Witam, cześć i czołem z południa Polski woj. Opolskie.
W skrócie Necro to ja ( ksywa oczywiście ).
Moje nałogi to filmy i książki w konfiguracji dowolnej.
To mój pierwszy post tutaj po tylu latach O_o
Tematyka seriali to sci-fi, kryminał, horror co się spodoba to oglądam
Witam, cześć i czołem z południa Polski woj. Opolskie. W skrócie Necro to ja ( ksywa oczywiście ). Moje nałogi to filmy i książki w konfiguracji dowolnej. To mój pierwszy post tutaj po tylu latach O_o
Tematyka seriali to sci-fi, kryminał, horror co się spodoba to oglądam :)
Witam. Jestem na xvidasd od niedawna i musze przyznać że próbowałem się tutaj znaleźć wcześniej ale się nie udawało. Ogólnie o sobie to mam 21 lat, mieszkam w Szczecinie i jak oczywiście wszyscy tutaj uwielbiam seriale. Moje ulubione pozycje to Burn Notice, Dexter i może jeszcze do czołówki zaliczę Sons of Anarchy czyli jak widać tv kablowe rządzą. Pozdrawiam wszystkich.
Witam. Jestem na xvidasd od niedawna i musze przyznać że próbowałem się tutaj znaleźć wcześniej ale się nie udawało. Ogólnie o sobie to mam 21 lat, mieszkam w Szczecinie i jak oczywiście wszyscy tutaj uwielbiam seriale. Moje ulubione pozycje to Burn Notice, Dexter i może jeszcze do czołówki zaliczę Sons of Anarchy czyli jak widać tv kablowe rządzą. Pozdrawiam wszystkich.
Witam wszystkich mam na imię Krzysiek studiuje informatyke i geodezje mieszkam w Jarosławiu podkarpacie.
Co do seriali bo to w końcu o nie tutaj chodzi wypisuje te które aktualnie oglądam:
"Coupling" - w trakcie oglądanie 3 sezonu świetny angielski humor
"Burn Notice" - dobry czasami troche przesadzają ale i tak z chęcią oglądam
"Dexter" - tu mam mieszane uczucia 2 pierwsze sezony rozwaliły mnie 3 trzymał poziom ale czwarty to już nie to samo
"Southland" - przyzwoity serial o glinach inne spojrzenia na ich prace
"NCIS" - na bieżąco oglądam B. dobry podobnie jak "Criminal Minds"
"Fringe" - świetny serial SF
"Flash Forward" - dobry ale szkoda że się skończył
"The IT Crowd" - świetna komedia
"Castle" - dobry kryminał i na szczęście będzie 3 sezon
"Day Break" - rewelacyjny serial współczuje ludziom którzy oglądali go z odstępami tygodnia lub więcej naprawdę godny polecenia
"Human Target" - właśnie zacząłem ciekawie się zapowiada
Wiem że straszna mieszanka ale seriale dla mnie to jest dobra odskocznia od tych "super produkcji" jakie w ostatnich czasach serwują nam producenci filmowi. I nie oszukujmy się po prostu je lubie.
I przy okazji życzę wszystkim Wesołych Świąt
Pozdrawiam Mouzes
Witam wszystkich mam na imię Krzysiek studiuje informatyke i geodezje mieszkam w Jarosławiu podkarpacie. Co do seriali bo to w końcu o nie tutaj chodzi wypisuje te które aktualnie oglądam: "Coupling" - w trakcie oglądanie 3 sezonu świetny angielski humor "Burn Notice" - dobry czasami troche przesadzają ale i tak z chęcią oglądam "Dexter" - tu mam mieszane uczucia 2 pierwsze sezony rozwaliły mnie 3 trzymał poziom ale czwarty to już nie to samo "Southland" - przyzwoity serial o glinach inne spojrzenia na ich prace "NCIS" - na bieżąco oglądam B. dobry podobnie jak "Criminal Minds" "Fringe" - świetny serial SF "Flash Forward" - dobry ale szkoda że się skończył "The IT Crowd" - świetna komedia "Castle" - dobry kryminał i na szczęście będzie 3 sezon "Day Break" - rewelacyjny serial współczuje ludziom którzy oglądali go z odstępami tygodnia lub więcej naprawdę godny polecenia "Human Target" - właśnie zacząłem ciekawie się zapowiada
Wiem że straszna mieszanka ale seriale dla mnie to jest dobra odskocznia od tych "super produkcji" jakie w ostatnich czasach serwują nam producenci filmowi. I nie oszukujmy się po prostu je lubie. I przy okazji życzę wszystkim Wesołych Świąt Pozdrawiam Mouzes
Witajcie!
Mam na imię Marcin, taxi driver z Sopotu. Pracuję zawsze w nocy, a nad ranem przed snem lubię jakiś epizodzik oglądnąc... sącząc przy tym kropelki nasenne w postaci piffka Moje ulubione seriale ever to "Kompania Braci", "ST Next Gen.", "Babylon 5", "SG1", "OZ", "Hotel Zacisze", "Allo Allo". Dodam także iż namiętnie słucham muzyki wszelakiej, i kolekcjonuję płyty KULTU.
Aha, no i "Najbardziej lubię wizualizowac sobie ostateczny krach systemu korporacji..."
Witajcie! Mam na imię Marcin, taxi driver z Sopotu. Pracuję zawsze w nocy, a nad ranem przed snem lubię jakiś epizodzik oglądnąc... sącząc przy tym kropelki nasenne w postaci piffka :] Moje ulubione seriale ever to "Kompania Braci", "ST Next Gen.", "Babylon 5", "SG1", "OZ", "Hotel Zacisze", "Allo Allo". Dodam także iż namiętnie słucham muzyki wszelakiej, i kolekcjonuję płyty KULTU. Aha, no i "Najbardziej lubię wizualizowac sobie ostateczny krach systemu korporacji..."
Witam.
Jestem Predator85 z wielkopolski. Stronką zainteresowałem się gdyż bardzo lubię seriale. Moje ulubione to Stargate, X-files, Oz, Lost. W zasadzie oglądam ich więcej. Wystarczy że serial przekona mnie do siebie 2-3 odcinkami.
Pozdrawiam
Witam. Jestem Predator85 z wielkopolski. Stronką zainteresowałem się gdyż bardzo lubię seriale. Moje ulubione to Stargate, X-files, Oz, Lost. W zasadzie oglądam ich więcej. Wystarczy że serial przekona mnie do siebie 2-3 odcinkami. Pozdrawiam
Cześć. Jestem Roksana. Mam konto na tym forum od kilku miesięcy, ale pierwszego posta piszę dopiero teraz, z wiadomych powodów. Uwielbiam oglądać seriale, chyba jak każdy na tym forum. Interesuję się też trochę zjawiskami nadprzyrodzonymi, pewnie dlatego moim ulubionym serialem jest Supernatural. Słucham także bardzo dużo różnej muzyki, m.in. Green Day, Muse, Within Temptation a nawet Jonas Brothers.
Pozdrawiam ze Śląska!
Cześć. Jestem Roksana. Mam konto na tym forum od kilku miesięcy, ale pierwszego posta piszę dopiero teraz, z wiadomych powodów. :) Uwielbiam oglądać seriale, chyba jak każdy na tym forum. Interesuję się też trochę zjawiskami nadprzyrodzonymi, pewnie dlatego moim ulubionym serialem jest Supernatural. :D Słucham także bardzo dużo różnej muzyki, m.in. Green Day, Muse, Within Temptation a nawet Jonas Brothers. :D Pozdrawiam ze Śląska!
lol konto mam juz od ładnego czasu i czasem coś skrobne ale przez ten czas ani razu nie wstąpiłem do działu "przedstaw sie nam" :/
Pochodze z niesławnego miasta Wołomin ;] i pomiędzy studiami, pracą a walką surwiwalową w mieścinie, relaksuje się dzięki asd przed kompem czasami ;] Pozatym sporo czasu zabierają mi książki, ostatnio złapałem faze na Dukaja (wszytski polecam i aż sam się dziwie czemu tak puźno sie na niego natknołem).
Co do seriali to zazwycaj bardziej mnie ciągnie do sf, jednak nie powiedział bym że skupiam się na jednym kierunku, jak coś jest dobre to zawsze możan zawiesić oko, niezależnie od gatunku.
lol konto mam juz od ładnego czasu i czasem coś skrobne ale przez ten czas ani razu nie wstąpiłem do działu "przedstaw sie nam" :/
Pochodze z niesławnego miasta Wołomin ;] i pomiędzy studiami, pracą a walką surwiwalową w mieścinie, relaksuje się dzięki asd przed kompem czasami ;] Pozatym sporo czasu zabierają mi książki, ostatnio złapałem faze na Dukaja (wszytski polecam i aż sam się dziwie czemu tak puźno sie na niego natknołem). Co do seriali to zazwycaj bardziej mnie ciągnie do sf, jednak nie powiedział bym że skupiam się na jednym kierunku, jak coś jest dobre to zawsze możan zawiesić oko, niezależnie od gatunku.
Bry
Piotr, lat 24, urodzony w Nowogardzie, mieszkający i widywany w mieście zwanym Szczecinem
Student politologii na Uniwersytecie Szczecińskim.
Ulubione seriale to M.D. House, Grey's Anatomy, Stargate SG-1, The Mentalist i Lost.
Poza serialami moje życie wypełnia muzyka wszelkiej maści (oprócz rapu i hip-hopu, nie lubię ale toleruję żeby nie było szanuje np OSTR-ego za jego uniwersalność i talent
Często odwiedzam teatr gdyż trza być kulturnym gościem
W sumie już dość długo zarejestrowany na forum ale dopiero teraz zmuszony sytuacją pisze
Ale doceniam wielką pracę Xvid Asd i całego zespołu Dziękuje za to że mogę oglądać seriale o sensownych wielkościach
Jeszcze raz dzięki i pozdrawiam
Bry ;) Piotr, lat 24, urodzony w Nowogardzie, mieszkający i widywany w mieście zwanym Szczecinem ;) Student politologii na Uniwersytecie Szczecińskim. Ulubione seriale to M.D. House, Grey's Anatomy, Stargate SG-1, The Mentalist i Lost. Poza serialami moje życie wypełnia muzyka wszelkiej maści (oprócz rapu i hip-hopu, nie lubię ale toleruję ;) żeby nie było szanuje np OSTR-ego za jego uniwersalność i talent ;) Często odwiedzam teatr gdyż trza być kulturnym gościem ;) W sumie już dość długo zarejestrowany na forum ale dopiero teraz zmuszony sytuacją pisze ;) Ale doceniam wielką pracę Xvid Asd i całego zespołu ;) Dziękuje za to że mogę oglądać seriale o sensownych wielkościach ;) Jeszcze raz dzięki i pozdrawiam ;)
Witam!
Daniel lat 35 :x
Kiedyś chciałem być starszy a teraz.... vice versa
Uwielbiam seriale (House, Battlestar Galactica, SG:1 - szczególnie pierwsze 5 sezonów).
Dom, dwójka wspaniałych synów i na dostawkę moja kochana żonka. Jak starcza mi czasu (a mam go coraz mniej) to zasiadam i delektuje się kolejnymi odcinkami.
Pozdrowienia dla całego zespołu XviD asd.
Witam! Daniel lat 35 :x Kiedyś chciałem być starszy a teraz.... vice versa :-) Uwielbiam seriale (House, Battlestar Galactica, SG:1 - szczególnie pierwsze 5 sezonów). Dom, dwójka wspaniałych synów i na dostawkę moja kochana żonka. Jak starcza mi czasu (a mam go coraz mniej) to zasiadam i delektuje się kolejnymi odcinkami. Pozdrowienia dla całego zespołu XviD asd.
Witam!
Jestem Piotr i powiem szczerze, że odkąd skończyłem studia i zacząłem pracę mam mało czasu na oglądanie seriali. Kupinem duży dysk ściągam i jak na razie czekają na mnie. Na bieżąco oglądam Spartakusa i SGU, reszta będzie musiała poczekać
Witam! Jestem Piotr i powiem szczerze, że odkąd skończyłem studia i zacząłem pracę mam mało czasu na oglądanie seriali. Kupinem duży dysk :) ściągam i jak na razie czekają na mnie. Na bieżąco oglądam Spartakusa i SGU, reszta będzie musiała poczekać :)
Cześć.Jestem Łukasz.Mam 19 lat i uwielbiam seriale sci-fi przede wszystkim serię Stargate.Mieszkam w Katowicach a poza serialami i filmami lubię piłkę(ręczną,nożną i siatkę) oraz historię i pojazd KM
Cześć.Jestem Łukasz.Mam 19 lat i uwielbiam seriale sci-fi przede wszystkim serię Stargate.Mieszkam w Katowicach a poza serialami i filmami lubię piłkę(ręczną,nożną i siatkę) oraz historię i pojazd KM :D