Jeżeli serial powoduje, że nie mogę się oderwać od ekranu, lub z niecierpliwością czekam na następny odcinek, to mi to w zupełności wystarcza.
W przypadku Lost Room sama, ciekawa historia wciągnęła mnie na tyle, że obejrzałem całość na raz .
Tak jak w przypadku filmu The Man from Earth. Cała akcja, dzieje sie praktycznie w jednym pokoju, aktorzy prawdopodobnie brani z jakiejś łapanki na ulicy, ale co z tego, skoro film wciągnał mnie na tyle, że o bożym świecie zapomniałem.
Nic nie jest idealne, więc @kickmyass raczej się nie doczekasz serialu, który spełni twoje wymagania.
Jeżeli serial powoduje, że nie mogę się oderwać od ekranu, lub z niecierpliwością czekam na następny odcinek, to mi to w zupełności wystarcza. W przypadku Lost Room sama, ciekawa historia wciągnęła mnie na tyle, że obejrzałem całość na raz :). Tak jak w przypadku filmu The Man from Earth. Cała akcja, dzieje sie praktycznie w jednym pokoju, aktorzy prawdopodobnie brani z jakiejś łapanki na ulicy, ale co z tego, skoro film wciągnał mnie na tyle, że o bożym świecie zapomniałem. Nic nie jest idealne, więc @kickmyass raczej się nie doczekasz serialu, który spełni twoje wymagania.
yellow pisze:
Nic nie jest idealne, więc @kickmyass raczej się nie doczekasz serialu, który spełni twoje wymagania.
Kiedyś tak było z Farscape`m. Było w nim wszystko: dobry scenariusz, inteligentny bohater, statek, który żyje, Pan Kurczak i mnóstwo ciekawych przygód. Jestem ciekaw, czy jeśli znów bym obejrzała serial, czy miała bym takowe zdanie - minęło kilkadziesiąt lat ;-) Ale nie będę się rozpisywała poza głównym tematem. Jeśli jesteś stałym widzem sci-fi, pozycja obowiązkowa.
[quote="yellow"] Nic nie jest idealne, więc @kickmyass raczej się nie doczekasz serialu, który spełni twoje wymagania.[/quote]
Kiedyś tak było z Farscape`m. Było w nim wszystko: dobry scenariusz, inteligentny bohater, statek, który żyje, Pan Kurczak i mnóstwo ciekawych przygód. Jestem ciekaw, czy jeśli znów bym obejrzała serial, czy miała bym takowe zdanie - minęło kilkadziesiąt lat ;-) Ale nie będę się rozpisywała poza głównym tematem. Jeśli jesteś stałym widzem sci-fi, pozycja obowiązkowa.
Elegancki mini-serial! Długo nie mogłem się zmobilizować żeby go obejrzeć ale jak już zacząłem, to byłem naprawdę pozytywnie zaskoczony. Ma świetny klimat, sporo zaskakujących akcji i wogóle dużo ciekawych pomysłów jak na trzy odcinki. Gooood joob!!
Elegancki mini-serial! Długo nie mogłem się zmobilizować żeby go obejrzeć ale jak już zacząłem, to byłem naprawdę pozytywnie zaskoczony. Ma świetny klimat, sporo zaskakujących akcji i wogóle dużo ciekawych pomysłów jak na trzy odcinki. [b]Gooood joob!![/b]
za 10 min pochłone 2gi odc bo nie mam cierpliwosci czekac az bedzie w tvp1 :D a w sieci sa 3 odc z axn z lektorem kolejne 3 z napisami
wruc ... nie ma 2giej seri 2 wpisy mnie zmyliły ;p co nie zminia faktu ze mediafire to obecnie moja ulubiona strona no poza rzecz jasna tvshows :smile:
Ech szkoda, tym bardziej że zakończenie pozwala na rozwinięcie historii przynajmniej jeszcze na trzy odcinki
Ale widocznie jak dla "amerykańców" zbyt skomplikowana historia
Ech szkoda, tym bardziej że zakończenie pozwala na rozwinięcie historii przynajmniej jeszcze na trzy odcinki :D Ale widocznie jak dla "amerykańców" zbyt skomplikowana historia :-p