Opis:
Serial opowiada o młodej, niezależnej i nieco neurotycznej prawniczce, której los nieustannie płata figle. Ally to kobieta, która wierzy i czuje świat fantazji. Ucieczka w ten świat pozwala jej odetchnąć od smutnej monotonii, która dopada nas nieustannie. Ally widzi tańczące niemowlęta, jednorożce, i inne niesamowite rzeczy, dzięki którym nieświadomie interpretuje swoje życie i uczucia. [opis dystrybutora]
Opis: Serial opowiada o młodej, niezależnej i nieco neurotycznej prawniczce, której los nieustannie płata figle. Ally to kobieta, która wierzy i czuje świat fantazji. Ucieczka w ten świat pozwala jej odetchnąć od smutnej monotonii, która dopada nas nieustannie. Ally widzi tańczące niemowlęta, jednorożce, i inne niesamowite rzeczy, dzięki którym nieświadomie interpretuje swoje życie i uczucia. [opis dystrybutora]
Napisy Sezon 1: http://napisy24.pl/search.php?strona=1&str=ally+mcbeal+1
Strony o serialu: http://film.onet.pl/11679,,Ally_McBeal_serial,film.html http://ally.mcbeal.filmweb.pl/
O nie... nie lubię tego serialu. Problemy Ally McBeal są równie wydumane jak problemy panienek z Sex and the City. Nie kręcą mnie tego typu seriale- zwłaszcza że piszą je i kręcą faceci, którym się wydaje, że coś wiedzą o kobietach. A baby głupie oglądają...
O nie... nie lubię tego serialu. Problemy Ally McBeal są równie wydumane jak problemy panienek z Sex and the City. Nie kręcą mnie tego typu seriale- zwłaszcza że piszą je i kręcą faceci, którym się wydaje, że coś wiedzą o kobietach. A baby głupie oglądają... :D
Kiedy młoda prawniczka otrzymuje intratną propozycję od renomowanej firmy prawniczej z Bostonu nie waha się skorzystać z okazji. Każdy odcinek to inna sprawa sądowa, którą Ally rozpracowywuje wraz z grupą przyjaciół ze swojej kancelarii. Przeszkadza jej w tym wybujała wyobraźnia i depresja spowodowana brakiem drugiej połowy.
[youtube][/youtube]
W sumie większość miała już do czynienia z tym serialem (shoutbox), więc serialu opisywać nie trzeba.Ja oglądnąłem ostatnio 2 sezony, i jestem zadowolony z tego co zobaczyłem.
Na poczatek będzie pierwszy sezon a później się zobaczy
[quote]Kiedy młoda prawniczka otrzymuje intratną propozycję od renomowanej firmy prawniczej z Bostonu nie waha się skorzystać z okazji. Każdy odcinek to inna sprawa sądowa, którą Ally rozpracowywuje wraz z grupą przyjaciół ze swojej kancelarii. Przeszkadza jej w tym wybujała wyobraźnia i depresja spowodowana brakiem drugiej połowy.[/quote]
W sumie większość miała już do czynienia z tym serialem (shoutbox), więc serialu opisywać nie trzeba.Ja oglądnąłem ostatnio 2 sezony, i jestem zadowolony z tego co zobaczyłem.
Na poczatek będzie pierwszy sezon a później się zobaczy :-p
Jakiś czas temu chciałem sobie przypomnieć ten serial, ale miałem właśnie problem z polskimi napisami. Co jakiś czas sprawdzałem, czy się coś ruszyło w tej kwestii, ale nie widziałem żadnych postępów. Tak więc myślę, że pewnie wciąż brakuje napisów do ostatnich dwóch/trzech sezonów (ale jak pisałem - nie sprawdzałem ostatnio). A oglądanie serialu do połowy - przynajmniej w tym przypadku - nie ma większego sensu.
Jakiś czas temu chciałem sobie przypomnieć ten serial, ale miałem właśnie problem z polskimi napisami. Co jakiś czas sprawdzałem, czy się coś ruszyło w tej kwestii, ale nie widziałem żadnych postępów. Tak więc myślę, że pewnie wciąż brakuje napisów do ostatnich dwóch/trzech sezonów (ale jak pisałem - nie sprawdzałem ostatnio). A oglądanie serialu do połowy - przynajmniej w tym przypadku - nie ma większego sensu.