Opis:
Rok po śmierci Sherlocka Holmesa dr John Watson wraca do pracy w klinice leczenia rzadkich chorób,
lecz wkrótce odkrywa, że jego dawne życie jeszcze z nim nie skończyło.
Produkcja: USA,
Gatunek: Dramat,
Obsada:
Morris Chestnut ... John Watson
Eve Harlow ... Dr. Ingrid Derian
Peter Mark Kendall ... Adams Croft
Inga Schlingmann ... Dr. Sasha Lubbock
Rochelle Aytes ... Mary Morstan
Ritchie Coster ... Shinwell Johnson
Chcieli zrobić swojego House'a z jakąś znaną postacią, ale jak widać po ocenach ponieśli sromotną porażkę.
[b]Opis:[/b] Rok po śmierci Sherlocka Holmesa dr John Watson wraca do pracy w klinice leczenia rzadkich chorób, lecz wkrótce odkrywa, że jego dawne życie jeszcze z nim nie skończyło.
[b]Produkcja:[/b] USA,
[b]Gatunek:[/b] Dramat,
[b]Obsada:[/b] Morris Chestnut ... John Watson Eve Harlow ... Dr. Ingrid Derian Peter Mark Kendall ... Adams Croft Inga Schlingmann ... Dr. Sasha Lubbock Rochelle Aytes ... Mary Morstan Ritchie Coster ... Shinwell Johnson https://www.youtube.com/watch?v=OvpOhV-0itM
Chcieli zrobić swojego House'a z jakąś znaną postacią, ale jak widać po ocenach ponieśli sromotną porażkę.
Czytam opis i myślę, że to będzie jakieś dziwactwo, kiedy dr Watson będzie czarny, a potem oglądam trailer i widzę współczesność, nie wiem więc, po co w ogóle w opisie jest nawiązanie do Sherlocka Holmesa
Czytam opis i myślę, że to będzie jakieś dziwactwo, kiedy dr Watson będzie czarny, a potem oglądam trailer i widzę współczesność, nie wiem więc, po co w ogóle w opisie jest nawiązanie do Sherlocka Holmesa :niewiem: