Sylwester tuż tuż

Dyskusje ogólne, nie tylko na tematy związane z serialami TV ale też:
Kino, Muzyka, Film, Wydarzenia, Internet, Społeczność.. itp.
elmo
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Post autor: elmo »

Tom_84 pisze:Sie nie ma czym chwalic. Bez obrazy ale ile Wy macie lat? W przedziale 12-16? Bo sie zachowujecie jak szczeniaki.
O tak! Tak sobie czytam i naprawdę, bez obrazy chłopaki, ale mam wrażenie, że to takie przechwalanie się gimnazjalistów lub początkujących licealistów. W końcu co jest do dumy w tym, że się ktoś schlał tak, że nie pamięta większośći imprezy. Przecież powinno być wam wstyd, że zaliczyliście tzw. zgona i siedzieć cicho. Przecież w tym nie ma nic do chluby.
wujekjoe
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: wujekjoe »

a pie*** glupoty nikt sie niczym nie chwali zdarzylo sie i juz, a jak ktos napisze ciekawa historyjke z zakonczeniem ze mial zgona to co, bede pisal ze jest niekulturalny i niech zmieni swoje zachowanie?
nie chcesz nie czytaj i juz
ROBIN bez kaptura
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: ROBIN bez kaptura »

masz racje @wujekjoe. slusznie ze nie uzywasz autocenzury :) po prostu niektorzy maja inne poczucie humoru. ja zeszlego roku troche naduzylem, a ze bylo w sumie nudno (tak mi sie trafilo) to po prostu poszedlem spac, nie bedzie czego wnukom opowiadac :P a w tym roku to nawet nie mam pojecia gdzie bede
Awatar użytkownika
Shedao Shai
Wskaż do odpowiedzi
mało przepuszczam
mało przepuszczam
Ulubiony Serial: Battlestar Galactica
Kontakt:

Post autor: Shedao Shai »

Tom_84 - dokładnie to samo od jakiegoś czasu chciałem napisać, bo żenuła tu trochę odchodzi, ale nie napisałem. Czemu? Bo sam tak kiedyś robiłem, a nie można mieć przecież do kogoś pretensji, że jest młody :) każdy z nas się musiał wyszumieć, każdego parę razy kumple zbierali z ziemi i składali do kupy i nie ma w tym nic dziwnego. Niemniej teraz jak wujekjoe i Wochniu wiedzą, że nam to nijak nie imponuje, mam nadzieję że przestaną się tym chwalić :P

Nie mogę się natomiast zgodzić z częścią wypowiedzi elmo: W końcu co jest do dumy w tym, że się ktoś schlał tak, że nie pamięta większośći imprezy. Przecież powinno być wam wstyd, że zaliczyliście tzw. zgona i siedzieć cicho. Przecież w tym nie ma nic do chluby.

A moim zdaniem powinni się wstydzić ci, którzy na imprezie podpierali ściany. Jak piję, to moim celem jest upicie się, wprawienie w stan wesołej błogości, a nie picie samo w sobie. Nie rozumiem ludzi, którzy piją dla picia - a czasem się spotykam z takim podejściem. Jeśli miałbym pić dla smaku, to bym pił Tymbarka bo jest pyszny. Nie mówię tutaj o paru piwkach dla smaku, ale jak ktoś się bierze za np. wódkę, to wątpię że robi to dla przyjemności. Reasumując: nie widzę żadnej dumy w tym, że dajmy na to "wypiłem 15 piw i nie urwał mi się film". Bo takie coś, to tylko szpan, nie zabawa.

A co do tematu: na sylwetra wyjeżdżam ze swoją dziewczyną w góry, na romantyczną wyprawę we dwoje :) wielkie, niszczycielskie imprezy mnie już jakoś nie kręcą.
Wochniu
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Wochniu »

Tom_84 pisze:Sie nie ma czym chwalic. Bez obrazy ale ile Wy macie lat? W przedziale 12-16? Bo sie zachowujecie jak szczeniaki.
Po prostu napisałem co robiłem. Może zabrzmiało to jak chwalenie się, ale zabrzmieć tak nie miało ;) Sorry jeśli kogoś to uraziło.
djjasiek
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: djjasiek »

Shedao Shai, powiem Ci krótko - pie***. Jeżeli dla Ciebie siadanie do wódki to chęć konkretnego upojenia się alkoholem, to życzę Ci miłego. Według mnie wódka jest rozluźniaczem, wspomagaczem dobrej zabawy. I jeżeli widzisz fajna zabawę w tym, że się nawalisz jak stodoła, uśniesz przy stole, bądź może zwrócisz i przede wszystkim nic nie będziesz pamiętał to co to za zabawa? To tak jak miałbym uprawiać seks z najładniejszą laską jaką znam, a potem nawet tego nie pamiętać. Głupota. Fakt - szpanem jest
O jak się napier..... ostatnio, człowieku, nic nie pamiętam, po prostu film mi się tak urwał, że głowa mała
. Ale jeżeli ktoś wypije "trochę" lub trochę więcej jak "trochę", wszystko pamięta, świetnie się bawił, to jak dla mnie jest coś.
wujekjoe
Wskaż do odpowiedzi

ja sie niczym nie mam zamiaru chwalic, to byla luzna gadka. a co do zgonu to w zaleznosci dla kogo, ja przykladowo lubie czasem nic nie pamietac i jak mi nastepnego dnia glowa odpada odstresowywuje mnie to

i juz !!
Awatar użytkownika
Shedao Shai
Wskaż do odpowiedzi
mało przepuszczam
mało przepuszczam
Ulubiony Serial: Battlestar Galactica
Kontakt:

Post autor: Shedao Shai »

djjasiek pisze:Shedao Shai, powiem Ci krótko - pieprzysz. Jeżeli dla Ciebie siadanie do wódki to chęć konkretnego upojenia się alkoholem, to życzę Ci miłego. Według mnie wódka jest rozluźniaczem, wspomagaczem dobrej zabawy. I jeżeli widzisz fajna zabawę w tym, że się nawalisz jak stodoła, uśniesz przy stole, bądź może zwrócisz i przede wszystkim nic nie będziesz pamiętał to co to za zabawa? To tak jak miałbym uprawiać seks z najładniejszą laską jaką znam, a potem nawet tego nie pamiętać. Głupota. Fakt - szpanem jest
O jak się napier..... ostatnio, człowieku, nic nie pamiętam, po prostu film mi się tak urwał, że głowa mała
. Ale jeżeli ktoś wypije "trochę" lub trochę więcej jak "trochę", wszystko pamięta, świetnie się bawił, to jak dla mnie jest coś.
Zależy od podejścia. Wódka - rozluźniacz? Dla mnie absurd, dla ciebie nie. I tyle.
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Bostonq »

Dwie osoby dostały ostrzeżenia za sposób wypowiedzi i odnoszenie się do innych. Rozumiem, że to "Hyde Park" ale tak nieprzyjemnie to dawno tu nie było. Pomijam to, o czym rozmawiacie - co kto lubi - ale w ten sposób na pewno się do siebie odnosić nie będziemy. Proszę się nie wykłócać teraz, czy słowa były mocne, czy nie - uznałem, że były - rozmawiajcie dalej, ale nie w taki sposób. Koniec mojej wypowiedzi i tego aspektu spraw tu poruszanych :)
wujekjoe
Wskaż do odpowiedzi

a za ile ostrzezen moge wymienic na jakas nagrode?
ROBIN bez kaptura
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: ROBIN bez kaptura »

To moze wrocmy do glownego watku? :) Chociaz... ja za bardzo nie wiem co wszystkich rajcuje w sylwestrze. Radocha, ze kolejny rok umknal? Ja osobiscie nie widze wielkiej okazji do swietowania i to "swieto' jest mi raczej obojetne :P A napic to sie moge przez 365 dni w roku, kiedy tylko zechce :)

Szybka odpowiedź

ODPOWIEDZ