H20: Just Add Water

a long, long time ago..
Awatar użytkownika
Don_Bazylian
Wskaż do odpowiedzi
seriale znam jak kieszeń
seriale znam jak kieszeń
youtube Warszawa

H20: Just Add Water

Post autor: Don_Bazylian »

Obrazek
Filmweb.pl pisze:Emma, Rikki i Cleo są szesnastoletnimi dziewczynami, które dorastają na słonecznych plażach Gold Coast. Emma jest pewna siebie i wysportowana, Cleo jest nieco niepewna i niezdarna, Rikki jest "inna" - nowa dziewczyna - trzyma się z boku i jest dość energiczna. Dla naszych bohaterek życie toczy się wokół ubrań, plaży i chłopaków - ze szkołą jak z drobną rozrywką.

Pewnego dnia dziewczyny przypadkowo znajdują się z Rikki na pełnym morzu, dopływają do tajemniczej wyspy Maco. Trzy miejskie dziewczyny, badają niesamowitą dżunglę, na której się znalazły. Odkrywają także, że w starożytności wyspa była wulkanem. Uwięzione w nim odkrywają podwodny kanał, pod którym decydują się przepłynąć. Kiedy weszły do zlewiska, światło z pełni księżyca oświetliło wodę, stworzyło tajemniczą łunę.

Emma, Cleo i Rikki wyszły z wyspy bardzo szybko, aby powrócić do normalnego życia. Okazało się jednak, że ich życie nigdy już nie miało być normalne tak jak przedtem.

Emma, która trenowała samotnie pływanie pierwsza odkryła dlaczego to życie nie ma być normalne - przy każdym kontakcie z wodą wyrasta jej rybi ogon! Inne odkryły to równie szybko: Cleo - w wannie, Rikki - kiedy woda opryskała ją w ogrodzie. Po dotknięciu przez wodę mają kilka sekund, zanim ich nogi przemienia się w eleganckie ogony. One są syrenami!
Ale niespodzianka jeszcze nie nadeszła. Kiedy dziewczyny eksperymentują to odkrywają, że maja niesamowite, magiczne moce związane z wodą. Emma może ją zamrażać, Cleo - kontrolować, Rikki - ogrzewać.
Wszystko mają teraz utrudnione: poranny prysznic, sporty wodne. Jednak z pomocą ich lojalnego przyjaciela, Lewisa, powracają do normalnego, nastoletniego życia. Ale trudne jest bycie normalnym, kiedy jest się syreną!

Dziewczyny odkrywają wspaniały, podwodny świat, ale natura ich mocy wciąga je w niespodziewane przygody. I kiedy zły chłopiec zostaje uratowany z tonącej łódki przez Emmę, coś wtedy odkrywa. Szkicuje duży syreni ogon i próbuje wszystkich przekonać do swojej wizji. Czy mu się to uda? I jak zakończy się ta przygoda dla naszych bohaterek?
Linki:
a).Obrazek
b).Obrazek
c).Obrazek
d).Obrazek
e).Obrazek
f) tv.com
g) Youtube
h) Wikipedia

Napisy: 100% [link]
Torrent: OK [S01] [S02]

Może ktoś widział i skrobnie opis?
Mroofa69
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Mroofa69 »

Widziałam 1 odcinek jak odwiedziła mnie 7 letnia kuzynka i jestem na NIE.
Awatar użytkownika
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Post autor: AreQ_BAH »

za IMDb
Genre:
Family | Fantasy
Więc nie jestem zainteresowany. Szkoda, że nie zrobili z tego komedii czy coś.
Obrazek
Awatar użytkownika
anetag77
Wskaż do odpowiedzi
seriale to moja pasja
seriale to moja pasja

Post autor: anetag77 »

Tez jestem na nie, ale jesli mimo wszystko ten serial sie tu znajdzie ściągnę go dla mojej siostrzenicy, która uwielbia ten film.... :grin:
:)
spiderpp
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: spiderpp »

Ja mam identyczne zdanie jak @anetag77. Sam jestem na nie, bo serial jest dla dzieci, ale jakby pojawił się na stronie to ja z kolei ściągnałbym to dla mojej bratanicy ; )
PaulinAna
Wskaż do odpowiedzi
Widziałem wszystko
Widziałem wszystko

Post autor: PaulinAna »

spiderpp pisze:Ja mam identyczne zdanie jak @anetag77. Sam jestem na nie, bo serial jest dla dzieci, ale jakby pojawił się na stronie to ja z kolei ściągnałbym to dla mojej bratanicy ; )
dla dzieci lepszy lektor, no chyba że dzieciaka anglielskiego uczysz :D
Na życie pełnią życia zawsze znajdzie się czas :*
Obrazek
Awatar użytkownika
Gawith
Wskaż do odpowiedzi
większość oglądam
większość oglądam
Kontakt:

Post autor: Gawith »

PaulinAna pisze:
spiderpp pisze:Ja mam identyczne zdanie jak @anetag77. Sam jestem na nie, bo serial jest dla dzieci, ale jakby pojawił się na stronie to ja z kolei ściągnałbym to dla mojej bratanicy ; )
Oni tylko tak udają sami będą oglądać :alien:
Awatar użytkownika
anetag77
Wskaż do odpowiedzi
seriale to moja pasja
seriale to moja pasja

Post autor: anetag77 »

Gawith pisze:
PaulinAna pisze:
Oni tylko tak udają sami będą oglądać :alien:
Hej, wcale nie udaję. Moja siostrzenica ma 14 lat, wiec umie czytac :P
:)
Awatar użytkownika
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Post autor: AreQ_BAH »

anetag77 pisze: