Nowy odcinek bardzo dobry, ale ostatnie dwa bardziej mi sie podobaly. Zostaly tylko dwa odcinki i szczerze nie mam pojecia jak to wszystko sie zakonczy, mam tylko nadzieje ze Lila skonczy w kawałkach.
Nowy odcinek bardzo dobry, ale ostatnie dwa bardziej mi sie podobaly. Zostaly tylko dwa odcinki i szczerze nie mam pojecia jak to wszystko sie zakonczy, mam tylko nadzieje ze Lila skonczy w kawałkach.
witam są już na sieci ostatnie 2 odcinki Dextera czyli 11 i 12 (nie jest to żaden fake - tylko niezbadane zasoby internetu) ... teraz tylko txt i nie trzeba czekać 2 tygodni na zakończenie
pozdr
witam są już na sieci ostatnie 2 odcinki Dextera :) czyli 11 i 12 (nie jest to żaden fake - tylko niezbadane zasoby internetu) ... teraz tylko txt i nie trzeba czekać 2 tygodni na zakończenie :) pozdr
scypion pisze:witam są już na sieci ostatnie 2 odcinki Dextera czyli 11 i 12 (nie jest to żaden fake - tylko niezbadane zasoby internetu) ... teraz tylko txt i nie trzeba czekać 2 tygodni na zakończenie
pozdr
[quote="scypion"]witam są już na sieci ostatnie 2 odcinki Dextera :) czyli 11 i 12 (nie jest to żaden fake - tylko niezbadane zasoby internetu) ... teraz tylko txt i nie trzeba czekać 2 tygodni na zakończenie :) pozdr[/quote]
Sqter pisze:No to trzeba sprawdzić obowiązkowo! Ciekawe w jaki sposób wyciekły :twisted: w sumie nieważne ważne, że są i mam nadzieje, że to nie fejki;)
raczej nie ... pojawiły się na ważniejszych stronkach torrentowych np.TG lub Revolution i wg. komentarzy to rzadne fake ... pozatym Hatak już txt robi
[quote="Sqter"]No to trzeba sprawdzić obowiązkowo! Ciekawe w jaki sposób wyciekły :twisted: w sumie nieważne ważne, że są i mam nadzieje, że to nie fejki;)[/quote] raczej nie ... pojawiły się na ważniejszych stronkach torrentowych np.TG lub Revolution i wg. komentarzy to rzadne fake ... pozatym Hatak już txt robi :)
To NIE jest fake. Też tak z początku myślałem, ale zassałem i wszystko jest OK. Jeśli chodzi o jakość audio/video, to w zasadzie jest taka sama jak w wersjach 350 z HDTV.
To NIE jest fake. Też tak z początku myślałem, ale zassałem i wszystko jest OK. Jeśli chodzi o jakość audio/video, to w zasadzie jest taka sama jak w wersjach 350 z HDTV.
obejrzałem odcinek 2x10 i jest normalnie cholernie dobry! Sporo sie dzieje, ale nie chce mi sie pisac spoilerów ehh to lenistwo
Jeśli te odcinki 11 i 12 to nie Fake to czekamy, czekamy na wersje asd 8)
obejrzałem odcinek 2x10 i jest normalnie cholernie dobry! :D Sporo sie dzieje, ale nie chce mi sie pisac spoilerów :P ehh to lenistwo :D Jeśli te odcinki 11 i 12 to nie Fake to czekamy, czekamy na wersje asd 8)
Koniec sezonu przewidywalny i bez fajerwerkow moim zdaniem, pierwszy sezon bardziej przypadl mi do gustu. Do tego raczej juz nie wykorzystaja drugiej ksiazki przy kolejnej serii
Koniec sezonu przewidywalny i bez fajerwerkow moim zdaniem, pierwszy sezon bardziej przypadl mi do gustu. Do tego raczej juz nie wykorzystaja drugiej ksiazki przy kolejnej serii
W [2x11] wdarł się błąd - tytuł odcinka to "Left Turn Ahead".
Po seansie dwóch ostatnich (tak, ostatnich) odcinków mogę powiedzieć jedno - nie zawiodłem się. Szkoda trochę Doakes'a, ale tak to bywa, że każdy kto poznał prawdziwą tożsamość Dexa musi zginąć.
Trochę mnie dziwi fakt, że Harry wcześniej nie "wtajemniczył" Debry, bo teraz raczej nie ma szans na to, że zrobi to Dexter.Choć rozważał taką sytuację - jedna z lepszych scen IMO. Tylko co to by było jakby się poddał. Albo by dostał karę śmierci (nie wiem czy w stanie Floryda obbowiązuje, poza tym ma być 3. sezon), albo ShowTime stoczył by się do poziomu tej miernoty - PB, a Dex uciekałby z więzienia.
ShowTime - dawać mi tu 3. sezon. Teraz... i Sleeper Cell też
Aha, bym zapomniał o [2x12]:
SPOJLERY napisałem niewidocznym (czyt. białym) kolorem. To tak dla jasności.
W [2x11] wdarł się błąd - tytuł odcinka to "Left Turn Ahead".
Po seansie dwóch ostatnich (tak, ostatnich) odcinków mogę powiedzieć jedno - nie zawiodłem się. [color=white]Szkoda trochę Doakes'a, ale tak to bywa, że każdy kto poznał prawdziwą tożsamość Dexa musi zginąć.[/color] Trochę mnie dziwi fakt, że Harry wcześniej nie "wtajemniczył" Debry, bo teraz raczej nie ma szans na to, że zrobi to Dexter.[color=white]Choć rozważał taką sytuację - jedna z lepszych scen IMO. Tylko co to by było jakby się poddał. Albo by dostał karę śmierci (nie wiem czy w stanie Floryda obbowiązuje, poza tym ma być 3. sezon), albo ShowTime stoczył by się do poziomu tej miernoty - PB, a Dex uciekałby z więzienia.[/color] ShowTime - dawać mi tu 3. sezon. Teraz... i Sleeper Cell też :)
Jestem po 11 odcinku i muszę powiedzieć, że jest świetny... Jeszcze 10 minut i ściągnie się 12 odcinek... Wydaje mi się, że będzie jeszcze lepszy... Zdecydowanie Dexter jest lepszy od drugiej serii Heroes.
Jestem po 11 odcinku i muszę powiedzieć, że jest świetny... Jeszcze 10 minut i ściągnie się 12 odcinek... Wydaje mi się, że będzie jeszcze lepszy... Zdecydowanie Dexter jest lepszy od drugiej serii Heroes.
2rock pisze:Niezły prezent mikołajkowy dla fanów Dexa:)
No no nie powiem jak wczoraj przeglądałem stronki i zobaczyłem 2 odcinki naraz to trochę sie zdziwiłem :roll: A jak to jest z tą niby 3seria która podobno jest juz zatwierdzona?W końcu to prawda czy jakaś plotka?
[quote="2rock"]Niezły prezent mikołajkowy dla fanów Dexa:)[/quote] No no nie powiem jak wczoraj przeglądałem stronki i zobaczyłem 2 odcinki naraz to trochę sie zdziwiłem :) :roll: A jak to jest z tą niby 3seria która podobno jest juz zatwierdzona?W końcu to prawda czy jakaś plotka?
No i jestem po 2 sezonie Dexa:] Niestety ostatnio odcinek taki sredni.. jedenasty nakręcił na coś lepszego. Za szybko się wszystko wyjaśniło i było przewidywalne:( Ale ogólnie genialny serial. Czekam na trzeci sezon:)
No i jestem po 2 sezonie Dexa:] Niestety ostatnio odcinek taki sredni.. jedenasty nakręcił na coś lepszego. Za szybko się wszystko wyjaśniło i było przewidywalne:( Ale ogólnie genialny serial. Czekam na trzeci sezon:)