Widzisz, @wucash, masz w obrazku "Flight of the Conchords", jak rozumiem, nie dlatego, że nie lubisz To jest podobna sprawa, bardzo dziwny humor, który nie wszystkim odpowiada, a nam najwyraźniej bardzo - oba te seriale to dla mnie (obok "Father Teda" i "It Crowd") najlepsze szeroko pojęte seriale komediowe, jakie widziałem. Inne, nieoczywiste, oryginalne, czasem właśnie "z tym opóźnionym" zapłonem, o którym słusznie piszesz - nie wiem w sumie dlaczego, w spoilerze Ale faktycznie, to trzeba lubić, jak się nie czuje akurat tego rodzaju humoru, to przecież nie da się zmusić do śmiania
Widzisz, @wucash, masz w obrazku "Flight of the Conchords", jak rozumiem, nie dlatego, że nie lubisz :) To jest podobna sprawa, bardzo dziwny humor, który nie wszystkim odpowiada, a nam najwyraźniej bardzo - oba te seriale to dla mnie (obok "Father Teda" i "It Crowd") najlepsze szeroko pojęte seriale komediowe, jakie widziałem. Inne, nieoczywiste, oryginalne, czasem właśnie "z tym opóźnionym" zapłonem, o którym słusznie piszesz - nie wiem w sumie dlaczego, w spoilerze :) Ale faktycznie, to trzeba lubić, jak się nie czuje akurat tego rodzaju humoru, to przecież nie da się zmusić do śmiania :)
Tak czy siak, należy Ci podziękować, że mimo wszystko wystawiasz serial, który nie przypadł Ci do gustu Dzięki czemu - jak piszesz - każdy, kto chce, może sobie sprawdzić, co i jak
Tak czy siak, należy Ci podziękować, że mimo wszystko wystawiasz serial, który nie przypadł Ci do gustu :) Dzięki czemu - jak piszesz - każdy, kto chce, może sobie sprawdzić, co i jak :ok
To przecież dobrze, że każdy ma inne gusta - gdyby nie to świat byłby nudny...
A swoją drogą Bostonq to polecam Ci [url=http://xvidasd.com/podstronapl.php?zmienna=fourkings]czterech króli[/url] - o niebo lepszy serial komediowy niż Garry Unmariad! Ciekawy jestem Twojej opinii.