Od jakiegoś czasu korzystam z RSSa na mininowej
Bardzo mi się podoba bo widać wszystkie seriale jakie grupa uploaderów wrzuciła do sieci
Ostatnio jednak zauważyłem że oprócz "naszych" seriali są wrzucane jeszcze jakieś odcinki nie wrzucone przez naszą grupę :?
Gość który to wrzuca ma nick: Luizxt do swoich torrentów dopisuje: "XVID ASD 2" :roll:
Oraz zazwyczaj daje notkę:
"Don't worry about the size.
This with good quality.
The original file of 350 mb was reduced with Virtual Dub.
Tested file.
Please, after the download, stay as seed.
I don't have capacity of larger uploading than 15 Kb.
I am just wanting to help the ones that doesn't have a lot of download speed.
If you stay, I can create and to send others. luizxtz@gmail.com
PS. this doesn't have the big logo Tv shows yoyopl (that is horrible)"
Nie umiem powiedzieć jaka jest jakoś tych plików, wiem jedno gość wrzuca swoje odcinki i robi mały zamęt :?
Radzę wam uważać co ściągacie by nie było potem jakiś ale...
Odcinki/Seriale wrzucone przez naszych uploaderów są dobrze podpisane
Od jakiegoś czasu korzystam z RSSa na mininowej :) Bardzo mi się podoba bo widać wszystkie seriale jakie grupa uploaderów wrzuciła do sieci
Ostatnio jednak zauważyłem że oprócz "naszych" seriali są wrzucane jeszcze jakieś odcinki nie wrzucone przez naszą grupę :?
Gość który to wrzuca ma nick: Luizxt do swoich torrentów dopisuje: "XVID ASD 2" :roll: Oraz zazwyczaj daje notkę: "[i]Don't worry about the size. This with good quality. The original file of 350 mb was reduced with Virtual Dub. Tested file. Please, after the download, stay as seed. I don't have capacity of larger uploading than 15 Kb. I am just wanting to help the ones that doesn't have a lot of download speed. If you stay, I can create and to send others. luizxtz@gmail.com PS. this doesn't have the big logo Tv shows yoyopl (that is horrible)[/i]"
Nie umiem powiedzieć jaka jest jakoś tych plików, wiem jedno gość wrzuca swoje odcinki i robi mały zamęt :? Radzę wam uważać co ściągacie by nie było potem jakiś ale... :) Odcinki/Seriale wrzucone przez naszych uploaderów są dobrze podpisane ;)
Już na starym forum w niektórych tematach użytkownicy zwracali uwagę nato, a wg mnie trzeba by było coś z tym zrobić, ale nie bardzo chce mi się wierzyć aby szło coś z tym zrobić :evil:
Już na starym forum w niektórych tematach użytkownicy zwracali uwagę nato, a wg mnie trzeba by było coś z tym zrobić, ale nie bardzo chce mi się wierzyć aby szło coś z tym zrobić :evil:
haker_dream pisze:(...) wg mnie trzeba by było coś z tym zrobić, ale nie bardzo chce mi się wierzyć aby szło coś z tym zrobić :evil:
Zobaczymy. Wysłałem do niego łamaną angielszczyzną maila o treści: I have never been good in English, but I hope that You will understand what I'm trying to say.
It's all about Your releases. I am from XviD asd Group and I will be very grateful if you just stop using Our name in your releases/files. It's very confusing and We don't want that - make Your own or something.
Pozostaje czekać na odpowiedź.
Added after 43 minutes:
No i szybko dostałem odpowiedź. Jestem nieco zaskoczony - treść poniżej:
Excuse if I harmed in some thing
I only did to help
But not even I know what is ASD, I didn't know that it would harm you
I used for a long time the productions done by the group.
But lately they are posting very late.
Here in Brazil a lot of people it uses their versions for they have slow connections and for my recommendation
I just wanted to help
Then you would have time to produce their versions more quickly.
Thank you for work of many years.
I will start to do using other name for my productions
A Hug to all of the group
Luiz
I wszystko załatwione, bo koleś okazał się być trochę nieświadomy tego co robi, a przy okazji docenia to co robimy i wcale nie chce być kimś w rodzaju "I'm the best, you sucks".
[quote="haker_dream"](...) wg mnie trzeba by było coś z tym zrobić, ale nie bardzo chce mi się wierzyć aby szło coś z tym zrobić :evil:[/quote]
Zobaczymy. Wysłałem do niego łamaną angielszczyzną maila o treści: [i]I have never been good in English, but I hope that You will understand what I'm trying to say. It's all about Your releases. I am from XviD asd Group and I will be very grateful if you just stop using Our name in your releases/files. It's very confusing and We don't want that - make Your own or something.[/i]
Pozostaje czekać na odpowiedź.
[size=75][color=#999999]Added after 43 minutes:[/color][/size]
No i szybko dostałem odpowiedź. Jestem nieco zaskoczony - treść poniżej:
[i]Excuse if I harmed in some thing I only did to help But not even I know what is ASD, I didn't know that it would harm you I used for a long time the productions done by the group. But lately they are posting very late. Here in Brazil a lot of people it uses their versions for they have slow connections and for my recommendation I just wanted to help Then you would have time to produce their versions more quickly. Thank you for work of many years. I will start to do using other name for my productions A Hug to all of the group Luiz[/i]
I wszystko załatwione, bo koleś okazał się być trochę nieświadomy tego co robi, a przy okazji docenia to co robimy i wcale nie chce być kimś w rodzaju "I'm the best, you sucks".
No to jest już wyjaśnione
ale to i tak nie zmienia faktu że trzeba uważać na podróbki :?
Jakiś czas temu by znaleźć jakiś serial to wchodziłem na torrentspy ale tam też ktoś zaczął wrzucać zwykłe odcinki z dopiskiem (Xvid asd)
Z początku to nie problem ale jak masowo wrzucają to wtedy nie widać jakie są nowe seriale i czy w ogóle coś jest.
No to jest już wyjaśnione :) ale to i tak nie zmienia faktu że trzeba uważać na podróbki :?
Jakiś czas temu by znaleźć jakiś serial to wchodziłem na torrentspy ale tam też ktoś zaczął wrzucać zwykłe odcinki z dopiskiem (Xvid asd) Z początku to nie problem ale jak masowo wrzucają to wtedy nie widać jakie są nowe seriale i czy w ogóle coś jest.
Zresztą sami zobaczcie co tam się wyrabia ([color=red]nie pobierać tych plików - zapewne fake[/color]) [url=http://www.torrentspy.com/torrent/2230769/Prison_Break_S_3E_8_Bang_And_Burn_HDTV_XviD_asd_PFO_EnglishV_zip]Prison_Break_S_3E_8_Bang_And_Burn_HDTV_XviD_asd_PFO_EnglishV_zip[/url] Archive 16.2 M [url=http://www.torrentspy.com/torrent/2225906/American_Dad_Season2_3_XviD_asd_EnglishV_Na]American_Dad_Season2_3_XviD_asd_EnglishV_Na[/url] 2.34 GB [url=http://www.torrentspy.com/torrent/2210306/Battlestar_Galactica_Battlestar_Galactica_2_6_Season3_XviD_asd_EnglishV_NapisyPL_www_scifitorre]Battlestar_Galactica_Battlestar_Galactica_2_6_Season3_XviD_asd_EnglishV_NapisyPL_www_scifitorre[/url] 4.88 GB [url=http://www.torrentspy.com/torrent/2087244/MotoGP_2_7_Round16_Australia_Race_PDTV_Eurosport_XviD_English_asd_avi]MotoGP_2_7_Round16_Australia_Race_PDTV_Eurosport_XviD_English_asd[/url] 1.2 GB
To mnie rozwaliło. Co do fake'ów, to od teraz nasze release'y będą już w samej nazwie zawierać na końcu adres strony www.tvshows.yoyo.pl. W pewnym stopniu to napewno pomoże, ale na bank nie wyeliminuje podróbek.
To mnie rozwaliło. Co do fake'ów, to od teraz nasze release'y będą już w samej nazwie zawierać na końcu adres strony www.tvshows.yoyo.pl. W pewnym stopniu to napewno pomoże, ale na bank nie wyeliminuje podróbek.
a nie lepiej poprostu sprawdzic na yoyo czy wyszedl dany odcinek i dopiero poszukac na torrentach ^^? bardzo ciezko sie pomylic jak przeczytasz uwaznie nazwe torrenta i sprawdzisz z tym co jest na stronie ;]
a nie lepiej poprostu sprawdzic na yoyo czy wyszedl dany odcinek i dopiero poszukac na torrentach ^^? bardzo ciezko sie pomylic jak przeczytasz uwaznie nazwe torrenta i sprawdzisz z tym co jest na stronie ;]
[quote="atathoth"]Zastanawiam sie czy mozna dostac copyright na sposob kompresji xvid asd Razz?[/quote] Jeśli opatentujesz w odpowiednim urzędzie sposób konwersji to i owszem. :P
Nie wiem jak to jest z opłatami, ale trzeba płacić za 10 lat z góry.
Fakt rozwalające dlatego popieram pomysł z jakimś widocznym odnośnikiem do regulaminu i pomocy na forum lub coś podobnego
To mnie rozwaliło. Co do fake'ów, to od teraz nasze release'y będą już w samej nazwie zawierać na końcu adres strony www.tvshows.yoyo.pl. W pewnym stopniu to napewno pomoże, ale na bank nie wyeliminuje podróbek.[/quote]
Fakt rozwalające dlatego popieram pomysł z jakimś widocznym odnośnikiem do regulaminu i pomocy na forum lub coś podobnego
Osobiście nie ściągałem (bo śmieci nie ściągam)
Z wyglądu wyglądają jak nasze seriale XviD asd ale brakuje w nich napisów i nie są wypuszczone przez nikogo z stąd.
Osobiście nie ściągałem (bo śmieci nie ściągam) Z wyglądu wyglądają jak nasze seriale XviD asd ale brakuje w nich napisów i nie są wypuszczone przez nikogo z stąd.
Dlatego też [b]odradzam ściąganie tych plików !![/b]