Praktycznie wszystko musialem napisac od nowa, ale sie oplaci.
W przyszlosci bedzie mozna w prosty sposob dodawac do podstrony co tylko bedziemy chcieli.
Rowniez bedzie mozna ja w pelni zautomatyzowac.
Oczywiscie troche potrwa nim w jakis sposob uzupelnie baze danych ale cos sie wymysli.
Praktycznie wszystko musialem napisac od nowa, ale sie oplaci. W przyszlosci bedzie mozna w prosty sposob dodawac do podstrony co tylko bedziemy chcieli. Rowniez bedzie mozna ja w pelni zautomatyzowac. Oczywiscie troche potrwa nim w jakis sposob uzupelnie baze danych ale cos sie wymysli.
Jasli jestescie ciekawi to mozecie zobaczyc:
http://xvidasd.com/index0.php
Wprawdzie wizualnie strona glowna niewiele sie rozni ale zareczam, ze wnetrze rozni sie diametralnie od tego co bylo.
Na razie sprawdzcie tylko pierwsza pozycje (10th krolestwo) ewentualnie 24 i to po polskiej stronie - reszta jeszcze nie dziala.
Mi się chyba jakoś tajemniczo wyświetla, bo strasznie rozproszona jest To znaczy dół, na całą szerokość 22 calowego monitora, co wygląda dość specyficznie, w porównaniu do góry, która jest węższa Ale to pewnie jakiś błąd. Sam układ treści - bardzo fajny
Mi się chyba jakoś tajemniczo wyświetla, bo strasznie rozproszona jest :) To znaczy dół, na całą szerokość 22 calowego monitora, co wygląda dość specyficznie, w porównaniu do góry, która jest węższa :) Ale to pewnie jakiś błąd. Sam układ treści - bardzo fajny :)
Najprawdopodobniej skończyłem budowanie podstrony.
Sprawdzcie czy dziala u Was dodawanie ocen (gwiazdek).
Każdy w każdym serialu może dokonać tylko jednej oceny.
[size=75][color=#999999]Added after 22 hours 9 minutes:[/color][/size]
Najprawdopodobniej skończyłem budowanie podstrony. Sprawdzcie czy dziala u Was dodawanie ocen (gwiazdek). Każdy w każdym serialu może dokonać tylko jednej oceny.