Napisy poniżej filmu w Windows 7

Dyskusje ogólne, nie tylko na tematy związane z serialami TV ale też:
Kino, Muzyka, Film, Wydarzenia, Internet, Społeczność.. itp.
Merlin_
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Post autor: Merlin_ »

Ja obecnie używam pod 7 bestplayera jako, że z subeditem są problemy(ostatecznie da się zrobić, że zadziała ale ma to swoje mankamenty)
Klawiszami Shift+PageDown/UP ustawiasz pozycję napisów. Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
beata101
Wskaż do odpowiedzi
wszystko
wszystko
Ulubiony Serial: Supernatural

Post autor: beata101 »

Wiśnia pisze:dzięki o to właśnie mi chodziło./ Ciekawe czy doczekamy się subedita pod win7
Jak się skończą testy i zaczną go sprzedawac, to się doczekasz :-p
No chyba że przewidujesz swoje zejście w ciągu najblizszych 2 lat :D
http://www.supernatural.com.pl
http://www.jensenackles.pl
Awatar użytkownika
Gawith
Wskaż do odpowiedzi
większość oglądam
większość oglądam
Kontakt:

Post autor: Gawith »

cinemaplayer też chodzi jak złoto ;)
Sieniu
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Sieniu »

Kmplayer - To chodzi jak złoto! :-D

Testowane na se7en :)
Awatar użytkownika
Gawith
Wskaż do odpowiedzi
większość oglądam
większość oglądam
Kontakt:

Post autor: Gawith »

Wiśnia pisze:cinemaplayer nie chodzi jak złoto.. napisy są w filmie. Co do best player- szkoda
Nie wiem co dokładnie znaczy dla ciebie napisy są w filmie xD ale sadzę, że chodzi ci o napisy z kodeków. Można je wyłączyć i zostają tylko zwykłe! W każdym razie u mnie działa idealnie jak na razie.
Pomijając fakt że przy włączonym aero nie działa wygładzanie. Tak BTW jest na to już jakiś fix ?
Merlin_
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Merlin_ »

Wiśnia pisze:mimo wszystko sprawdziłem tego best pleyera ... i działą tylko coś tnie obraz...tak jak by procesor nie wyrabiał a 2x2,75Ghz to chyba nie za mało
Oczywiście że nie za mało, jakich kodeków uzywasz, tych systemowych? I czy wszytkie filmy sie tak zachowują?
Gawith pisze: Pomijając fakt że przy włączonym aero nie działa wygładzanie. Tak BTW jest na to już jakiś fix ?
Możesz sobie w trybie zgodności uruchamiania playera wyłaczyć kompozycje pulpitu (czy wizualne juz nie pamietam) i wtedy przy uruchamianiu filmu aero Ci się wyłaczy a po wyłaczeniu filmu włączy na powrót i w ten sposób problem się rozwiąże.

Szybka odpowiedź

ODPOWIEDZ