Sprawdziłem, że na forum nie ma wątku poświęconego temu serialowi a uważam, ze warto się nim zainteresować ;-)
"Samolot z żeńską drużyną piłkarek rozbija się w ostępach Ontario. Licealistki muszą przetrwać w dziczy. Po 25 latach przyjdzie im raz jeszcze stawić czoła mrocznym wydarzeniom z przeszłości. Doceniony przez krytykę, rozgrywający się na dwóch płaszczyznach czasowych serial z pogranicza psychologicznego dreszczowca i horroru"
zwiastun pierwszego sezonu który w Polsce jest dostępny na C+ online
w USA w tym miesiącu premiera 2 sezonu jednak data jego dostępności w Polsce jeszcze jest nieznana. Prawa u nas nadal ma C+ a nie SkyShowtime.
Ostatnio zmieniony 08 marca 2023, 19:51 przez Traf, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:Dodanie linka do serialu w bazie seiali.
Sprawdziłem, że na forum nie ma wątku poświęconego temu serialowi a uważam, ze warto się nim zainteresować ;-)
[i]"Samolot z żeńską drużyną piłkarek rozbija się w ostępach Ontario. Licealistki muszą przetrwać w dziczy. Po 25 latach przyjdzie im raz jeszcze stawić czoła mrocznym wydarzeniom z przeszłości. Doceniony przez krytykę, rozgrywający się na dwóch płaszczyznach czasowych serial z pogranicza psychologicznego dreszczowca i horroru" [/i]
zwiastun pierwszego sezonu https://youtu.be/7OtaWnq6G5s który w Polsce jest dostępny na C+ online
w USA w tym miesiącu premiera 2 sezonu jednak data jego dostępności w Polsce jeszcze jest nieznana. Prawa u nas nadal ma C+ a nie SkyShowtime.
Serial mnie wkurzył, bo miał być zamkniętą całością i tak też do niego podchodziłam. Niestety, przedłużyli go Sama historia nawet ok, aktorstwo w sumie też, serial przeciętny, ja mam poczucie zmarnowanego czasu. Jedyny plusik to "Dreams" The Cranberries bodajże w pierwszym czy drugim odcinku i to w sumie byłoby na tyle.
Make a plan. Set a goal.
Work toward it.
But every now and then,
look around, drink it in... 'cause this is it.
Serial mnie wkurzył, bo miał być zamkniętą całością i tak też do niego podchodziłam. Niestety, przedłużyli go :smt013 Sama historia nawet ok, aktorstwo w sumie też, serial przeciętny, ja mam poczucie zmarnowanego czasu. Jedyny plusik to "Dreams" The Cranberries bodajże w pierwszym czy drugim odcinku i to w sumie byłoby na tyle.