D: 2048kbps dzien- 4096 kbps w nocy
leci ładnie dlatego w wiekszosci sciagam juz 350
natomiast korzystam z forum xvid i sciagam niektore pozycje starsze
D: 2048kbps dzien- 4096 kbps w nocy leci ładnie dlatego w wiekszosci sciagam juz 350 natomiast korzystam z forum xvid i sciagam niektore pozycje starsze
Down - jakieś 20Mbit - to róznie - taka sieć.... Ale ściąga się 2mb/s bez problemu. Czasami do 2.5mb/s dochodzi.
Up - 12Mbit - to też różnie - Wysyłanie na poziomie 500kb/s to norma. A czasami 1-1.5mb/s.
Za całe 73złote ;-)
Down - jakieś 20Mbit - to róznie - taka sieć.... Ale ściąga się 2mb/s bez problemu. Czasami do 2.5mb/s dochodzi. Up - 12Mbit - to też różnie - Wysyłanie na poziomie 500kb/s to norma. A czasami 1-1.5mb/s. Za całe 73złote ;-)
A jaki dostawca? Jakiś miejscowy, czy (że tak powiem) krajowy? Jest możliwość podłączenie do domku, czy tylko możliwe to jest przez sieci kablowe?
Ogólnie parę szczególików bym prosił
A jaki dostawca? Jakiś miejscowy, czy (że tak powiem) krajowy? Jest możliwość podłączenie do domku, czy tylko możliwe to jest przez sieci kablowe? Ogólnie parę szczególików bym prosił ;)
na poczatku sciagałem asd bo 350 za duzo czasu zajmowały teraz sciagam asd bo nie mam miejsca na dysku na sezon 350 i choc z reguły nie potrzebuje napisów to milo jak sa w tym samym torrencie
na poczatku sciagałem asd bo 350 za duzo czasu zajmowały :) teraz sciagam asd bo nie mam miejsca na dysku na sezon 350 :D i choc z reguły nie potrzebuje napisów to milo jak sa w tym samym torrencie
elmo
Jest to sieć wrocławska - Generacja sie zwie.
Jest dostępna tylko w wybranych miejscach wrocławia, a ja mam akurat 100m do siedziby ;-)
Czy jest możliwość do domku to nie wiem, możliwe, że niektóre domki tutaj mają net z tej firmy, bo sama siedziba jest w prywatnym domku ;-)
Czasami zdarzą się przerwy w necie, ale jest to związane z pracami jakimiś tam...
No ale jak sie ma kilkakrotnie szybsze łącze niż sie mieć powinno, to nie ma co narzekać ;-)
elmo Jest to sieć wrocławska - Generacja sie zwie. Jest dostępna tylko w wybranych miejscach wrocławia, a ja mam akurat 100m do siedziby ;-) Czy jest możliwość do domku to nie wiem, możliwe, że niektóre domki tutaj mają net z tej firmy, bo sama siedziba jest w prywatnym domku ;-) Czasami zdarzą się przerwy w necie, ale jest to związane z pracami jakimiś tam... No ale jak sie ma kilkakrotnie szybsze łącze niż sie mieć powinno, to nie ma co narzekać ;-)