ze strajkami, itp i ze w tym sezonie seriale beda normalnie pokazywane :)
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Bostonq »

Kolejny serial, który ruszył. A każdy, kto widział zakończenie sezonu poprzedniego, z pewnością czeka na to, co się stanie z ... :)
Awatar użytkownika
Anonymous992
Wskaż do odpowiedzi
znam się
znam się

Bostonq pisze:Kolejny serial, który ruszył. A każdy, kto widział zakończenie sezonu poprzedniego, z pewnością czeka na to, co się stanie z ... :)
Czeka, czeka! już mam na dysku tylko czekam na weekend :tongue:
Coach_25
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Coach_25 »

A ja niestey nie widziałem zakończenia czwartego sezonu. Cały czas miałem (i ciągle mam) nadzieję, że brakujące odcinki w końcu zostaną wstawione. Zwłaszcza, że linki do poszczególnych odcinków 4 sezonu (mówię nie o wersji asd) już dawno są martwe :cry:
ndb
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: ndb »

no ja tez czekam na koncowke 4 sezonu szczegolnie ze napisy sa juz do wszystkich odcinków

moze odrazu z 5x01 zeby zobaczyc roziwazanie bo wiadomo na koniec sezonu zazwyczaj jest cos specjalnego :)
Chmielpiwny
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Chmielpiwny »

Cierpliwosc wasza zostala nagrodzona :)

Premiera sezonu czwartego:
Obrazek

Enjoy :mrgreen:
jan_jose
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: jan_jose »

nie wiem jak mam dziękować dobry człowieku :D
Chmielpiwny