Polska piłka na półmetku.

Dyskusje ogólne, nie tylko na tematy związane z serialami TV ale też:
Kino, Muzyka, Film, Wydarzenia, Internet, Społeczność.. itp.
marjan
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Polska piłka na półmetku.

Post autor: marjan »

Pierwsza runda piłkarskiej ekstraklasy już za nami.
Jakie są wasze opinie na temat wydarzeń w naszej lidze?
Kto waszym zdaniem jest rewelacją rozgrywek a kto prezentuje się poniżej oczekiwań?
Co sądzicie o grze Lecha w Pucharze UEFA?

Moim zdaniem:Rewelacją jest oczywiście beniaminek Śląsk Wrocław.Mają dość młodych zawodników którzy mają zapał do gry dzięki czemu wierzą że mogą coś osiągnąć i z każdym wygrać.

Rozczarowaniem jest dla mnie Górnik Zabrze.Z takim składem jakim mają to spokojnie powinni przynajmniej grać w górnej połowie tabeli.

Co do Lecha i jego występach w pucharze UEFA:Grają świetnie(cała drużyna) ale niestety nie wygrywają. :?
Myślę że po takiej formie jaką prezentuje Lech,nie uda im się zatrzymać piłkarzy przed wyjazdem za granice.
alvares
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: alvares »

No swietnie ze w koncu ktos gra w pucharach na powaznie, ale tez watpie zeby udało im sie zatrzymac tych najlepszych piłkarzy;/
ciekawa runda Legia jak zawsze zaskakujaco potrafi zawiesc
Wisła słabiej niz myslałem i fakt Górnik az nie wiem czemu ale zeby az tak słabo;o
camze
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: camze »

No ale Lech pierwszy to jest powód do radości.
Mimo występu w pucharze UEFA jeszcze sie zmobilizowali i w lidze im dobrze idzie. Uważam że inne drużyny powinny brać z nich przykład. :D
marjan
Wskaż do odpowiedzi

Zobaczymy czy Lech utrzyma tą formę przez następną rundę?
Sqter
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Sqter »

Hmh mamy małe bałkany w Lechu po okienku transferowym.. oby to wyszło na dobre i Udinese upadło niczym mury Jerycho. Przyznam rację poprzednikom, nie utrzymają podstawowych graczy w składzie no chyba, że wygrają P. UEFA..

Taki los Polskich klubów co lepszy odchodzi:( a Polacy to zawsze wracają do Polskiej ligi.. co mnie drażni strasznie.. bo nie grają sercem tylko portfelem.. ehh
marjan
Wskaż do odpowiedzi

Każdego piłkarza który gra portfelem zniosę oprócz Hajty, on niedość że kasy bierze to jeszcze deklaruje ze tam gdzie gra to kocha ten klub.

Szybka odpowiedź

ODPOWIEDZ