Riches, The

Od czasu do czasu warto się przecież pośmiać.
Awatar użytkownika
An25driu
Wskaż do odpowiedzi
sprawdź mnie
sprawdź mnie
youtube Warszawa

Riches, The

Post autor: An25driu »

Zapraszam do oglądania i wyrażania swojej opinii na temat serialu The Riches sezon 1 Obrazek
rand
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: rand »

Ja jak najbardziej serial polecam. Dobrze aktorsko, wciągająca fabuła, ogólnie niebanalny serial.
Daniel_Zet
Wskaż do odpowiedzi
załapałem bakcyla
załapałem bakcyla

Post autor: Daniel_Zet »

Obejrzalem pierwszy sezon i mi sie bardzo spodobal, czekam na nastepny sezon, wiadomo kiedy bedzie ?
Awatar użytkownika
An25driu
Wskaż do odpowiedzi
sprawdź mnie
sprawdź mnie

Post autor: An25driu »

2 sezon będzie jak pojawią się napisy do niego. Jak na razie to jest bardzo wolne tempo.
Awatar użytkownika
despo
Wskaż do odpowiedzi
zawodowiec
zawodowiec

Post autor: despo »

Jestem już na ukończeniu sezonu. Tematyka z początku wydaje sie trochę odstraszająca (przynajmniej dla mnie), ale po pierwszym odcinku serial już wciąga. Spodziewałem się zupełnie czego innego, bardziej nudnego, więcej bzdetów o kulturze itp, a tu takie miłe zaskoczenie. Za serialem przemawiają przemyślany, wciągający, często zaskakujący scenariusz i świetna gra aktorów. Polecam i czekam na kolejne odcinki.
Mr.Wolf
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Mr.Wolf »

Przedmówca idealnie wystawił komentarz, opis serialu bardzo odstraszał. Aczkolwiek po obejrzeniu pierwszego sezonu stwierdzam że jest to bardzo dobry smaczek. Z niecierpliwością czekam na drugi sezon i napisy do niego;D.

A wszystkim zainteresowanym którym podobał się np. Six Feet Under polecam również i to:)
molchoSamy
Wskaż do odpowiedzi

The Riches (AKA Ri¢hes, The) 2007-2008

Post autor: molchoSamy »

http://tvshows.i365.pl/upload_files/2z7r590.jpg
Wayne Malloy i trójka jego dzieci są oszustami i złodziejami podróżującymi
z grupą "Cyganów" po Stanach Zjednoczonych. Gdy żona Wayne'a, Dahlia wychodzi z więzienia, popadają w konflikt ze swoim klanem i uciekają
w nieznane. Pewien wypadek i szczególny splot okoliczności sprawiają, że uzyskują oni nową tożsamość. Od tej chwili starają się wejść w skórę bogatej, normalnej rodzinki, żyjącej w dobrej dzielnicy. Nie będzie to łatwe, zwłaszcza że muszą stawić czoła starym znajomym oraz osobistym problemom, takim jak narkomania Dahlii, czy transwestytyzm najmłodszego syna.
(opis z filmweb)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
[url=http://epguides.com/Riches/]Obrazek
Napisy: polskie są do 16. odcinków. Do 4. ostatnich są angielskie napisy.
Ściągalny: :thumleft:

Trailer:
Serial jest naprawdę świetny choć niedoceniony, ma 2 sezony (w sumie tylko 20 odcinków).
Awatar użytkownika
saper202
Wskaż do odpowiedzi
Widziałem wszystko
Widziałem wszystko

Post autor: saper202 »

Fajnie że proponujesz, bo serial może być ciekawy (czeka na swoją kolej umnie do oglądnięcia), ale był juz wystawiony w xvidasd, przynjamnie pierwszy sezon, a skoro do drugiego nie ma napisów, to musimy na nie zaczekać :)

http://xvidasd.com/podstronapl.php?zmienna=riches_the

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ