produkcja: Wielka Brytania
gatunek: Dramat
data premiery: 2007-01-19 (Świat)
od lat: 12
czas trwania: 60
Opis:
Film przedstawia życie za kulisami luksusowego hotelu w Londynie, "Hotel Babylon" zabiera nas w podróż poza czar i fasadę uśmiechniętych twarzy, lśniących żyrandoli i do świata sztabu non-stop.
Max Beesley gra szefa recepcji Charliego, który przedstawia nam świat Hotelu Babylon - świat, gdzie, w nocy, możesz być kimś, kim chcesz być. Sam Charlie ma sekrety i ambicje. Kiedy składa podanie o pracę zastępcy dyrektora, znajduje on silną konkurencję w postaci Anny (Emma Pierson).
produkcja: Wielka Brytania gatunek: Dramat data premiery: 2007-01-19 (Świat) od lat: 12 czas trwania: 60
Opis: Film przedstawia życie za kulisami luksusowego hotelu w Londynie, "Hotel Babylon" zabiera nas w podróż poza czar i fasadę uśmiechniętych twarzy, lśniących żyrandoli i do świata sztabu non-stop. Max Beesley gra szefa recepcji Charliego, który przedstawia nam świat Hotelu Babylon - świat, gdzie, w nocy, możesz być kimś, kim chcesz być. Sam Charlie ma sekrety i ambicje. Kiedy składa podanie o pracę zastępcy dyrektora, znajduje on silną konkurencję w postaci Anny (Emma Pierson).
widziałem parę odcinków w TV jak byłem nad morzem - faaajne. Tylko nie wiem jak z napisami bo jak ssałem to nie moglem znaleźć. Moze zrobili. Ale to by się komuś musiało chcieć sprawdzić.
widziałem parę odcinków w TV jak byłem nad morzem - faaajne. Tylko nie wiem jak z napisami bo jak ssałem to nie moglem znaleźć. Moze zrobili. Ale to by się komuś musiało chcieć sprawdzić. :D
Serial całkiem ciekawy . Na plus humor i problematyka przedstawiona w serialu. Wprawdzie widziałam tylko kilka odcinków ale były całakiem do rzeczy, Z napisami może być ciężko
Serial całkiem ciekawy . Na plus humor i problematyka przedstawiona w serialu. Wprawdzie widziałam tylko kilka odcinków ale były całakiem do rzeczy, :) Z napisami może być ciężko :(
Ja też zacząłem się interesować tym serialem, ale też znalazłem tylko pare napisów, tak to juz dawno bym miał na dysku w wersji 350.
ja bym z chęcia obejrzał w wersji asd, ale póki napisów nie bedzie, raczej szansy na to nie ma :-(
Ja też zacząłem się interesować tym serialem, ale też znalazłem tylko pare napisów, tak to juz dawno bym miał na dysku w wersji 350. ja bym z chęcia obejrzał w wersji asd, ale póki napisów nie bedzie, raczej szansy na to nie ma :-(
ja równiez podpisuje sie pod propozycja, serial bardzo dobry,
nawet trzecia seria chyba sie juz zaczeła
ale niestety z napisami cienko
u nas leciał na tvp 2 i tvn style
ja równiez podpisuje sie pod propozycja, serial bardzo dobry, nawet trzecia seria chyba sie juz zaczeła ale niestety z napisami cienko u nas leciał na tvp 2 i tvn style
Patryk pisze:Jak znaleźć kogoś , kto by przetłumaczył te napisy ?
Ja zawsze wchodze na jakąś stronkę np. napisy.info czy napisy24.pl i wysyłam mejla do kogoś kto zrobił np. jedne napisy do danego serialu z pytaniem czy mógłby lub czy bedzie kontynuował SZczerze, jeśli ktoś sam nie zdecyduje sie tłumaczyc serialu wątpie żebyś kogoś namówił. chociaż mam małą nadzieję że ktoś się skusi
[quote="Patryk"]Jak znaleźć kogoś , kto by przetłumaczył te napisy ? [/quote] Ja zawsze wchodze na jakąś stronkę np. napisy.info czy napisy24.pl i wysyłam mejla do kogoś kto zrobił np. jedne napisy do danego serialu z pytaniem czy mógłby lub czy bedzie kontynuował :P SZczerze, jeśli ktoś sam nie zdecyduje sie tłumaczyc serialu wątpie żebyś kogoś namówił. chociaż mam małą nadzieję że ktoś się skusi :)
Do drugiego nie ma wogóle napisów, nawet - o zgrozo! - angielskich
Do trzeciego sezonu podobno są (z)robione, nie wiem nie należę do rodziny wiec na 100 % nie napiszę.
[quote]Napisy do I sezonu Hotelu Babylon, wiec mozna juz zrobic wersje XviD asd : Kod: http://www.opensubtitles.org/pl/subtitles/3297763/hotel-babylon-pl[/quote] Do drugiego nie ma wogóle napisów, nawet - o zgrozo! - angielskich Do trzeciego sezonu podobno są (z)robione, nie wiem nie należę do rodziny wiec na 100 % nie napiszę.