Ja niestety mam Neo 1024. Pamiętam jaka była moja radość, kiedy znieśli limity
Przez pierwsze kilka miesięcy komputer nie zaznał chwili spokoju. Chodził non-stop. Aż dziw, że nie padł po takim maratoniku.
Z chęcią bym zmienił dostawcę, lecz miejsce zamieszkania (domek) mi to uniemożliwia za bardzo, a na bawienie się ze zrywaniem umowy z TePsą i udostępnianiem przez nich łącza dla innego dostawcy jakoś nie mam czasu i ochoty. No i jeszcze ta przerwa sięgająca nierzadko ponad miesiąc w dostępie do Internetu :/
Ja niestety mam Neo 1024. Pamiętam jaka była moja radość, kiedy znieśli limity ;) Przez pierwsze kilka miesięcy komputer nie zaznał chwili spokoju. Chodził non-stop. Aż dziw, że nie padł po takim maratoniku. Z chęcią bym zmienił dostawcę, lecz miejsce zamieszkania (domek) mi to uniemożliwia za bardzo, a na bawienie się ze zrywaniem umowy z TePsą i udostępnianiem przez nich łącza dla innego dostawcy jakoś nie mam czasu i ochoty. No i jeszcze ta przerwa sięgająca nierzadko ponad miesiąc w dostępie do Internetu :/
Popieram koleję Sqtera. W gruncie rzeczy ja już dawno mógłbym sobie darować relki XvidASD ale dzięki tej grupie oszczędzam miejsce na płytkach, na dysku no i czas na ściąganie. Zwłaszcza jeśli ściągam dla rodziny i nie przepadam tak do końca za danych serialem
Po prostu najlepsze pozycje, albo gdy chcę coś na bieżąco (na razie jest to tylko Supernatural) ściągam w 350, a resztę ciągnę od Was. Naprawdę super sprawa
Popieram koleję Sqtera. W gruncie rzeczy ja już dawno mógłbym sobie darować relki XvidASD ale dzięki tej grupie oszczędzam miejsce na płytkach, na dysku no i czas na ściąganie. Zwłaszcza jeśli ściągam dla rodziny i nie przepadam tak do końca za danych serialem ;) Po prostu najlepsze pozycje, albo gdy chcę coś na bieżąco (na razie jest to tylko Supernatural) ściągam w 350, a resztę ciągnę od Was. Naprawdę super sprawa :)
Zgadzam się, że powinni w dzisiejszych czasach oferować szybsze łącza.
A ja jestem za darmowym łączem, żeby nie skłamać to w chyba w Tajwanie (napewno gdzieś w wsch Azji) mają łącze 128kb/s za darmo i można się podłączyć a większe łącza są tańsze niż u nasz 256kb/s
Zgadzam się, że powinni w dzisiejszych czasach oferować szybsze łącza.[/quote]
A ja jestem za darmowym łączem, żeby nie skłamać to w chyba w Tajwanie (napewno gdzieś w wsch Azji) mają łącze 128kb/s za darmo i można się podłączyć a większe łącza są tańsze niż u nasz 256kb/s
Na tym to nie polega. Piszesz do Xvid'a propozycję wstawienia serialu i wtedy jest szansa, że dostaniesz pozwolenie i kartę dostępu do specjalnej bazy Xvid'a na biegunie S ...
Na tym to nie polega. Piszesz do Xvid'a propozycję wstawienia serialu i wtedy jest szansa, że dostaniesz pozwolenie i kartę dostępu do specjalnej bazy Xvid'a na biegunie S ...
elmo pisze:Z chęcią bym zmienił dostawcę, lecz miejsce zamieszkania (domek) mi to uniemożliwia za bardzo, a na bawienie się ze zrywaniem umowy z TePsą i udostępnianiem przez nich łącza dla innego dostawcy jakoś nie mam czasu i ochoty. o Internetu :/
Mam dwóch znajomych chcieli założyć sobie neta w neti
. Wszystko bez problemu netia wyraziła zgodę, za odp z tepsy czekali przeszło dwa miechy. W końcu dostali odp. że niestety jest to nie możliwe bo nie mają wolnego switcha heh. Śmiech na sali po prostu nie chcą tracić abonentów. Teraz znowu zrobili promocję neta za 9zł z groszami.
[quote="elmo"]Z chęcią bym zmienił dostawcę, lecz miejsce zamieszkania (domek) mi to uniemożliwia za bardzo, a na bawienie się ze zrywaniem umowy z TePsą i udostępnianiem przez nich łącza dla innego dostawcy jakoś nie mam czasu i ochoty. o Internetu :/[/quote]
Mam dwóch znajomych chcieli założyć sobie neta w neti . Wszystko bez problemu netia wyraziła zgodę, za odp z tepsy czekali przeszło dwa miechy. W końcu dostali odp. że niestety jest to nie możliwe bo nie mają wolnego switcha heh. Śmiech na sali po prostu nie chcą tracić abonentów. Teraz znowu zrobili promocję neta za 9zł z groszami.
Wochniu pisze:heh. nieźle by było. Tylko wiesz, u nas akie coś będzie może za 10 lat ( nie licząc Wi-Fi)
Nie do końca za 10 lat, u nas też niektóre miasta (m.in. Warszawa) zastanawiały się czy nie udostępnić mieszkańcom darmowego 128 bit-owego internetu, ale jak dotąd wszystko pozostaje w sferze "prac koncepcyjnych i analitycznych".
[quote="Wochniu"]heh. nieźle by było. Tylko wiesz, u nas akie coś będzie może za 10 lat ( nie licząc Wi-Fi)[/quote]
Nie do końca za 10 lat, u nas też niektóre miasta (m.in. Warszawa) zastanawiały się czy nie udostępnić mieszkańcom darmowego 128 bit-owego internetu, ale jak dotąd wszystko pozostaje w sferze "prac koncepcyjnych i analitycznych".
Wochniu pisze:heh. nieźle by było. Tylko wiesz, u nas akie coś będzie może za 10 lat ( nie licząc Wi-Fi)
Dokładnie to koncepcje, a Azja cieszy się jużkilka lat słabym bo słabym ale zawsze darmowym łączem!
[quote="Aye"][quote="Wochniu"]heh. nieźle by było. Tylko wiesz, u nas akie coś będzie może za 10 lat ( nie licząc Wi-Fi)[/quote]
Nie do końca za 10 lat, u nas też niektóre miasta (m.in. Warszawa) zastanawiały się czy nie udostępnić mieszkańcom darmowego 128 bit-owego internetu, ale jak dotąd wszystko pozostaje w sferze "prac koncepcyjnych i analitycznych".[/quote]
Dokładnie to koncepcje, a Azja cieszy się jużkilka lat słabym bo słabym ale zawsze darmowym łączem!
[quote]"hej, siema, mogę wam pomóc? nie moge sie juz doczekać!"
bardzo dowcipny jesteś.[/quote] nawet nie bede komentowal poziomu twej inteligencji :roll: nie chcesz wystawiac to napisz to wprost a nei zachowujesz sie jak dziecko