Do premiery, ostatniego sezonu coraz bliżej. Z tej okazji nowy trailer:
Banshee
-
kain_b
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- youtube Warszawa
Re: Banshee
Seryjni mordercy robią na małą skalę to, co rządy robią na większą-Richard Ramirez
hasło/pass:bolczeslaw
hasło/pass:bolczeslaw
-
sindar
Wskaż do odpowiedzi - Administrator
-
Expert
- Ulubiony Serial: No właśnie? Który?
Jak Wasze wrażenia po finałowym sezonie?
Obejrzałem z opóźnieniem i przyznam, że jestem nim nieco rozczarowany.
Nie że było tragicznie, można to pożegnanie z Banshee obejrzeć, ale uleciała gdzieś jego magia.
Jakoś nigdy te główne wątki nie były nigdy na 100% przekonujące, ale jakoś do mnie nie przemawiały. Tak samo jak zachowanie głównych bohaterów, a szczególnie Także odnalezienie Niby był on strasznie poszukiwany, spodziewałem się jakiegoś wielkiego masterplanu, sensownej koronkowej akcji, a tu myk - myk i już.
Dobrze, że twórcy Banshee zakończyli serial odszedł w tym momencie, ewidentnie twórcom zabrakło weny, zresztą skrócenie sezonu zdaje się to potwierdzać. Dalsze ciągnięcie serialu groziłoby pożegnaniem w stylu Dextera.
Obejrzałem z opóźnieniem i przyznam, że jestem nim nieco rozczarowany.
Nie że było tragicznie, można to pożegnanie z Banshee obejrzeć, ale uleciała gdzieś jego magia.
Jakoś nigdy te główne wątki nie były nigdy na 100% przekonujące, ale
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Dobrze, że twórcy Banshee zakończyli serial odszedł w tym momencie, ewidentnie twórcom zabrakło weny, zresztą skrócenie sezonu zdaje się to potwierdzać. Dalsze ciągnięcie serialu groziłoby pożegnaniem w stylu Dextera.
-
grego1980
- Ulubiony Serial: 2 i pół
Kiedyś widziałem pierwszy odcinek i jakoś nie zassało.
Zrobiłem ponowne podejście po zachętach innej osoby i wpadłem.
4 dni i jestem w połowie 2 sezonu.
Choć zakończenie 1 seoznu trochę mnie zawiodło.
Stworzenie drużyny A dosyć mnie rozśmieszyło. Do tego denerwująca lekko Ivana Miličević. Zrobiono z niej mix Sarahy Connor i Lary Croft.
Ale to takie małe uwagi.
Generalnie serial z klimatem SoA i Justified.
Najbliższe kilka dni mam z głowy.
Zrobiłem ponowne podejście po zachętach innej osoby i wpadłem.
4 dni i jestem w połowie 2 sezonu.
Choć zakończenie 1 seoznu trochę mnie zawiodło.
Stworzenie drużyny A dosyć mnie rozśmieszyło. Do tego denerwująca lekko Ivana Miličević. Zrobiono z niej mix Sarahy Connor i Lary Croft.
Ale to takie małe uwagi.
Generalnie serial z klimatem SoA i Justified.
Najbliższe kilka dni mam z głowy.

-
grego1980
- Ulubiony Serial: 2 i pół
Zmęczyłem 4 sezon. I to dosłownie. Bo był strasznie kiepski. Trzeci już obnizył loty ale 4 cienizna straszna. Zrobiona chyba na siłe i bez pomysłu.
Nie trzymała się kupy z 3 poprzednimi.
A co do zakończenia to mogło byc lepiej mogło być gorzej.
Dobrze że nie było za słodkie
Nie trzymała się kupy z 3 poprzednimi.
A co do zakończenia to mogło byc lepiej mogło być gorzej.
Dobrze że nie było za słodkie
Spoiler:
-
Traf
Wskaż do odpowiedzi - Techniczny
-
seriale to moja pasja
- Ulubiony Serial: Gra o tron
Banshee
Nie wiem czemu, ale dopiero niedawno trafiłem na ten serial, a tak mi się spodobał, że dwa sezony obejrzałem jednym ciągiem...
Ktoś jednak dobrze napisał, że potem było coraz słabiej. Od początku był to serial z gatunku- strzelają a potem pytają, co raczej w normalnych warunkach zupełnie się nie zdarza, ale i tak fajnie się oglądało, tylko stopień realizmu z biegiem akcji szedł w stronę Gotham...
Ktoś jednak dobrze napisał, że potem było coraz słabiej. Od początku był to serial z gatunku- strzelają a potem pytają, co raczej w normalnych warunkach zupełnie się nie zdarza, ale i tak fajnie się oglądało, tylko stopień realizmu z biegiem akcji szedł w stronę Gotham...

Oceń ten serial