Demons (The Last Van Helsing) [UK]

Jeśli lubisz gęsią skórkę i strachy pod łóżkiem!
nova.nike
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Post autor: nova.nike »

O mój boże.... straszne. Totalnie nie tego się spodziewałam. Co do Supernaturala toż to w ogóle porównania nie ma. Ja myslałam raczej o Buffy, ale Buffy to jednak jakiś poziom miała. Jak zobaczyłam te 'demony' w pierwszym odcinku to raczej śmiac mi się chciało. Jedynie 'małpka' mi się podobała, ale to raczej efekt animacji komputerowej. I te 'rozgrywki słowne' i broń. Nie rozumiem jak Glenister mógł się wpakowac w taką rolę. O reszcie postaci nie wspominam bo nie warto.
Awatar użytkownika
despo
Wskaż do odpowiedzi
zawodowiec
zawodowiec

Post autor: despo »

Wcale nie jest aż tak słaby. Można znaleźć parę pozytywów. Pomysł całkiem niezły, sceny między walkami też przemyślane (choć czasem trochę tandetne się zdarzają). No właśnie sceny starć z tymi demonami to jest tragedia, nieprzemyślane no i tandetne, czasem aż absurdalne zachowania bohaterów i demonów. Chara design demonów - no comment. No i te demony niższego poziomu przypominają mi to coś z błota z Power Rangers - głupie można powiedzieć, że bezmózgie. Cały czas się zastanawiam dlaczego one cały czas podskakują, robią salta i gwiazdki w powietrzu. Plusem jest natomiast obsada przynajmniej ta część z Merlina, aktorzy nawet wyrabiają. Nie podoba mi się angielska uroda - więc nie będę tego oceniał. Co do realizacji: nie umieją się posłużyć światłem, większość scen jest w nagrana jasnej scenerii, co w ogóle nie daje klimatu. W sumie taka bajka dla 12 letnich dzieci. Jestem po 3 odcinkach i nie wiem czy skończę ten sezon, no może jak będę zdesperowany brakiem innych serialów do oglądania.
Smallville
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Smallville »

Ja wymiękłem po 3 odcinkach, fajnie się zapowiadał no ale to co się działo to była lipa straszna.
Dla tych którym się spodobał informacja, że drugiego sezonu nie będzie.
alvares
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: alvares »

No ja dopiero teraz skończyłem tą pozycję. A więc tak, bardzo oczekiwałem na ten serial bo wydawał mi sie fajny pomysł. Pomysł może fajny ale wykonanie.... a o wygladzie tych demonów to juz wole nie mówic;] a po 3 odcinku to juz zupełnie doznałem załamania, jednak kolejne 3 nie wiem czy sie przyzywyczaiłem czy może były juz troche lepsze lepiej mi sie ogladało. Generalnie słabiutko szczescie ze tylko 6 odcinków. Jak dla mnie 5+/10
Awatar użytkownika
NIke
Wskaż do odpowiedzi
Maniak
Maniak

Post autor: NIke »

Smallville pisze:Ja wymiękłem po 3 odcinkach, fajnie się zapowiadał no ale to co się działo to była lipa straszna.
Dla tych którym się spodobał informacja, że drugiego sezonu nie będzie.
I całe szczęście, że nie będzie 2 sezonu. Serial zapowiadał się dobrze, ale wg mnie to była totalna porażka.
Demony były śmiechu warte, a nie nie przerażające. Sceny walki takie sobie, gra aktorska słaba (wyłączając Glenistera - musiał chyba przegrać jakiś zakład, że zgodził się w tym wystąpić), a o fabule już nie wspomnę...
Polecam tym, co mają za dużo wolnego czasu i baaaardzo się nudzą oraz nie zależy im, żeby zobaczyć dobry serial (albo chcą się ponabijać).
Ostatnio zmieniony 07 kwietnia 2010, 12:46 przez NIke, łącznie zmieniany 1 raz.
Hasło/Password: xvidasd.com
Obrazek

***PL***
Proszę o kierowanie zapytań o ponowne wystawienie/seedowanie odcinków/sezonu za pomocą "Prywatnej wiadomości" - wtedy dostaje maila, że coś zostało napisane, a tak dowiaduje się jak wrzucam nowe odcinki (a potem zapominam o tych zapytaniach).

***ENG***
Please send your requests for re-uploads/seeding of episodes/seasons via "private message" - this way I get the e-mail about your request and not see it at the moment of adding links for a new episodes (which leads to me forgeting about your requests).
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

NIke pisze:I całe szczęście, że nie będzie 2 sezonu. Serial zapowiadał się dobrze, ale wg mnie to była totalna porażka.
Dzięki za potwierdzenie mojego"nosa" - od początku ta produkcja mi śmierdziała "amatorstwem" :rabbit:
Obrazek When Dreams Come True...

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ