[quote="Brita"]A wlasnie ze bede :P to Wy powinniscie mnie rozpieszczac jakimis goracymi fotkami itd bo jestem w mniejszosci :queen:[/quote] No przecież @Fluid już Cię rozpieścił :) Teraz Twoja kolej - reszta na pewno chciała by zobaczyć kolczyk w pępku "mniejszości " ;)
[quote="Brita"]a co bede z tego miec?? :mrgreen:[/quote] A to nie możesz pokazać tak tylko za słowa uznania ? Ale te dziewczyny lubią, jak się je prosi :P
po pierwsze nie mam pewnosci ze beda to slowa uznania 8)
po drugie lubimy jak sie nas prosi bo jak juz dostaniecie to o co prosicie to nagle dziewczyna staje sie niewidzialna dla was :twisted:
:mrgreen:
po pierwsze nie mam pewnosci ze beda to slowa uznania 8) po drugie lubimy jak sie nas prosi bo jak juz dostaniecie to o co prosicie to nagle dziewczyna staje sie niewidzialna dla was :twisted: :mrgreen:
Najprężniejszy temat na nowym forum. Może w takim razie zaproponować akcję "Pokaż swój pępek" na forum otwartym, to w zalewie pępków objawi się i ten britowy?
Najprężniejszy temat na nowym forum. Może w takim razie zaproponować akcję "Pokaż swój pępek" na forum otwartym, to w zalewie pępków objawi się i ten britowy? :wink: