Caprica
-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- youtube Warszawa
- Ulubiony Serial: Rescue Me
-
Wskaż do odpowiedzi
-
sindar
Wskaż do odpowiedzi - Administrator
-
Expert
- Ulubiony Serial: No właśnie? Który?
na razie obejrzalem tylko pilota (wersja DVD) i moge stwierdzic, ze bardzo mi sie podobal...
ale 1 warunek - Caprica to nie BSG i tak nalezy ja odbierac - jako odrebna opowiesc, a ze ma marketingowo wspolne continuum z BSG - nie ma wiekszego znaczenia.
Z obejrzeniem kolejnych odcinkow poczekam az pojawi sie ich przynajmniej kilka, ale jestem pelen optymizmu
ale 1 warunek - Caprica to nie BSG i tak nalezy ja odbierac - jako odrebna opowiesc, a ze ma marketingowo wspolne continuum z BSG - nie ma wiekszego znaczenia.
Z obejrzeniem kolejnych odcinkow poczekam az pojawi sie ich przynajmniej kilka, ale jestem pelen optymizmu

-
sindar
-
Expert
Jestem swiezo po "lekturze" 2 i 3 epizodu i potwierdzam odczucia jakie mialem po pilocie, ze jest to odmienny serial od BSG. Nie ma w nim tyle akcji (przynajmniej na razie) i jest sporo watkow psychologicznych, w ktorych poznajemy glownych bohaterow, przez co jest trudniejszy w odbiorze od poprzednika. Niemniej podoba mi sie kierunek w ktory zmierza serial i z niecierpliwoscia czekam na ciag dalszy.
Obawiam sie jedynie o spadajaca ogladalnosc w USA - oby nie skonczylo sie tylko na 1 sezonie...
Obawiam sie jedynie o spadajaca ogladalnosc w USA - oby nie skonczylo sie tylko na 1 sezonie...
-
Bombom
Wskaż do odpowiedzi - spec
- Kontakt:
Caprica [1x04] Gravedancing (XviD asd) EnglishV+NapisyPL 
http://tvshows.i365.pl/viewtopic.php?t=1467

http://tvshows.i365.pl/viewtopic.php?t=1467
-
sindar
-
Expert
Taka cisza w watku Capriki, ze sie zastanawiam, czy ktos oglada jeszcze ten serial, oprocz mnie oczywiscie? 
Moje osobista opinia - serial bardzo mi sie podoba i z niecierpliwoscia czekam na kolejne odcinki.
To nic takiego, ze serial akcja serialu rozgrywa sie raczej w rzeczywistosci wirtualnej a nie w kosmosie. Trzeba przyjac fakt, ze nie jest to BSG i tyle.
Wszystkim fanom dobrych seriali SF naprawde polecam, bo jak najbardziej zasluguje na uwage.

Moje osobista opinia - serial bardzo mi sie podoba i z niecierpliwoscia czekam na kolejne odcinki.
To nic takiego, ze serial akcja serialu rozgrywa sie raczej w rzeczywistosci wirtualnej a nie w kosmosie. Trzeba przyjac fakt, ze nie jest to BSG i tyle.
Wszystkim fanom dobrych seriali SF naprawde polecam, bo jak najbardziej zasluguje na uwage.
-
Wskaż do odpowiedzi - patron
-
seriale znam jak kieszeń
-
NIke
Wskaż do odpowiedzi - Maniak
Też mi się podoba
(szczególnie Sam Adama
)
Jedna rzecz mnie zupełnie nie zaskoczyła - przewodniczka Adamy. Praktycznie od początku podejrzewałam, kto to może być i miałam rację (może następnym razem bardziej się postarają).

Spoiler:
Hasło/Password: xvidasd.com

***PL***
Proszę o kierowanie zapytań o ponowne wystawienie/seedowanie odcinków/sezonu za pomocą "Prywatnej wiadomości" - wtedy dostaje maila, że coś zostało napisane, a tak dowiaduje się jak wrzucam nowe odcinki (a potem zapominam o tych zapytaniach).
***ENG***
Please send your requests for re-uploads/seeding of episodes/seasons via "private message" - this way I get the e-mail about your request and not see it at the moment of adding links for a new episodes (which leads to me forgeting about your requests).

***PL***
Proszę o kierowanie zapytań o ponowne wystawienie/seedowanie odcinków/sezonu za pomocą "Prywatnej wiadomości" - wtedy dostaje maila, że coś zostało napisane, a tak dowiaduje się jak wrzucam nowe odcinki (a potem zapominam o tych zapytaniach).
***ENG***
Please send your requests for re-uploads/seeding of episodes/seasons via "private message" - this way I get the e-mail about your request and not see it at the moment of adding links for a new episodes (which leads to me forgeting about your requests).
-
sindar
-
Expert
qchnia, po bardzo dobrym odcinku czekam i czekam na to co bedzie sie dzialo dalej, a tu nic...
i coz sie okazuje? mamy blizej nieokreslona przerwe w srodku sezonu
wiadomo jedynie, ze kolejne 9 odcinkow sezonu 1 ma byc emitowane w... 2010 roku...
takie numery nie sluza zadnemu serialowi, przeciez to strasznie frustruje widzow, po kilku miesiacach nie zawsze pamieta sie co bylo we wczesniejszych odcinkach i ogladalnosc leci na leb...
czy to jakas nowa amerykanska moda, by polozyc kolejny serial???
i coz sie okazuje? mamy blizej nieokreslona przerwe w srodku sezonu

wiadomo jedynie, ze kolejne 9 odcinkow sezonu 1 ma byc emitowane w... 2010 roku...
takie numery nie sluza zadnemu serialowi, przeciez to strasznie frustruje widzow, po kilku miesiacach nie zawsze pamieta sie co bylo we wczesniejszych odcinkach i ogladalnosc leci na leb...
czy to jakas nowa amerykanska moda, by polozyc kolejny serial???

-
Wskaż do odpowiedzi - piszę
-
NIke
Wskaż do odpowiedzi - Maniak
Ponoć reszta sezonu startuje 14. stycznia 2011 
Oto trailer:

Oto trailer:
Hasło/Password: xvidasd.com

***PL***
***ENG***

***PL***
***ENG***
-
sindar
-
Expert
2011 - czyli 2 polowa sezonu po roku od pierwszej... absurd - juz lepiej, by okeslili, ze dotychczasowe odcinki btly sezonem 1 a od 2011 startuje 2.
Niemniej - i tak niecierpliwie czekam na cd...
Co do trailera wynika, ze bedzie wiecej swiatow i troche kosmosu
. Czyli troche blizej samego BSG, co zapewne spodoba sie bardziej niektorym forumowiczom, ktorym jak dotad Caprica nie przypadla specjalnie do gustu 
Niemniej - i tak niecierpliwie czekam na cd...
Co do trailera wynika, ze bedzie wiecej swiatow i troche kosmosu

-
Wskaż do odpowiedzi - piszę
-
Wskaż do odpowiedzi
-
sindar
-
Expert
czekalem na jeszcze pare odcinkow zanim zaczne wznowie ogladanie, a w tymczasem znalazlem w necie info, ze...
odcinki beda emitowane do poczatku 2011r...
a potem... serial dostal cancela
:(:(
tak jak przewidywalem we wczesniesjzych postach - takie dlugie przerwy w trakcie emisji sa najlepszym sposobem na polozenie kazdego serialu...
odcinki beda emitowane do poczatku 2011r...
a potem... serial dostal cancela

tak jak przewidywalem we wczesniesjzych postach - takie dlugie przerwy w trakcie emisji sa najlepszym sposobem na polozenie kazdego serialu...
-
Wskaż do odpowiedzi
Szkoda, że serial dostał cancella bo zaczęły się dziać ciekawe rzeczy. Serial na prawdę idzie w dobrym kierunku i mogliby jeszcze dużo pokazać. Jedynym pocieszeniem dla fanów Battlastar Galactica jest to:
http://hatak.pl/news/9867/Rusza_produkc ... me_[aktu]/
http://hatak.pl/news/9867/Rusza_produkc ... me_[aktu]/

-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- Ulubiony Serial: Rescue Me
-
Wskaż do odpowiedzi - znam się
Caprica dostała cancela i słusznie. Nie można tak rozmydlać wszystkiego bo wtedy powstaje nam telenowela argentyńska. Którą swoją drogą parodiował Mann z Materną ładnych parę lat temu.
PS To samo było z Prison Break. Serial dostał kopa bo go zamknęli. A strajki scenarzystów - w tym przypadku - wyszło na dobre.
PS To samo było z Prison Break. Serial dostał kopa bo go zamknęli. A strajki scenarzystów - w tym przypadku - wyszło na dobre.
-
Wskaż do odpowiedzi
Oceń ten serial