że będę mogła obejrzeć wszystkie ! (mam nadzieję) po kolei, bo do tego czasu cos tam sie obiło o oko, w przeróżnych językach...
A serial jest bardzo dobry dla miłośników klasycznego kryminału, zresztą super zrobiony, z cudnym aktorem, jakim jest David Sushet, mocno osadzony w tamtych czasach, najmniejsze drobnostki w scenach są autentyczne, prawie nie ma się do czego przyczepić, no, wiecie, co mam na myśli, typu wspołczesna zapalniczka w okopach II wojny...
Przy okazji o wielu rzeczach można się dowiedzieć; o obyczajach, zwyczajach, zachowaniu, w jakże innym od naszego, świecie.
Możliwe, że dla niektórych, to jest nudne, ale my wszyscy jesteśmy różne, i każdy chce oglądać to, co lubi, nikt do niczego nikogo nie zmusza...
że będę mogła obejrzeć wszystkie ! (mam nadzieję) po kolei, bo do tego czasu cos tam sie obiło o oko, w przeróżnych językach...
A serial jest bardzo dobry dla miłośników klasycznego kryminału, zresztą super zrobiony, z cudnym aktorem, jakim jest David Sushet, mocno osadzony w tamtych czasach, najmniejsze drobnostki w scenach są autentyczne, prawie nie ma się do czego przyczepić, no, wiecie, co mam na myśli, typu wspołczesna zapalniczka w okopach II wojny... Przy okazji o wielu rzeczach można się dowiedzieć; o obyczajach, zwyczajach, zachowaniu, w jakże innym od naszego, świecie.
Możliwe, że dla niektórych, to jest nudne, ale my wszyscy jesteśmy różne, i każdy chce oglądać to, co lubi, nikt do niczego nikogo nie zmusza...
Dzięki! Jestem naprawdę wdzięczny za wstawienie sezonu oraz przetłumaczenie napisów do odcinka 10 Gdyby były jakieś widoki na sezon 2, czekam na informacje
Dzięki! Jestem naprawdę wdzięczny za wstawienie sezonu oraz przetłumaczenie napisów do odcinka 10 :-) Gdyby były jakieś widoki na sezon 2, czekam na informacje :)