Vod - nowa usługa onetu.
Przetestowałem wczoraj oglądając dwa pierwsze odcinki nowego polskiego serialu komediowego "Usta Usta".
Wszystko działa sprawnie i płynnie, jedynie w połowie włącza się jedna reklama (do przeżycia).
[url=http://vod.onet.pl/seriale,katalog-seriali,,32,0,Title_ASC,1,0,podkategoria.html][b]Vod[/b][/url] - nowa usługa onetu. Przetestowałem wczoraj oglądając dwa pierwsze odcinki nowego polskiego serialu komediowego "Usta Usta". Wszystko działa sprawnie i płynnie, jedynie w połowie włącza się jedna reklama (do przeżycia).
Jak próbowałem pooglądać to wyskoczył mi cennik, więc chyba nie są?
Przy okazji przypomniałem sobie:
Na TVP.pl, jest parę seriali do pooglądania - chyba Ranczo m.in. do oglądania za darmo. Niestety, teg co szukałem -WOW - taki serial dla dzieci , nie mieli.
Jak próbowałem pooglądać to wyskoczył mi cennik, więc chyba nie są?
Przy okazji przypomniałem sobie: Na TVP.pl, jest parę seriali do pooglądania - chyba Ranczo m.in. do oglądania za darmo. Niestety, teg co szukałem -WOW - taki serial dla dzieci :D, nie mieli.
Szkoda że o Premium piszą dopiero na podstronie serialu a nie na głównej zaznaczają. Ale tak, są też i darmowe. [quote]Do poprawnego działania wideo, niezbędna jest najnowsza wersja wtyczki Silverlight.[/quote]Więc pod FF też działałoby.
Ja skorzystałem z VODu akurat nie dla serialu tylko dla innego programu i nie musiałem płacić.
Jakość dobra, na godzinę program tylko 3 krótkie reklamy. Uwzględniając, ze akurat ja nie płaciłem za to co oglądałem to VOD jest bardzo ciekawą propozycją ; )
Ja skorzystałem z VODu akurat nie dla serialu tylko dla innego programu i nie musiałem płacić. Jakość dobra, na godzinę program tylko 3 krótkie reklamy. Uwzględniając, ze akurat ja nie płaciłem za to co oglądałem to VOD jest bardzo ciekawą propozycją ; )