Tablety PC

Dyskusje ogólne, nie tylko na tematy związane z serialami TV ale też:
Kino, Muzyka, Film, Wydarzenia, Internet, Społeczność.. itp.
Awatar użytkownika
despo
Wskaż do odpowiedzi
zawodowiec
zawodowiec
youtube Warszawa

Tablety PC

Post autor: despo »

Czy ktoś posiada, może się wypowiedzieć?

Na razie z tego co przeglądałem moim liderem jest Dell, a dokładniej Dell Latitude XT (ewentualnie XT2), na drugim miejscu Lenovo i tutaj: X60/61, ewentualnie X200. Ktoś jeszcze gdzieś pisał, że Toshiba M700 nie jest zła, Portege 3500. No i na koniec Fujitsu T5010.

W tych dwóch pierwszych pozycjach najbardziej podoba mi się waga (nie maja wbudowanego m. in. DVD) no i żywotność baterii. Nie wiem czy było to akurat na tym filmiku z youtube ale na dellu podobało mi się, że reaguje na siłę nacisku tzn pisze grubiej bądź cieniej. Planuje zakup za rok albo i dwa więc niech ceny was teraz nie przeraża jak będziecie sprawdzać. Czekam aż stanieją dyski SSD no i wyjdzie windows 7, który ma wspierać m.in. tablety właśnie no i tu jest problem właśnie potrzebna jest ogromna ilość pamięci sądząc po osiągach visty, co najmniej 3-4 GB, żeby chodziło płynnie.

Czekam na opinie
Ostatnio zmieniony 14 marca 2009, 15:00 przez despo, łącznie zmieniany 1 raz.
kacperski
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: kacperski »

Windows 7 jest mniej pamieciożerny niż Wiśta. :)

Na spadek cen tych dyskow raczej bym nie liczyl :-P

Mogles napisac w temacie ze chodzi o Tablet PC, z pcozatku myslalem ze chodzi o taki do rysowania :-p

Szybka odpowiedź

ODPOWIEDZ