[quote="PaulinAna"]1x13: 25 Apr 08; 1x14: 2 May 08; 1x15: 9 May 08[/quote]
Patrząc na [url=http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Moonlight_episodes]Wiki[/url] to "16 May 2008" jest jeszcze 16 odcinek pod tytułem "Sonata" :D Powoli... powoli... i może dobijemy do całego 22 odcinkowego sezonu :D
kurde jak się juz trafi taki fajny serial to albo sie okzuje ze nagle Cancel albo mało odcinków. Ja jestem jak najbardziej za dobiciem do przynajmniej 22 odcinków
kurde jak się juz trafi taki fajny serial to albo sie okzuje ze nagle Cancel albo mało odcinków. Ja jestem jak najbardziej za dobiciem do przynajmniej 22 odcinków :D
[quote="panjandrum"]A gra ten sam aktor? Chodzi mi o rolę Micka, bo kiedyś gdzieś czytałem pogłoski, że zrezygnował.[/quote] Więc przestań czytać pogłoski, tylko poszukaj oficjalnej strony i tam zobacz.
Odcinek bardzo przyjemny, świetna scena walki pod koniec.
@bweb, tak się okazało, że przeczytałem to w tym temacie kilka wątków dalej i mi zapadło w pamięci.
Wywnioskowałem to stąd.
Cóż, poczekamy za tymi 4 odcinkami której obiecuje CBS... Choć pewnie nie będzie to już to bez głównego bohatera....
Oficjalnych stron raczej nie przeglądam, jak już to portale, fora o tematyce serialowej.
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.
Douglas Adams
[b]@bweb[/b], tak się okazało, że przeczytałem to w tym temacie kilka wątków dalej i mi zapadło w pamięci. Wywnioskowałem to stąd. [quote]Cóż, poczekamy za tymi 4 odcinkami której obiecuje CBS... Choć pewnie nie będzie to już to bez głównego bohatera....[/quote]
Oficjalnych stron raczej nie przeglądam, jak już to portale, fora o tematyce serialowej.
Według wiki (o ile wierzyć tym informacjom) w USA miał 7,9mln, a to podług innych odcinków raczej średnio (najwięcej 1x01 - 8,54, najmniej 1x03 - 7,1).
A sam odcinek nawet nawet.
//edit
Z przykrością muszę stwierdzić, że stacja CBS nie planuję nakręcenia drugiego sezonu. Nadzieja jest w tym, że stacja CW zakupi do niego prawa. Zobaczymy jak się sprawy potoczą.
Według wiki (o ile wierzyć tym informacjom) w USA miał 7,9mln, a to podług innych odcinków raczej średnio (najwięcej 1x01 - 8,54, najmniej 1x03 - 7,1). A sam odcinek nawet nawet.
//edit Z przykrością muszę stwierdzić, że stacja CBS nie planuję nakręcenia drugiego sezonu. Nadzieja jest w tym, że stacja CW zakupi do niego prawa. Zobaczymy jak się sprawy potoczą.
Kurna blaszka,ze tak powiem... Kończę właśnie oglądać ten serial wiec pomyślałem ,ze znajde jakieś info a tu dupa nie będzie kontynuacji Ja nie wiem jaką to miało oglądalność,ze koniec juz.
Kurna blaszka,ze tak powiem... Kończę właśnie oglądać ten serial wiec pomyślałem ,ze znajde jakieś info a tu dupa nie będzie kontynuacji :shock: :( Ja nie wiem jaką to miało oglądalność,ze koniec juz.
W ogóle dziwna decyzja, serial naprawde fajny. Mogli zrobic chociaz 22 epy w tym sezonie. Ciekaw jestem jaką oglądalnosc ma ostry dyzur skoro doczeka się 15 sezonu :?
W ogóle dziwna decyzja, serial naprawde fajny. Mogli zrobic chociaz 22 epy w tym sezonie. Ciekaw jestem jaką oglądalnosc ma ostry dyzur skoro doczeka się 15 sezonu :?
Moim skromnym zdaniem Moonlight bezkonkurencyjnie przebija fabułą i jakością Blood Ties, który jest zrobiony w konwencji taniego kina, a jednak to właśnie Blood Ties (nie wiem ile ma dokladnie odcinkow) doczekał się kontynuacji.
Mieszkańcy krainy marzeń zza wielkiej wody po prostu kochają (podkreslam MOIM zdaniem) tandete, a to wlasnie oni decyduja w kwestii co się kończy, a co będzie kontynuowane.
Moim skromnym zdaniem Moonlight bezkonkurencyjnie przebija fabułą i jakością Blood Ties, który jest zrobiony w konwencji taniego kina, a jednak to właśnie Blood Ties (nie wiem ile ma dokladnie odcinkow) doczekał się kontynuacji.
Mieszkańcy krainy marzeń zza wielkiej wody po prostu kochają (podkreslam MOIM zdaniem) tandete, a to wlasnie oni decyduja w kwestii co się kończy, a co będzie kontynuowane.
Eh, ja też żałuję, że nie ma kontynuacji.
Wyjątkowo fajnie wykorzystali wampirzą tematykę.
Spokojnie mogli pociągnąć jeszcze kilka sezonów, bo wampirki nie są tak bardzo eksploatowane w TV, więc ze względu na samą rzadziej wykorzystywaną tematykę przyciąga
Eh, ja też żałuję, że nie ma kontynuacji. Wyjątkowo fajnie wykorzystali wampirzą tematykę. Spokojnie mogli pociągnąć jeszcze kilka sezonów, bo wampirki nie są tak bardzo eksploatowane w TV, więc ze względu na samą rzadziej wykorzystywaną tematykę przyciąga
To największe rozczarowanie tego sezonu! :evil: :evil:
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.
Douglas Adams