Bardziej od chroma bójcie się więc własnych komórek bo te nawet wyłączone są doskonałym źródłem podsłuchu - polecam trzymanie ich w lodówkach
Mam problem, który polega na tym, że...
-
X-asd
Wskaż do odpowiedzi - seriale znam jak kieszeń

- youtube Warszawa
- Kontakt:
Re: Mam problem, który polega na tym, że...
Tak czytam i trochę mnie to śmieszy... Chyba nie zdajecie sobie sprawy, że w obecnych czasach każdy i praktycznie wszędzie jest szpiegowany. Afera Snowden'a wcale mnie nie szokuje - to było pewne, że jesteśmy inwigilowani. Cóż to by było za głupie Państwo, które nie korzystało by z tej studni informacji o obywatelach jaką jest internet?
Bardziej od chroma bójcie się więc własnych komórek bo te nawet wyłączone są doskonałym źródłem podsłuchu - polecam trzymanie ich w lodówkach
-
tgRIDDICKtg
Wskaż do odpowiedzi
witam dawno mnie tu nie bylo
mam pytanie co do wyboru w spisie seriali kiedys kliklo sie przygodowe to je podkreslalo, a teraz klikam i nic sie nie dzieje. u mnie cs jest nie ta ??
-
najphil
Wskaż do odpowiedzi - Expert

- Kontakt:
-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL

-
Expert
- Ulubiony Serial: Rescue Me
-
Lynsher
Wskaż do odpowiedzi - piszę

Re: Where do I go
Hi
So I have forgotten where to go to download the series...could you please direct me to which forum I need to go?
Regards,
Lynsher
So I have forgotten where to go to download the series...could you please direct me to which forum I need to go?
Regards,
Lynsher
-
asd

-
Expert
When Dreams Come True...-
surferj24
Wskaż do odpowiedzi - witam

- Ulubiony Serial: Heroes
wybór swoich seriali w kalendarzu
Hej,
Mam pytanie a może problem bo nie moge nigdzie znaleźć opcji wyboru swoich seriali zeby pokazywały sie w kalendarzu seriali. chodzi mi o to żebym widział tylko seriale wybrane przez siebie a nie wszystkie jakie sie ukazuja danego dnia. Czy jest taka opcja?
Dizięki
Pozdro
Mam pytanie a może problem bo nie moge nigdzie znaleźć opcji wyboru swoich seriali zeby pokazywały sie w kalendarzu seriali. chodzi mi o to żebym widział tylko seriale wybrane przez siebie a nie wszystkie jakie sie ukazuja danego dnia. Czy jest taka opcja?
Dizięki
Pozdro
-
asd

-
Expert
Na chwilę obecną nie ma takiej opcji ale pomysł jest ciekawy...
Norvik
Wskaż do odpowiedzi - większość oglądam

- Ulubiony Serial: Good Wife
Próbowałem dodać serial (Krew z krwi) do bazy - coś gdzieś nacisnąłem i zakończyłem edycję w połowie roboty. Filmu nie ma w bazie, a nie mogę go ponownie wpisać, bo mam informację, że on już jest w bazie...Proszę Adminów/Moderatorów o pomoc.
-
asd

-
Expert
-
Norvik
Wskaż do odpowiedzi - większość oglądam

- Ulubiony Serial: Good Wife
-
anadius
Wskaż do odpowiedzi - witam

Można prosić o re-up serialu Dirt?
-
sindar
Wskaż do odpowiedzi - Administrator

-
Expert
- Ulubiony Serial: No właśnie? Który?
Właściwy wątek na takie prośby znajduje się tutaj: https://seriale-asd.eu/viewtopic.php?f= ... start=1000
-
sindar
Wskaż do odpowiedzi - Administrator

-
Expert
- Ulubiony Serial: No właśnie? Który?
Dwie sprawy.
1. Nie wiem jakie zdanie mają koledzy też wrzucający literki - ja jestem za zdjęciem ograniczenia do pobierania literek.
Można zauważyć jak spadła liczba pobrań i wcale to ograniczenie nie przyciąga do forum - raczej wręcz przeciwnie, coraz mniej osób reaguje na wpisy na FB dotyczące napisów.
2. Nie jestem w tej sprawie specjalistą, ale mam pewną obserwację dotyczącą nowej metody wyszukiwania google'a, która preferuje mobilność.
Mam wrażenie, że spadliśmy w wynikach, po wdrożeniu tej metody. Przykładowo kiedyś po wpisaniu "Gomorra serial" (a może nawet sama "Gomorra"?) byliśmy w wynikach na pierwszej stronie. Teraz trzeba nas szukać na 3 stronie.
Pamiętam, że asd wspominał coś kiedyś o mobilności, choćby części tylko funkcji forum. Nie wiem na ile ta sprawa jest aktualna?
Może by to poprawiło rezultaty wyszukiwania...
1. Nie wiem jakie zdanie mają koledzy też wrzucający literki - ja jestem za zdjęciem ograniczenia do pobierania literek.
Można zauważyć jak spadła liczba pobrań i wcale to ograniczenie nie przyciąga do forum - raczej wręcz przeciwnie, coraz mniej osób reaguje na wpisy na FB dotyczące napisów.
2. Nie jestem w tej sprawie specjalistą, ale mam pewną obserwację dotyczącą nowej metody wyszukiwania google'a, która preferuje mobilność.
Mam wrażenie, że spadliśmy w wynikach, po wdrożeniu tej metody. Przykładowo kiedyś po wpisaniu "Gomorra serial" (a może nawet sama "Gomorra"?) byliśmy w wynikach na pierwszej stronie. Teraz trzeba nas szukać na 3 stronie.
Pamiętam, że asd wspominał coś kiedyś o mobilności, choćby części tylko funkcji forum. Nie wiem na ile ta sprawa jest aktualna?
Może by to poprawiło rezultaty wyszukiwania...
-
Sirm
Wskaż do odpowiedzi - admin pomocniczy

-
seriale to moja pasja
- Ulubiony Serial: Firefly
- Kontakt:
Ja nie widzę przeciwwskazań. Jeśli to szansa na rozruszanie serwisu to jestem za.
https://karinaoliteraturze.wordpress.com/
-
asd

-
Expert
Licznik pobrań jest niemiarodajny - jeśli ktoś pobiera klikając bezpośrednio klikając na listę to nie jest to odnotowywane - stąd wygląda na to, że jest mniej pobrań.
najphil
Wskaż do odpowiedzi - Expert

- Kontakt:
Dodałem serial Deutschland 83. Niestety na koniec zamiast potwierdzenia dodania przerzuciło mnie do "kroku pierwszego" i żadne czary/odświeżanie nie pomogły. Serial się nie dodał.

-
Sirm
Wskaż do odpowiedzi - admin pomocniczy

-
seriale to moja pasja
- Ulubiony Serial: Firefly
- Kontakt:
Mam problem, który polega na tym, że potrzebuję jakiegoś sensownego hobby, ktoś ma jakieś propozycje?
https://karinaoliteraturze.wordpress.com/
-
Lubec
Wskaż do odpowiedzi - Moderator

-
Expert
- Grupa: (XviD asd)
- Kontakt:
Wydaje mi się, że tłumaczenie jest całkiem sensownym hobby.
-
asd

-
Expert
Serial się dodał:najphil pisze:Dodałem serial Deutschland 83. Niestety na koniec zamiast potwierdzenia dodania przerzuciło mnie do "kroku pierwszego" i żadne czary/odświeżanie nie pomogły. Serial się nie dodał.

Załóż teraz tylko jeszcze temat na forum
When Dreams Come True...Kto jest online
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość