True Blood

Jeśli lubisz gęsią skórkę i strachy pod łóżkiem!
MirzA
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Post autor: MirzA »

2 odcinek to dopiero wypas :)
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Bostonq »

No fakt :)

Ech, muszę przyznać, że czasem kompletnie nie rozumiem, skąd biorą się narzekania. Na jednym z forów znalazłem opinię, że odcinek nudny, nic się nie dzieje. Oo, no proszę, a jak określić to, co wyczynia
Spoiler:
? Nuda? A jak opisać zakończenie odcinka? Też nuda? Czy też to, co do niego doprowadziło?

Reasumując: odcinek rewelacyjny :)
Helventis
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Helventis »

odcinek 2x02 fajny
Spoiler:
marjan
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: marjan »

W tym tygodniu nie ma. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Awatar użytkownika
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Post autor: AreQ_BAH »

Ojej!
Szkoda.
Obrazek
bartek1
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: bartek1 »

Ja ogólnie podsumuje 4 odcinki, serial trzyma poziom, nie wieje nudą, byłem
Spoiler:
Ostatnio zmieniony 16 lipca 2009, 15:59 przez bartek1, łącznie zmieniany 1 raz.
aphrodisiac
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: aphrodisiac »

ale tylko powiedzcie mi czemu ona robi te imprezy takie, później oddala się gdzieś do lasu i odwala te swoje "modły" czy jak to nazwać
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Jak sądzę, to się wyjaśni w następnych odcinkach :) Albo trzeba przeczytać książkę, drugą część serii autorstwa Charlaine Harris, aczkolwiek Ci, co czytali donoszą, że są spore zmiany, więc może i wyjaśnienie będzie inne :) (A propos książek - Mag wznowił pierwszą część - http://www.literatura.gildia.pl/tworcy/ ... -zmierzchu - z okładką nawiązującą do serialu - czytałem; na drugą - po polsku - trzeba trochę poczekać, ale zdaje się, że niedługo :) ).
Helventis
Wskaż do odpowiedzi

fajny zwiastun tego co czeka nas w 2 czesci sezonu. Bardzo dynamiczny i zaskakujacy (maryanne w 1:22 ?!?!?!? wtf?! )
ana81
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: ana81 »

Promo super, ale kiedy serial zobaczymy w asd?
tetrus
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: tetrus »

w piatek w Zapraszamy do Trójki Wojciech Mann mowil ze tez oglada i podoba mu sie ten serial :) i chwalil sobie tez muzyczke z tego serialu
gwiazdy tez ogladaja dobre seriale :-p
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

No proszę :) Ciekawe, skąd ogląda ;)

A trailer - WOW :) Czyli widać wyraźnie, że pierwsza część sezonu - dość spokojna - służy przygotowaniu do sporej dawki emocji :) No i były naukowiec z "Eureki" najwyraźniej będzie miał okazję się wykazać ;)
tetrus
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: tetrus »

Na ciekawą formę promocji serialu wpadli producenci seriali True Blood. Otóż od września w Stanach do kupienia będzie napój o nazwie "True Blood". Będzie on w kolorze czerwonym i ma przypominać widzom, że właściwie nawet wśród nas mogą żyć wampiry.
Po raz pierwszy napój publicznie pokazano podczas konwentu Comic-Con w San Diego, na którym bardzo licznie zjawili się aktorzy i twórcy tego serialu.
Na chwilę obecną nie wiadomo czy napój będzie dostępny także w innych krajach.
zrodlo hatak.pl
Obrazek

dobry pomysl marketingowy, sok pomidorowy chyba sprzedawalby sie lepiej gdyby mial takie opakowanie, chetnie kupilbym ten wampirsoczek, ale malo realne ze bedzie dostepny w Polsce
Ostatnio zmieniony 29 lipca 2009, 11:50 przez tetrus, łącznie zmieniany 3 razy.
ana81
Wskaż do odpowiedzi

Tak, szczególnie, że serial jest mało popularny w Polsce. HBO zrobiło promocję, ale sam program ma mniej niż więcej potencjalnych widzów...
Ale pomysł z soczkiem niezły :grin:
Awatar użytkownika
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Post autor: AreQ_BAH »

Super pomysł!
Ciekawe o jakim smaku będzie :D
Chętnie bym się napił :)
Obrazek
Shen
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Shen »

Godric swietna postac, jsk widzialem na zdjeciach aktora ktory go gra to troche sie obawialem, ale daje rade.
Helventis
Wskaż do odpowiedzi

zgadzam się z przedmówcą. Dzsiejszy odcinek był bardzo dobry. Jak widzialem Godrika na screenach wyglądał troche śmiesznie i nie wiedzialem co z tego wyjdzie, ale aktor wywiązał się z roli bardzo dobrze grając bardzo starego wampira z bardzo młodą twarza :P Ogólnie odcinek świetny a końcówka intrygująca, ciekawe jak to bedzie dalej :D.

Jedyne co cały czas mnie wkurza to ta cholerna MaryAnne. No po prostu nie moge znieść scen z udziałem jej, Tary i Eggsa. to jakiś śmiech na sali co ona wyprawia. wiem ze serial HBO to mogą sobie pozwolic na seks itp ale tego jest moim zdaniem juz troche za dużo. Nie wiem czy jej postać pojawia się w książce bo nie mialem okazji czytać, ale jesli jej wątek jest wymyslony tylko przez scenarzystów to moim zdaniem pomysł nie trafiony :(
Mr.Wolf
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Mr.Wolf »

Powiem tak, nie wypowiadałem się nigdy na temat tego serialu, gdyż po prostu uważałem, że scenarzyści całkowicie spieprzyli 1 sezon, ( wyjątek Laffayete, jakos tak to się pisało?:P , no i opening, trzeba przyznać - jest idealny).

Pamiętam 1 sezon jak większość odcinków przewijałem , gdyż nie chciało mi się oglądać pastwiącej się nad sobą Sookie, która przez 15 minut je ciasto po stracie babki.

II sezon, diametralna zmiana, jest akcja , są główne wątki i nareszcie coś się dzieje. Widać serial ruszył z mielizny na pełne morze i nawet się przyznam, że czekam na kolejne odcinki, bo w końcu jestem ciekaw jak zakończy się ta historia opowiedziana w drugiej serii.

Podsumowując myślałem , że produkcja 2 sezonu rozczaruje mnie na całej linii jak było z 1, a tu taka niespodzianka :)
ana81
Wskaż do odpowiedzi

Kurcze, ale mi smaku narobiłeś :-p
nova.nike
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: nova.nike »

Heh, a u mnie wyszło totalnie na odwrót. Pierwszy sezon bardzo mi się spodobał, za to ten wydaje mi się strasznie przeciągany.
Spoiler:

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ