Tiempo final (Ostatnia godzina)

Dura lex sed lex, czyli Sherlock i inni!
Saga
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Tiempo final (Ostatnia godzina)

Post autor: Saga »

obrazek

Ostatnia godzina to serial który ucieka się do napięcia, z policyjnym sygnałem w tle , dawka humoru, nicą nieoczekiwane i zwrotami akcji które sprawiają, że widz nie może odgadnąć wyniku do ostatniej sekundy. Ponadto osoby, które przedstawiono jako bohaterów istnienia pozornie normalne, podrostu nagle znajdują się w niespodziewanych sytuacjach.

Kazdy odcinek został opowiedziany przez godzinę w czasie rzeczywistym.
Kazdy odcinek to inna histora np kobieta która zabija swego męza i jego kochanke, ex - skazaniec, hydraulik zabójca czy mąż który chce otruc zonę po 35 latach małżeństwa.

Serial powstal w Argentynie w 2000 roku ma trzy serie jego remake powstaje w Columbii gdzie w tym tygodniu miła miejsce premiera 3 sezonu

pierwsza seria leci na fox life w soboty i niedzielę o 23 45 ( z tego co się orientuje jest to wersja Argentyńska)
Awatar użytkownika
grego1980
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Ulubiony Serial: 2 i pół

Post autor: grego1980 »

propozycja fajna, odmiana od amerykańskich i brytyjskich produkcji, ale to chyba raczej w ramach ciekawostki bo pewnie napisów nie ma
Saga
Wskaż do odpowiedzi

napisow nie ma to prawda ale jak ktos ma fox life to moze sobie zobaczyc (ja niestety nie mam :( ) a serial jest moim zdaniem jest interesujacy i pokazuje ze pieknej Ameryce południowekj nie tylko telenowele sie krecio :D
Saga
Wskaż do odpowiedzi

tiempo final bedzie leciec na foxie :D pojawil sie juz na ich stronie wiec wydaje sie ze to nie bedzie odlegla przyłośc oto opis ze strony www.foxtv.pl
Serial „Tiempo Final” („Ostatnia godzina”) pokazuje codzienne wydarzenia, których bieg zmienia się niespodziewanie, stawiając bohaterów w zaskakujących i trudnych sytuacjach. Każdy 60-cio minutowy odcinek serialu to inna opowieść, dziejąca się w czasie rzeczywistym, która w ciągu godziny ma swój początek, środek i finał. W przedstawionych historiach przeplatają się wątki miłości, zdrady, przyjaźni, połączone z czarnym humorem. Mąż, który knuje zabójstwo żony, aby móc uciec z kochanką; chłopak, który okłamuje swoją narzeczoną i jej przyjaciółki, planując niezapomniany wieczór kawalerski, czy fałszywy lekarz, który pierwszego dnia pracy musi zająć się kryminalistami po ich nieudanym przewrocie - to tylko niektórzy bohaterowie serialu.

PS :D nie wiem dlaczego temat ten znalazl sie w propozycjach ja na 100% go tu nie umieszczalam poniewaz nei ma do niego polskich napisow
Awatar użytkownika
kontrast
Wskaż do odpowiedzi
seriale znam jak kieszeń
seriale znam jak kieszeń

Post autor: kontrast »

mam przez 3 miesiące za darmo foxlife'a, jeśli będzie w tym czasie ten serial i to dobrej porze to obejrzę bo nawet ciekawie się zapowiada :)
Saga
Wskaż do odpowiedzi

fox tv podal date remiery odcinka 1
7 listopad 1:40
8 listopad 1:40
9 listopad 0;50

musze przyznac ze godzina rewelacyjna :P
fox tv bedzie dostepny na platformie cyfrowego polsatu
Awatar użytkownika
kontrast
Wskaż do odpowiedzi
seriale znam jak kieszeń
seriale znam jak kieszeń

Post autor: kontrast »

wreszcie coś o dobrej porze :) ten fox tv to to co miało pokazywać walking dead? mam tylko foxlife, ale jak ma być w polsacie to może też dadzą gratis na jakiś miesiąc :)
Saga
Wskaż do odpowiedzi

tak walking dead tez ma pokazywać
wlasnie nie wiem jak to bedzie z tym kanałem podobno ma byc ogolnie dostepny w pakiecie standardowym a jak bedzie to sie okaże :D

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ