GRUPA ..:: (XviD asd) ::..

Historyczne posty.
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
youtube Warszawa
Ulubiony Serial: Rescue Me

GRUPA ..:: (XviD asd) ::..

Post autor: asd »

Czas na porządki.
Trochę zrobił się z tym bałagan bo w sumie to niektórzy mają stanowisko membersa jakoby na kredyt, niektórzy dawno już odeszli bez słowa pożegnania a jeszcze inni udają że należą ale tak naprawdęto od dawna nic nie robią ani nawet nie zaglądają na Forum...

Ja wiem, że praca itp -ale od tego jest ten dział, żeby pisac i mówic!! - no chyba, że to była tylko przygoda - ok:)

Sam już się trochę pogubiłem...

Otóż kwestia "kto i co" od teraz leżec bedzie w rękach @brity i @fluida (wbrew pozorom brita więcej czyta forum niż ja, oraz fluida jak się zgodzi - PW )( a jak juz sie dogadacie to już wasza sprawa :p ).

Każdy, kto czuje, że w jakikolwiek sposób pomaga niech da znac - liczy się KAŻDY wkład! - nawet "duchowy"!! :)
Obrazek When Dreams Come True...
tgRIDDICKtg
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: tgRIDDICKtg »

ja wstawiam malo wolno ale wstawiam a to chyba sie liczy ? :D
Yogi_18
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Yogi_18 »

Skoro dostałem polecenie wypowiedzenia się to mówię:

To co wstawię na 100% (ale nie wiem jeszcze kiedy) to:
- Bernard - części pierwsza i druga (można czytać sezon 1 i 2)
- Sailor Moon - sezon 4
- Star Trek The Next Generation - sezony 1 -7

To co wstawię na 50% (bo mam jakieś tam kłopoty z tym)
- odcinki specjalne do StarGate
- Sailor Moon - sezon 5

To co mogę wstawiać odcinek po odcinku:
- My name is Earl (oba odcinki mam na dysku, odcinek 1 już przerobiony, odcinek drugi zrobię lada moment - jak na razie brak napisów do drugiego odcinka)

Dokładnych dat nie podaje bo na te chwilę nawet w przybliżeniu nie umiem powiedzieć kiedy coś skończę ( no... jedynie mogę powiedzieć że Earla będę mieć w weekend :) )
Chmielpiwny
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Chmielpiwny »

Ja jak sie juz zadomowie, ze tak powiem na dobre na stancji to zaczne uploadowac :)

Poki co dalem znac Fluidowi via PW co i jak ;)

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ