1. Prawdziwe Zamknięcie rejestracji (obecnie wyłączone)
2. na głównej na dole tabelka odwiedzających przez ostatnie 24h
3. post pod postem - przez 18h posty będą sumowane
4. fotosik - proste dodawanie zdjęc
5. warny i banowanie dla modów
1. Prawdziwe Zamknięcie rejestracji (obecnie wyłączone) 2. na głównej na dole tabelka odwiedzających przez ostatnie 24h 3. post pod postem - przez 18h posty będą sumowane 4. fotosik - proste dodawanie zdjęc 5. warny i banowanie dla modów
dodac panel szybkiej odpowiedzi
teraz aby odpowiedziec nalezy nacisnac przycisk odpowiedz
kolejna rzecz ktora bym dodal to cytowanie selektywne oraz automatyczne laczenie postow
na razie to tyle jak mi cos do glowy przyjdzie to dam znac
Added after 7 minutes:
mozna jeszcze hack z pochwalami oraz warnami dodac
byl tez hack do phpbb ktory pozwalal czasc tekstu ukryc i dopiiero po podswietleniu sie pokazywal - dobre do spojlerow
dodac panel szybkiej odpowiedzi teraz aby odpowiedziec nalezy nacisnac przycisk odpowiedz kolejna rzecz ktora bym dodal to cytowanie selektywne oraz automatyczne laczenie postow na razie to tyle jak mi cos do glowy przyjdzie to dam znac
[size=75][color=#999999]Added after 7 minutes:[/color][/size]
mozna jeszcze hack z pochwalami oraz warnami dodac byl tez hack do phpbb ktory pozwalal czasc tekstu ukryc i dopiiero po podswietleniu sie pokazywal - dobre do spojlerow
dodatkowo widze ze forum strasznie muli
jezeli to wina tego ze jest jeszcze do konca nieskonfigurowane to ok ale jak tak ma byc to serwer nie wytrzyma obciazenia jak przyjda tu wszyscy z poprzedniego forum
jeszczae tescik obrazkow
moj nowy tatuaz 8)
Added after 1 minutes:
pochwaly mozna zrobic tak jak u mnie na forum http://www.forum.programosy.pl/plusminu ... iew&u=2368
wtedy ma to sens bo wiesz KTO i ZA CO cie pochwalil
nic z tego nie masz ale zawsze to jakas satysfakcja jak jestes doceniany
dodatkowo widze ze forum strasznie muli jezeli to wina tego ze jest jeszcze do konca nieskonfigurowane to ok ale jak tak ma byc to serwer nie wytrzyma obciazenia jak przyjda tu wszyscy z poprzedniego forum jeszczae tescik obrazkow moj nowy tatuaz 8) [url=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=6eb22a45978794d3][img]http://images31.fotosik.pl/48/6eb22a45978794d3m.jpg[/img][/url]
[size=75][color=#999999]Added after 1 minutes:[/color][/size]
pochwaly mozna zrobic tak jak u mnie na forum http://www.forum.programosy.pl/plusminus.php?mode=view&u=2368 wtedy ma to sens bo wiesz KTO i ZA CO cie pochwalil nic z tego nie masz ale zawsze to jakas satysfakcja jak jestes doceniany
widze ze jestes mocno uzalezniony
tez kiedys chcialam sobie zrobic jeden MALUTKI tatuaz ale stwierdzilam ze pewnie za jakis czas mi sie znudzi :mrgreen:
widze ze jestes mocno uzalezniony :D tez kiedys chcialam sobie zrobic jeden MALUTKI tatuaz ale stwierdzilam ze pewnie za jakis czas mi sie znudzi :mrgreen:
Brita pisze:
mi forum nie muli.
to pokaz jeszcze te stare tatuaze
co do pochwal to nadal jestem na nie bo mnie i tak nikt nigdy nie chwali
Jak na razie też nie odczuwam mulenia.
@fluid dokładnie nie widzieliśmy jeszcze starych tatuaży a Ty już pokazujesz nam nowe .
Co do pochwał to też wydaje mi się, że to zbędny bajer ale jak ma być to nie będę oponować.
@Brita tak źle chyba nie jest daj tylko powód a pochwały same się będą sypać
EDIT:
Widzę, że się wstrzeliłem we wcześniejsze odpowiedzi. @fluid widzę, że masz już pokaźny arsenał malowideł . W ostatnim okresie czasu co się widzę z moim synem to przybywa mu na twarzy nowych kolczyków . Zaproponowałem mu aby sobie dał jeden do nosa i kupił kawał łańcucha to dziewczyna mogłaby go prowadzić spokojnie przez miasto . No i wstępnie zapowiedział mi, że ma ochotę na jakiś tatuaż. Czas pokaże jakiej wielkości będzie.
Ostatnio zmieniony 18 listopada 2007, 13:31 przez An25driu, łącznie zmieniany 1 raz.
[quote="Brita"] mi forum nie muli. to pokaz jeszcze te stare tatuaze :D co do pochwal to nadal jestem na nie bo mnie i tak nikt nigdy nie chwali :P[/quote]
Jak na razie też nie odczuwam mulenia. @fluid dokładnie nie widzieliśmy jeszcze starych tatuaży a Ty już pokazujesz nam nowe :D. Co do pochwał to też wydaje mi się, że to zbędny bajer ale jak ma być to nie będę oponować. @Brita tak źle chyba nie jest :D daj tylko powód a pochwały same się będą sypać :D
EDIT:
Widzę, że się wstrzeliłem we wcześniejsze odpowiedzi. @fluid widzę, że masz już pokaźny arsenał malowideł :D. W ostatnim okresie czasu co się widzę z moim synem to przybywa mu na twarzy nowych kolczyków :shock:. Zaproponowałem mu aby sobie dał jeden do nosa i kupił kawał łańcucha to dziewczyna mogłaby go prowadzić spokojnie przez miasto :D. No i wstępnie zapowiedział mi, że ma ochotę na jakiś tatuaż. Czas pokaże jakiej wielkości będzie.
An25driu pisze:@Brita tak źle chyba nie jest daj tylko powód a pochwały same się będą sypać
przeciez caly czas daje powody
a tak serio to pochwaly na tym forum sa bez sensu dlatego, ze wiadomo, ze uploaderzy beda je dostawac za wrzucanie seriali a reszta uzytkownikow za co ma dostawac??
[quote="An25driu"]@Brita tak źle chyba nie jest :D daj tylko powód a pochwały same się będą sypać :D[/quote] przeciez caly czas daje powody :wink: a tak serio to pochwaly na tym forum sa bez sensu dlatego, ze wiadomo, ze uploaderzy beda je dostawac za wrzucanie seriali a reszta uzytkownikow za co ma dostawac?? :) :fish:
Sprawa jest poważna - yoyo ma ostatnio problemy z bazami i obawiam sie, że lepiej na razie nie będzie...
Dlatego chyba najlepszym rozwiązaniem będzie przejscie na płatny hosting.
W zwiazku z tym mam pytanie czy ktoś z Was zna jakiś SPRAWDZONY i w przyzwoitej cenie hosting?
Sprawa jest poważna - yoyo ma ostatnio problemy z bazami i obawiam sie, że lepiej na razie nie będzie... Dlatego chyba najlepszym rozwiązaniem będzie przejscie na płatny hosting.
W zwiazku z tym mam pytanie czy ktoś z Was zna jakiś SPRAWDZONY i w przyzwoitej cenie hosting?