Coś mi się jednak wydaje, że Tommy w końcu sięgnie po flaszkę bo coraz bardziej go kusi... [spoiler]W następnym odcinku będzie miał nawet alkochol w ustach...[/spoiler]
Mnie czeka za tydzień finałowy odcinek 5 sezonu, i muszę kolegom i koleżankom powiedzieć, że im dalej tym więcej ciekawych rzeczy będzie się działo. A ostatnie odcinki to dopiero wow, wow, wow
Fajnie, że tak szybko z napisami idzie, dobra robota
Mnie czeka za tydzień finałowy odcinek 5 sezonu, i muszę kolegom i koleżankom powiedzieć, że im dalej tym więcej ciekawych rzeczy będzie się działo. A ostatnie odcinki to dopiero wow, wow, wow :D Fajnie, że tak szybko z napisami idzie, dobra robota :salut:
Ja tylko dodam, że w przygotowaniu są Minisody czyli 10-ć krótkich odcineczków. Tłumaczenie za słuchu zrobił Rafalito - muszę tylko timing dorobić.
A dziśkolejny odcinek - [5x08] - Tłumaczenie Anonymous992
Ja już jestem trochę w przodzie i muszę przyznać, że strasznie się tam porobiło...
Ja tylko dodam, że w przygotowaniu są Minisody czyli 10-ć krótkich odcineczków. Tłumaczenie za słuchu zrobił Rafalito - muszę tylko timing dorobić. A dziśkolejny odcinek - [5x08] - Tłumaczenie Anonymous992
Ja już jestem trochę w przodzie i muszę przyznać, że strasznie się tam porobiło... :D
Dziś Minisody - 10-ć krótkich odcinków.
Tłumaczył (ze słuchu) Rafalito.
A po południu postaram się kolejny odcinek wrzucić, który już dawno przetłumaczył Anonymous992
Zapraszam!! :thumleft: :thumleft: :thumleft:
Dziś Minisody - 10-ć krótkich odcinków. Tłumaczył (ze słuchu) Rafalito. A po południu postaram się kolejny odcinek wrzucić, który już dawno przetłumaczył Anonymous992 Zapraszam!! :thumleft: :thumleft: :thumleft:
[spoiler]Odkąd Tommy przestał pić faktycznie widaćbyło jakby spowolnienie tempa akcji. Ale na szczęście w piątym sezonie wszystko wraca do normy :D[/spoiler]
A bo to z odcinka [5x12] - napisy poszły właśnie do ciebie
Spoiler:
Tak się właśnie zastanawiam, bo Tommy jakiś taki dalej grzeczny jest...
Polewanie z węża czy strzelanie do "szczurów" się nie liczy...
Czyżby naprawdę kontrolował swój alkoholizm?
Czy to tylko przejściowe i Tommy znowu zacznie tracić kontrolę?
I co z "dziwką" Kena? Ja jakoś nie wierzę w jej przemianę - obstawiam, ze okradnie go po raz drugi - właśnie dlatego do niego wróciła - wiedziała, że on jest dobry i jej wybaczy
A bo to z odcinka [5x12] - napisy poszły właśnie do ciebie :)
[spoiler]Tak się właśnie zastanawiam, bo Tommy jakiś taki dalej grzeczny jest... Polewanie z węża czy strzelanie do "szczurów" się nie liczy... Czyżby naprawdę kontrolował swój alkoholizm? Czy to tylko przejściowe i Tommy znowu zacznie tracić kontrolę?
I co z "dziwką" Kena? Ja jakoś nie wierzę w jej przemianę - obstawiam, ze okradnie go po raz drugi - właśnie dlatego do niego wróciła - wiedziała, że on jest dobry i jej wybaczy :D[/spoiler]
Wiem, że jestem do przodu ale właśnie oglądnąłem [5x16] (wkrótce będzie) i muszę przyznać, że tak dobrego odcinka to dawno nie oglądałem! [spoiler]Zwłaszcza końcówka zaskakująca - no już myślałem, że "im" się uda i wrócimy do odrętwienia a tu...[/spoiler] - tego się nie spodziewałem!! :D