W wyniku wypadku samochodowego w wieku 27 lat zginął Anton Yelchin. Młody aktor rosyjskiego pochodzenia najbardziej znany był z roli w reboocie "Star Treka" gdzie wcielał się w postać Pavela Chekova. Jednak aktor zaczynał od telewizji, a jego pierwsze występy w wieku 11 lat zaliczył w hicie NBC "ER" ("Ostry Dyżur"), miał na koncie pamiętny występ gościnny w "Curb Your Enthusiasm", a także zagrał jedną z głównych ról w serialu "Huff" stacji Showtime.
Tragiczna śmierć młodego aktora odbiła się szerokim echem nie tylko wśród fanów, ale także znanych osobistości świata filmu i telewizji, którzy współpracowali z aktorem.
[newsimg=left]https://baza.seriale-asd.eu/upload_files/6_AntonYelchin_SS_MG_1443.jpg[/newsimg]W wyniku wypadku samochodowego w wieku 27 lat zginął Anton Yelchin. Młody aktor rosyjskiego pochodzenia najbardziej znany był z roli w reboocie "Star Treka" gdzie wcielał się w postać Pavela Chekova. Jednak aktor zaczynał od telewizji, a jego pierwsze występy w wieku 11 lat zaliczył w hicie NBC "ER" ("Ostry Dyżur"), miał na koncie pamiętny występ gościnny w "Curb Your Enthusiasm", a także zagrał jedną z głównych ról w serialu "Huff" stacji Showtime.
Tragiczna śmierć młodego aktora odbiła się szerokim echem nie tylko wśród fanów, ale także znanych osobistości świata filmu i telewizji, którzy współpracowali z aktorem.
Nie tyle głupia co podejrzana...
Ale w sumie u Rosjan to normalka - pokolenie jego dziadków umiało popełnić samobójstwo strzelając do siebie z kilku metrów więc przygniecenie przez własny samochód to przy tym pestka
Nie tyle głupia co podejrzana... Ale w sumie u Rosjan to normalka - pokolenie jego dziadków umiało popełnić samobójstwo strzelając do siebie z kilku metrów więc przygniecenie przez własny samochód to przy tym pestka :]
Śmierć bywa bezwzględna i groteskowa zarazem...
Gdy o tym przeczytałem, skojarzyło mi się z 6 stóp pod ziemią.
Szkoda tego aktora, przykuwał uwagę swoimi rolami. [']
Śmierć bywa bezwzględna i groteskowa zarazem... Gdy o tym przeczytałem, skojarzyło mi się z 6 stóp pod ziemią. Szkoda tego aktora, przykuwał uwagę swoimi rolami. [']