Ja obecnie używam pod 7 bestplayera jako, że z subeditem są problemy(ostatecznie da się zrobić, że zadziała ale ma to swoje mankamenty)
Klawiszami Shift+PageDown/UP ustawiasz pozycję napisów. Pozdrawiam.
Ja obecnie używam pod 7 bestplayera jako, że z subeditem są problemy(ostatecznie da się zrobić, że zadziała ale ma to swoje mankamenty) Klawiszami Shift+PageDown/UP ustawiasz pozycję napisów. Pozdrawiam.
Wiśnia pisze:cinemaplayer nie chodzi jak złoto.. napisy są w filmie. Co do best player- szkoda
Nie wiem co dokładnie znaczy dla ciebie napisy są w filmie xD ale sadzę, że chodzi ci o napisy z kodeków. Można je wyłączyć i zostają tylko zwykłe! W każdym razie u mnie działa idealnie jak na razie.
Pomijając fakt że przy włączonym aero nie działa wygładzanie. Tak BTW jest na to już jakiś fix ?
[quote="Wiśnia"]cinemaplayer nie chodzi jak złoto.. napisy są w filmie. Co do best player- szkoda[/quote]
Nie wiem co dokładnie znaczy dla ciebie napisy są w filmie xD ale sadzę, że chodzi ci o napisy z kodeków. Można je wyłączyć i zostają tylko zwykłe! W każdym razie u mnie działa idealnie jak na razie. Pomijając fakt że przy włączonym aero nie działa wygładzanie. Tak BTW jest na to już jakiś fix ?
Wiśnia pisze:mimo wszystko sprawdziłem tego best pleyera ... i działą tylko coś tnie obraz...tak jak by procesor nie wyrabiał a 2x2,75Ghz to chyba nie za mało
Oczywiście że nie za mało, jakich kodeków uzywasz, tych systemowych? I czy wszytkie filmy sie tak zachowują?
Gawith pisze:
Pomijając fakt że przy włączonym aero nie działa wygładzanie. Tak BTW jest na to już jakiś fix ?
Możesz sobie w trybie zgodności uruchamiania playera wyłaczyć kompozycje pulpitu (czy wizualne juz nie pamietam) i wtedy przy uruchamianiu filmu aero Ci się wyłaczy a po wyłaczeniu filmu włączy na powrót i w ten sposób problem się rozwiąże.
[quote="Wiśnia"]mimo wszystko sprawdziłem tego best pleyera ... i działą tylko coś tnie obraz...tak jak by procesor nie wyrabiał a 2x2,75Ghz to chyba nie za mało[/quote] Oczywiście że nie za mało, jakich kodeków uzywasz, tych systemowych? I czy wszytkie filmy sie tak zachowują? [quote="Gawith"] Pomijając fakt że przy włączonym aero nie działa wygładzanie. Tak BTW jest na to już jakiś fix ?[/quote] Możesz sobie w trybie zgodności uruchamiania playera wyłaczyć kompozycje pulpitu (czy wizualne juz nie pamietam) i wtedy przy uruchamianiu filmu aero Ci się wyłaczy a po wyłaczeniu filmu włączy na powrót i w ten sposób problem się rozwiąże.